Cele mai bune recomandari de calatorie. Carmen Negoita: „Am făcut tot felul de chestii”

trucuri de calatorie
Cele mai bune recomandari de calatorie

Indiferent de perioada anului, majoritatea persoanelor își doresc să meargă într-o călătorie. Fiecare locație are ceva aparte, iar cel mai frumos este să descoperim cât mai multe locuri noi.

Cu toate acestea, o vacanță vine și cu responsabilități și are nevoie de organizare. În cadrul emisiunii „Dimineața cu Noi”, difuzată la Kanal D, în data de 06.05.2022,  Carmen Negoiță, lifestyle blogger și influencer, a povestit despre destinațiile ei preferate, dar și despre trucurile la care apelează, atunci când pleacă în vacanță.

Care sunt destinațiile preferate ale lui Carmen Negoiță

Citeste si: Cum să organizezi o vacanță cu cei mici în străinătate. „Nu plec de acasă fără antitermice”

Cele mai bune recomandari de calatorie[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Când îți planifici timpul liber ești mai vesel. ,,Este important să sincronizăm informația”

Carmen este una din persoanele care a văzut o mulțime de locații, din toate colțurile lumii. Deși fiecare destinație are farmecul ei, vedeta a recunoscut că are câteva locuri preferate, unde s-ar întoarce oricând: Panama, Bali și Kenya. Mai mult, blogger-ul a explicat că se informează foarte atent despre locul în care urmează să își petreacă vacanța.

„Sunt câteva vacanțe memorabile pe care le-am avut în aceste țări și au devenit niște destinații pe care le-aș recomanda oricând, oricum. Știu exact ce vreau să vizitez, caut locuri, bineînțeles, fiind în zona aceasta de social media. Am un folder care se numește „travel destinations”, care are mii de poze salvate.”, a povestit vedeta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cât de importantă este organizarea în călătorii

Bloggerul a mărturisit că este foarte atentă înainte să plece în vacanță. Cu toate că meseria de influencer  necesită multă organizare în ceea ce privește destinațiile de vis, Carmen recomandă ca fiecare persoană să fie organizată, atât în legătură cu bagajul, cât și cu planurile.

„Vă spun un truc: trebuie să începeți de la pantofi și de la genți, pentru că alea cântăresc destul de mult, luați-va maxim două genți, în jurul cărora încercați să faceți toate ținutele să se asorteze.

În general mă bazez pe Instagram, întotdeauna am locuri salvate din fiecare oraș, unde vreau să plec. Fac cercetare după orașul respectiv, descopăr bloggeri și influenceri, văd unde au mai fost ei și ce îmi place salvez.”, a sugerat Carmen Negoiță.

De ce preferă Carmen Negoiță orașul Barcelona

Citeste si: Ce să vizitezi în Barcelona. Care este perioada cea mai bună pentru a vizita Barcelona

lista bagaj calatorie
Cele mai bune recomandari de calatorie[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Ce se poate vizita în Creta. Care sunt cele 8 obiective turistice pe care merită să le vizitezi

Pentru o mulțime de persoane, mâncarea joacă un rol important atunci când descoperă noi culturi. Indiferent de destinație, domeniul cultural va fi diferit și vast, și cu siguranță merită încercată mâncarea locală, din locurile pe care le vizităm.

În cazul vedetei, a declarat că apreciază Barcelona, pentru varietatea de restaurante vegane și vegetariene

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu sunt genul de persoană care preferă restaurantele care au micul dejun toată ziua, pentru că mănânc foarte târziu, beau foarte multă apă dimineața și ceaiuri și mănânc destul de târziu. Îmi plac chestiile astea, avocado, budincă de chia, iaurturi cu tot felul. De asta cred că Barcelona este orașul meu preferat din punctul acesta de vedere, pentru că a fost declarat oraș vegan mulți ani la rând, are niște restaurante pe genul această de mâncare.” , a declarat blogger-ul.

Cele mai bune recomandari de calatorie[Sursa foto: Instagram]

Turcia, o destinație perfectă pentru familiile cu copii

Carmen a mărturisit că în trecut, adopta vacanțe cu totul diferite, față de în prezent. În urmă cu câțiva ani, când copiii vedetei erau mici, organiza vacanțe în resorturi destinate familiilor și nu pleca foarte departe, alegând Turcia. Cu toate acestea, au fost și momente în care blondina s-a aventurat alături de copii, chiar și pe alt continent.

„Trebuie să recunosc că eram pe stilul familial, cu toți verișorii, cu toți prietenii mei. Mergeam destul de des în Turcia, pentru că erau resorturile acelea, iar pentru noi era confortabil. Îi lăsam la piscină, la locurile de joacă și noi ne bucuram de soare. Pe de altă parte, am mers cu ei singură și în Paris, la Disney, am mers și în Dubai, am făcut tot felul de chestii. Eu fiind așa exploratoare, i-am cam târât și pe ei după mine.”, a povestit vedeta.

bagaj de calatorie
Cele mai bune recomandari de calatorie[Sursa foto: Freepik]

 


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies