Cum să organizezi o vacanță cu cei mici în străinătate. „Nu plec de acasă fără antitermice”

De ce trebuie să ținem cont atunci când organizăm o vacanță cu cei mici în străinătate
Cum să organizezi o vacanță cu cei mici în străinătate. „Nu plec de acasă fără antitermice”

De ce trebuie să ținem cont atunci când organizăm o vacanță cu cei mici în străinătate?

Vacanța cu cei mici nu este întotdeauna despre relaxare și stat la soare pe șezlong. De multe ori, părinții vin mai obosiți din vacanță decât atunci când au plecat, mai ales dacă este vorba de o vacanță în străinătate alături de copii mici. Există totuși posibilitatea de a avea parte de o vacanță liniștită și relaxantă și dacă pleci împreună cu cei mici. Trebuie să ai în vedere mai multe aspecte care îți vor transforma vacanța dintr-o sarcină în plus de muncă într-una cu adevărat odihnitoare.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când organizezi o vacanță cu cei mici în străinătate

Citește si: Cele mai căutate destinații pentru un city break în Europa: „Paris este un oraș destul de scump”

Cum să organizezi o vacanță cu cei mici în străinătate

În cadrul unei emisiuni, Ruxandra Luca, expert în parenting și mama a trei copii,  a oferit câteva sfaturi pentru părinții care vor să organizeze o vacanță cu cei mici în străinătate.

Iată care sunt principalele lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când plecăm cu copiii în străinătate:

Documentele

Citește si: Cum scăpăm de fobia zborului cu avionul. „Traumele din copilărie sunt dificile!”

Documente necesare pentru copii în vacanță

Fără documentele necesare nu poți pleca nicăieri. Fie că vorbim doar despre buletin sau și alte documente, în funcție de țara în care alegi să călătorești, este foarte important să ai totul pus la punct înainte de plecare.

Verifică foarte bine documentele de care ai nevoie în funcție de țara pe care o alegi să o vizitezi și asigură-te că sunt în termen de valabilitate. Pune-le într-un loc la vedere pentru a le avea aproape în momentul în care ai nevoie de ele. Astfel vei evita să cauți prin bagaje și vei scăpa de un stres în plus.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru Uniunea Europeană copiii peste 14 ani și adulții au nevoie doar de actul de identitate pentru a părăsi țara. În cazul copiilor sub 14 ani, aceștia au nevoie și de pașaport. Dacă unul dintre părinți nu poate să vină în vacanță, este nevoie și de o procură pentru ca cei mici să părăsească țara doar cu un singur părinte.

Locația

Citește si: Ce să vizitezi în Seychelles. “Există o mică insulă care este locuită de un singur resort luxury, unde ajungi numai dacă ai aprobarea să mergi cu elicopterul."

Locații pentru vacanța cu copiii

„Vacanța cu trei copii cred că poate fi mai mult vacanță și pentru părinți dacă mergi într-un loc pe care îl alegi cu cap, în funcție de nevoile familiei tale și ale copiilor tăi.”,

spune expertul în parenting.

Specialistul ne sfătuiește ca atunci când mergem în vacanță cu copiii să optăm pentru o locație de tipul all inclusive. „ Copiii nu au răbdare să aștepte, să comande, să se uite pe meniu. Ei vor să mănânce repede. Își iau doza aia de energie și fug la joacă, la explorat ”.

În cadrul acestor locații, copiii au parte de tot ce își doresc și se pot servi oricând singuri.

Astfel, masa pe care le-o oferi copiilor nu mai constituie un stres suplimentar, iar părinții se pot bucura de zilele de vacanță în timp ce copiii se bucură de meniul diversificat de la all inclusive.

De asemenea, specialistul ne recomandă să optăm pentru o locație unde să putem ajunge cu mașina. Totodată, pentru părinții care nu vor să piardă mult timp pe drum, ar trebui să opteze pentru vacanțele în vecinătatea țării noastre. Un drum scurt e practic un somn de-al copiilor. Astfel, e ușor pentru părinți, față de un drum cu avionul .”, explică specialistul.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Trusa de prim ajutor

Citește si: Cum poți evita certurile din concediu? Fii atentă la aceste detalii!

De ce trebuie să ținem cont atunci când organizăm o vacanță cu cei mici în străinătate

Sănătatea copiilor este pe primul loc. Mai ales atunci când pleci într-o vacanță trebuie să ai la tine strictul medical necesar. Asigură-te că ai o trusă de prim ajutor care să conțină diferite lucruri în caz de orice. Astfel, chiar dacă vei avea parte de evenimente neplăcute în care copilul tău va face febră în vacanță sau se va întâmpla altceva, vei știi că ai la îndemână tot ceea ce ai nevoie.

De asemenea, încearcă să ai o legătură strânsă cu medicul de familie și înainte să pleci în vacanță consultă-te în legătură cu ce ar trebui să conțină trusa de prim ajutor în funcție de nevoile fiecărui copil. O vacanță sigură este o vacanță liniștită.

Dacă respecți aceste sfaturi, stresul provocat de o vacanță cu copiii în străinătate va dispărea treptat și te vei putea bucura în liniște și pace de clipe fericite alături de familia ta.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce faci dacă ai probleme dentare în concediu. „Durerea este principalul simptom”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies