Gabriela Cristea a împărtășit o nouă rețetă cu urmăritorii ei, cea a puiului la cuptor, pentru care nu are nevoie decât de câteva minute să îl pregătească.
Gabriela Cristea, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV, nu ezită să împartă de fiecare dată rețetele pe care le gătește cu urmăritorii săi, așa că de această dată a gătit un pui la cuptor, pentru care timpul de pregătire este de cinci minute.
“Cel mai simplu și la îndemână. Nu aruncați legumele, folosiți-le la astfel de preparate.” Gabriela Cristea prepară pui la cuptor și dezvăluie secretul pentru legumele care nu mai arată bine la frigider
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Gabriela Cristea nu ezită să-l surprindă de fiecare dată pe soțul ei cu diverse preparate, așa că de această dată a apelat la ceva simplu și ușor, pentru care timpul de pregătire durează doar cinci minute. Pe lângă rețeta de pui la cuptor bine făcut, Gabriela Cristea dezvăluit și secretul pentru legumele care nu mai arată bine la frigider. Vedeta nu le aruncă niciodată, așa că le folosește în astfel de preparate.
Pentru această rețetă, Gabriela Cristea are nevoie de:
- pulpe de pui
- ceapă
- usturoi
- vinete
- ardei
- roșii
- cimbru
- boabe de piper roșu
- piper negru
- salvie
- usturoi granulat
- sare
- ulei
“De-a lungul timpului am învățat un lucru.
Iubește-ți bărbatul și hrănește-l bine și el se va întoarce de fiecare data acasă. Așa că pe principiul ăsta, chiar dacă mie mi-e somn și îmi vine să pic, mă gândesc ca atunci când vine acasă să îl primesc cu o mâncare bună. Și mă ocup și de fete. Cel mai simplu și la îndemână este puiul la cuptor. Am luat niște ardei. Uitați-vă în frigider și nu vă complicați.Am
“E momentul să condimentez. O să exagerez cu ea.” Cum condimentează Gabriela Cristea puiul la cuptor
Acum, că legumele sunt pregătite, Gabriela Cristea nu uită de cea mai importantă parte, și anume condimentarea puiului. Pentru acest lucru are nevoie de cimbru, boabe de piper roșu, piper negru, salvie, usturoi, sare, ulei, pe care le pune peste preparatul deja așezat în tavă.
“E momentul să condimentez. Pun salvie pe ici-colo, am mai găsit niște cimbru, tot așa pentru gust. Punem niște boabe de piper roșu pentru că soțul meu este mare amator de piper roșu, punem și niște usturoi granulat. Puiul merge bine cu boia. O să exagerez cu ea. Să nu uităm însă de piper și de sare. Am dat drumul și la cuptor la 170-180 de grade. Stropim totul deasupra cu ulei ca să se rumenească frumos. Mai pun un pahar cu apă, cam la jumătatea compoziției din tavă. Băgăm totul la cuptor pentru o oră, o oră jumătate, iar totul a durat 5-6 minute.”, a mai povestit Gabriela Cristea.