Cel mai eficient truc pentru a păstra ananasul în frigider pentru o lungă perioadă de timp

Cel mai eficient truc pentru a păstra ananasul în frigider pentru o lungă perioadă de timp
Cel mai eficient truc pentru a păstra ananasul în frigider pentru o lungă perioadă de timp

Ananasul se află printre preferințele tale, dar nu știi ce poți face pentru a-l păstra cât mai mult timp? Iată trucul care te va ajuta în această situație.

Îți dorești ca ananasul din frigider să reziste mai mult timp? Iată cum poți face acest lucru.

Cum poți face ca ananasul tău să se mențină mai mult timp la frigider

Citește și: Tofu și beneficiile sale puternice asupra corpului tău

Cum să păstrezi mai multe zile ananasul în frigider?
Cum să păstrezi mai multe zile ananasul în frigider?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: 6 produse dăunătoare pentru frumusețe și igienă pe care ar trebui să le ocoliți. Evitați capcanele cosmetic

Ananasul  este un fruct care poate fi folosit atât pentru mâncăruri dulci, cât și pentru cele sărate. Utilizările sale multiple au apărut după ce s-au aflat beneficiile consumului de ananas, având un conținut ridicat de vitamine și minerale.

Te-ai întrebat vreodată ce ar trebui să faci pentru a-l păstra mai mult timp la frigider?  Ei bine, în momentul în care îl lăsați prea mult timp descoperit la rece, acesta începe să își schimbe culoarea și să fermenteze. Iată secretul pentru a-l face să dureze mult mai mult timp. Tot ce aveți nevoie este de suc de lămâie sau portocale, iar după ce fructul este tăiat cubulețe, tot ce trebuie să faceți este să îl scufundați în suc de portocale sau lămâie și apoi să-l depozitați într-un vas închis ermetic, ulterior plasat în congelator.
În acest fel puteți păstra fructele mai multe zile, împiedicându-l să-și schimbe culoarea sau aroma.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Care sunt beneficiile consumului de ananas

Cum să păstrezi mai multe zile ananasul în frigider?
Cum să păstrezi mai multe zile ananasul în frigider?[Sursa foto: freepik]

Te gândești să începi și tu să consumi ananas, însă nu știi ce beneficii îți poate aduce acest fruct și dacă se merită? Ananasul are un conținut ridicat de vitaminele A, C și B, deci acestea ajută la întărirea sistemului imunitar, mai ales atunci când ne confruntăm cu mai multe schimbări de temperatură.

Un alt beneficiu pentru corpul vostru este că acesta poate acționa ca un antiinflamator natural pentru organism. Pentru iubitoarele trucurilor de frumusețe, trebuie să știți că ananasul ajută la îmbătrânirea prematură și prevenirea semnelor de îmbătrânire, deoarece este bogat în antioxidanți. Ananasul ajută la o hidratare foarte bună, iar acesta este bogat și în minerale precum magneziu, cupru și acid folic, perfecți pentru sănătatea inimii. Acum știi care sunt beneficiile ananasului, dar și cum poți face pentru a-l depozita în frigider și a te bucura de el mai multe zile, fără să își schimbe culoarea sau gustul.
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Dieta de îngrășare. Principii, sfaturi, idee de meniu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies