Ce zodii se potrivesc cel mai bine in relatie cu un Varsator

Ce zodii se potrivesc cel mai bine in relatie cu un Varsator
Ce zodii se potrivesc cel mai bine in relatie cu un Varsator

Orice om de pe pamantul acesta isi cauta sufletul pereche. Daca esti in zodia Varsator si te intrebi ce semn zodiacal este cel mai potrivit.

Orice om de pe pamantul acesta isi cauta sufletul pereche. Acea persoana care sa te implineasca, sa iti aduca fericire si pe care sa te poti baza oricand. Acea persoana care se dedica tie in totalitate si stii ca iti va ramane alaturi, indiferent de situatie. Daca esti in zodia Varsator si te intrebi ce semn zodiacal este cel mai potrivit pentru tine, iti spunem noi cu cine ar trebui sa incerci.

Cele 6 semne zodiacale care se potrivesc cel mai bine cu un Varsator sunt Berbec, Gemeni, Leu, Balanta, Sagetator si Varsator. Aceste zodii sunt compatibile cu Varsatorul multumita trasaturilor lor de personalitate si compatibilitatii elementare. Varsatorul este semnul zodical cel mai independent, dar si iubitor. Prin urmare, nu este de mirare ca atrage multi parteneri potentiali. Totusi, Varsatorul este mult mai complex decat pare si va avea o relatie amoroasa frumoasa doar cu anumite zodii.

Afla de la noi care sunt acestea.

Ce zodii se potrivesc cel mai bine in relatie cu un Varsator
Ce zodii se potrivesc cel mai bine in relatie cu un Varsator[Sursa foto: PixaBay]

Varsator

2 Varsatori fac echipa foarte buna impreuna. Au numeroase interese comune si nu raman niciodata in pana delucruri despre care sa vorbeasca, ori hobby-uri de care sa se bucure amandoi. Pentru ca Varsatorul pune mare pret pe independenta, relatia lor va fi bazata pe libertatea fiecaruia de a face propriile sale activitati.

Au un nivel profund de empatie si formeaza un duo dinamic de munca voluntara.

Berbec

Varsatorul si Berbecul sunt cunoscuti amandoi pentru simtul umorului, prin urmare, relatia lor se va baza pe veselie constanta si ras. Ambii parteneri vor avea intotdeauna cea mai buna dispozitie si energia lor cumulata va fi contagioasa pentru cei din jur. Desi Berbecul poate avea momente intense si urate, Varsatorul isi foloseste abilitatile analitice si logica pentru a compensa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sagetator

Atat Varsatorul, cat si Sagetatorul se tem de angajament. Totusi, aceasta perecheare de obicei o relatie dedicata, pe termen lung. Ambele semne mizeaza pe independenta si continua sa respecte aceasta trasatura petot parcursul relatiei. Desi fiecare sesimte confortabil facand propriile lucruri,distractia este mai mare cand sunt impreuna.

Au amandoi o energiesi un optimism care ii ajuta sa treaca prin viata drept un cuplu fericit.

Balanta

Balanta si Varsatorul sunt semnezodiacale deschise si aventuroase, astfel ca se bucura de o relatie foarte interesanta. Reusescamandoi sa depaseasca orice obstacol, multumita atitudinii degajate si comportamentului optimist. Balanta este un partener pasional si este posibil ca Varsatorului sa ii fie greu sa tina pasul. Insa acest aspect nu reprezinta o problema, cat timp exista comunicare.

Ce zodii se potrivesc cel mai bine in relatie cu un Varsator
Ce zodii se potrivesc cel mai bine in relatie cu un Varsator[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Este o relatie in care opusurile se atrag. Cele 2 semne zodiacale sunt foarte diferite intre ele dar, reusesc totusi sa faca relatia sa mearga. Un Leu iubestesa fie in centrul atentiei, in timp ce Varsatorul iubeste sa fie cel care ii ofera acest lucru. Atunci cand un Leu simteca este apreciat, devine foarte afectuos cu partenerul sau.

Gemeni

Varsatorul si Gemenii sunt semne de aer, cu un talent analitic foarte bine dezvoltat. Daca formeaza un cuplu, acestia sevor bucura unul de compania celuilalt, prin conversatii analitice profunde despre absolut oricesubiect. In plus, sunt semne care adora sa descopere lumea la nivel cultural si vor intreprinde impreuna calatorii cumulte experiente memorabile. Daca isi doresc ca relatia lor sa prospere, cele 2 zodii trebuie sa mizeze impreuna pe onestitate.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Zodii atât de seducătoare încât îţi pot fura partenerul

Citeste si: Zodii care nu se împacă bine cu mariajul

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies