Gesturi romantice pentru bărbați. 5 idei cu care să-l dai gata de Dragobete

gesturi romantice pentru barbati
Gesturi romantice pentru bărbați

Desi din ce în ce mai multe persoane obișnuiesc să sărbătorească Valentine’s Day, nu trebuie să uităm de sărbătoarea românească, Dragobete.

 

5 idei de gesturi romantice pe care orice barbat le va aprecia

Această sărbătoare este o ocazie perfectă de a sărbători din nou dragostea alături de partenerul tău de viață, în luna iubirii. Chiar dacă majoritatea persoanelor cred că doar bărbații oferă flori, bomboane sau ieșiri în oraș femeilor, cu ocazia acestor sărbători, este frumos ca și femeile să își arate iubire față de persoana iubită.

Dragobete poate fi o altă zi specială, pe care să o petreci alături de iubitul tău și prin care să îți arăți aprecierea față de el. Descoperă în rândurile de mai jos câteva idei prin care îți poți surprinde iubitul de Dragobete, pentru a îi demonstra cât de mult îl iubești!

1. Cină romantică acasă

Citește și: 13 motive pentru care oamenii îl părăsesc pe cel pe care îl iubesc

cadouri romantice
Cadouri romantice[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 7 calități ale unei relații sănătoase

Nimic nu este mai frumos decât să petreci timp de calitate alături de persoana iubită. Este posibil ca partenerul tău să nu accepte o invitație în oraș unde să plătești tu, așa că poți opta pentru o cină acasă. Fie că alegi să comanzi mâncare de la restaurantul vostru preferat sau că gătești tu, asigură-te că vei crea o atmosferă romantică. Totuși, cu siguranță iubitul tău va aprecia mai mult dacă gătești tu.

O porție de paste alături de un pahar cu vin roșu vor fi perfecte pentru o seară romantică.

2. Relaxare la spa

gesturi romantice de dragobete
Gesturi romantice de Dragobete[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sărbătorile sunt ocazii perfecte pentru relaxare. Zilele tot mai haotice și pline ne fac să fim foarte stresați și încordați.

O zi la spa alături de partenerul tău de viață va fi o surpriză inedită, la care cu siguranță nu se va aștepta. Cu siguranță centrele de spa au pregătit pachete pentru cupluri cu ocazia zilei de Dragobete. Așadar, vă veți putea relaxa împreună cu un masaj de cuplu și de asemenea, veți profita de celelalte facilități ale unei sesiuni de spa.

3. Un cadou special

gesturi romantice pentru el
Gesturi romantice pentru el[Sursa foto: Freepik]

Chiar dacă sunt importante momentele petrecute împreună, tuturor ne place să primim cadouri. Cu siguranță sunt populare cadourile specifice de Dragobete, cum sunt inimioarele, felicitările sau baloanele. Cu toate acestea, iubitul tău se va bucura mai mult la un cadou care chiar să îi fie util. Spre exemplu, poți achiziționa ceva ce știi că are nevoie, sau chiar să apelezi la un cadou personalizat: brățări cu inițialele voastre, o cană cu o imagine cu voi, o agendă cu mesaje romantice și așa mai departe.

4. Plimbare romantică

cadouri dragobete
Cadouri de dragobete[Sursa foto: Freepik]

Fiecare cuplu are unele lucruri care să le aducă aminte de relația lor, fie că vorbim de o melodie, un loc sau un film. Pentru a îți surprinde iubitul, ar fi o idee bună să mergeți în locul în care v-ați cunoscut, sau pe strada în care v-ați sărutat prima dată. Așa veți putea să vă bucurați împreună de o plimbare romantică.

Totuși, nu uita și de un gest romantic, cum ar fi o scrisoare sau o declarație de dragoste. Cu siguranță un astfel de moment vă va aduce aminte de ce este atât de special relația voastră și vă veți reîndrăgosti unul de celălalt.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

5. O surpriză acasă

surprize romantice pentru el
Surprize romantice pentru el[Sursa foto: Freepik]

În cazul în care nu vrei să cheltui prea mulți bani sau să ieși în oraș, puteți petrece timp de calitate împreună, chiar și acasă. Există numeroase activități de care vă puteți bucura acasă: vă uitați la un film, savurați un pahar de șampanie sau pur și simplu vorbiți despre relația voastră. Totuși, pentru a îți surprinde iubitul, încearcă să decorezi casa astfel încât să sugereze o atmosferă plină de iubire. Baloane roșii în formă de inimă, ghirlande, confetii cu inimioare, toate acestea te pot ajuta să transformi casa într-un loc plin de magie și iubire. Nu uita să te aranjezi și să arăți splendid!

De ce bărbații nu se dau în vant după romantism

Puțini sunt bărbații care sunt într-adevăr romantici, iar asta le supără de cele mai multe ori pe femei. Cu toate acestea, există o explicație pentru care ei nu se dau în vânt după romantism și aceea este că încearcă să își păstreze o imagine a masculinității și a rigurozității. 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

De ce ne îndrăgostim atât de ușor? 9 motive clare susținute de psihologi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies