Cel mai simplu mod de a curăța mucegaiul din chitul de duș

Cel mai simplu mod de a curăța mucegaiul din chitul de duș
Cel mai simplu mod de a curăța mucegaiul din chitul de duș

Iată cum poți îndepărta foarte ușor mucegaiul din chitul de duș.

Mucegaiul poate fi o problemă uneori, mai ales atunci când pătrunde în locuri în care este greu de îndepărtat. Mucegaiul se poate aduna fără ca tu să știi acest lucru chiar în chitul de la duș, iar acesta nu face altceva decât să favorizeze apariția anumitor boli.

Trucul care te poate ajuta să scapi de mucegaiul nedorit din chitul de duș

Citește și: Cum pot gospodinele să curețe eficient tocătorul! Trucul eficient care te va scăpa de petele nedorite

Cel mai simplu mod de a curăța mucegaiul din chitul de duș
Cel mai simplu mod de a curăța mucegaiul din chitul de duș[Sursa foto: freepik]

Citește și: Amestecul minune pentru podele strălucitoare și curate! Trucul de curățenie de care orice gospodină are nevoie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Spațiul care, de regulă, ne ajută să scăpăm de anumite murdării și bacterii poate fi chiar el locul unde se adun infecțiile despre care nici măcar nu știai.

Același lucru se poate spune și despre chitul de duș, acolo unde ajunge mucegaiul și este foarte greu de îndepărtat. Iată, cu toate acestea, cum poți scăpa rapid de el și de ce ai nevoie.

Veți avea nevoie de:

  • Sticlă de pulverizare
  • 1 lingură de Bicarbonat
  • apă
  • perie de spălare

Dizolvați bicarbonatul de sodiu în apă, apoi adăugați amestecul în sticla de pulverizare.

Pulverizați amestecul generos de-a lungul liniilor de mortar și lăsați soluția să pătrundă în matriță timp de câteva minute, apoi frecați ușor. Clătiți cu apă și cu o cârpă uscată și repetați procesul dacă este nevoie. Pentru locurile greu de pătruns, utilizați o periuță de dinți veche. Vă puteți folosi de această metodă pentru a îndepărta mucegaiul din chitul de pe podea sau din alte crăpături, dacă este nevoie. Această metodă este foarte eficientă, însă pulverizatul se va repeta ori de câte ori este nevoie.

Cum puteți împiedica mucegaiul să revină pe anumite suprafețe

Cel mai simplu mod de a curăța mucegaiul din chitul de duș
Cel mai simplu mod de a curăța mucegaiul din chitul de duș[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În momentul în care vă confruntați cu anumite probleme ale mucegaiului, trebuie să aveți în vedere că și reapariția acestuia trebuie împiedicată într-un anumit fel. Astfel, tot ce trebuie să faceți este să aplicați un spray final de soluție de bicarbonat după ce ați curățat și toată zona este uscată. Este necesar să faceți acest procces de câteva ori pe săptămână pentru a ține sub control modul în care mucegaiul vă invadează baia.

Cum acționează bicarbonatul de sodiu asupra mucegaiului

Cel mai simplu mod de a curăța mucegaiul din chitul de duș
Cel mai simplu mod de a curăța mucegaiul din chitul de duș[Sursa foto: freepik]

Poate nu știați care sunt beneficiile bicarbonatului în totalitate, cu atât mai mult cât de util vă poate fi în anumite situații. Astfel, bicarbonatul creează un mediu alcalin, care este în detrimentul reproducerii mucegaiului și funcționează agresiv asupra lui. Cu toate acestea, bicarbonatul este blând cu locurile în care îl aplicați, astfel că nu vor exista probleme atunci când vine vorba de degradarea anumitor spații.

Este non-toxic și natural, însă funcționează foarte bine atunci când trebuie să acționeze pentru sănătatea ta. Acum știi trucul care te poate scăpa de această problemă, astfel că nu ezita să îl folosești de câte ori ai nevoie. Tot ce ai nevoie este chiar în locuința ta, astfel că nu îți va fi greu niciodată să apelezi la această metodă. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum să curățați pervazurile mucegăite. Cu siguranță ai ingredientul acasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies