Cele mai bune sfaturi pentru un stil de viață mai sănătos, împărtășite de actrița Jennifer Aniston

jennifer aniston
Cele mai bune sfaturi pentru un stil de viață mai sănătos, împărtășite de actrița Jennifer Aniston

Actrița Jennifer Aniston are un stil de viață potrivit activității sale. Însă știai de caesta sfaturi pe care le poți aplica și tu?

Află din rândurile următoare, care sunt secretele vieții actriței Jennifer Aniston, dar și care este rutina sa, care o ajută să aibă o viață mai bună, din punct de vedere fizic, dar și mental.

 

Menține o dietă sănătoasă

Deși acum este foarte atentă la ce mănâncă, nu a fost întotdeauna la fel de preocupată de sănătate cum este astăzi.

Care e marele ei secret legat de nutriție? Pe Instagram o vezi des pregătind băuturi cu cafea și colagen sau împărtășind rețeta ei preferată de smoothie cu ciocolată. Dar nu totul se învârte în jurul shake-urilor proteice și avocado. Cheia pentru ea este echilibrul, își permite să mănânce ce îi face plăcere, cum ar fi mâncarea mexicană sau o salată gustoasă și bine preparată.

Mama mea era dedicată sănătății.

Când am crescut, nu era plăcut să vin acasă, pentru că erau toate alimente cu gust de carton. Când m-am mutat, marea mea rebeliune a fost să-mi aprovizionez frigiderul cu alimente care aveau gust, am cumpărat toate cerealele pe care mi le-am dorit vreodată și alte porcării. Am fost la un nutriționist și mi-am dat seama că mama îmi făcuse o favoare. Am vrut să fiu atentă la ceea ce am mănânc.
”, a dezvăluit Jennifer Aniston.

Citește și: Sfaturile de luat în calcul, oferite de fosta primă doamnă, Michelle Obama. Află de ce căsătoria nu este niciodată 50/50!

jennifer aniston sfaturi de frumusete
Cele mai bune sfaturi pentru un stil de viață mai sănătos, împărtășite de actrița Jennifer Aniston[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ritualul de frumusețe al lui Jennifer Lopez, dezvăluit de make-up artistul său. 6 pași pe care vedetele îi urmează cu sfințenie

Începe ziua liberă cu îngrijire de sine

În timp ce majoritatea dintre noi ne grăbim să ne verificăm telefoanele pentru mesaje și e-mailuri imediat ce sună alarma, Jennifer Aniston își începe dimineața altfel. Ea face un efort conștient să lase telefonul deoparte și să se ocupe de activități care îi aduc bucurie și îi oferă o stare de bine, înainte de a intra în agitația zilei.

În fiecare dimineață, merg și hrănesc câinii. Apoi meditez, îmi fac cafeaua și fac un jurnal sau scriu o listă de recunoștințe. Abia după aceea îmi scot telefonul și îmi verific e-mailurile, mesajele și toate lucrurile ce țin de afaceri. ”, a adăugat aceasta.

jennifer aniston dieta
Cele mai bune sfaturi pentru un stil de viață mai sănătos, împărtășite de actrița Jennifer Aniston[Sursa foto: freepik]

Are grijă să se relaxeze cu lucruri care îi aduc bucurie

Chiar dacă își dă voie să își verifice rețelele sociale, Jennifer Aniston este conștientă de impactul negativ pe care acesta îl poate avea asupra sănătății sale mintale și caută alternative care îi aduc bucurie. Printre aceste alternative se numără ascultarea de podcast-uri care povestesc experiențe și conversații interesante și adesea amuzante, care îi oferă mereu un zâmbet larg.

Rețelele sociale și știrile pot fi cu adevărat toxice.

Mă uitam prea mult în timpul pandemiei, implorând să fie ceva diferit, dar nimic nu s-a schimbat. ”, a menționat Jennifer Aniston.

Citește și: VIDEO| Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

jennifer aniston exercitii de sport
Cele mai bune sfaturi pentru un stil de viață mai sănătos, împărtășite de actrița Jennifer Aniston[Sursa foto: freepik]

Face din mișcare o prioritate

Indiferent dacă este vorba despre bunăstarea generală sau despre nevoia de a-și lua o pauză mentală, Jennifer Aniston se bazează pe exercițiile fizice și mișcare ori de câte ori are ocazia.

" Dacă am doar cinci minute, le folosesc pentru a-mi mișca corpul. Când antrenorul meu, mi-a dat pentru prima dată o coardă de sărit, i-am spus: „Ești nebun!”, iar em mi-a spus: „Nu, încearcă să o sari corect.” Era atât de enervant, dar în șase luni, săriturile mele au devenit fluide.", a punctat aceasta.

jennifer aniston stil de viata sanatos
Cele mai bune sfaturi pentru un stil de viață mai sănătos, împărtășite de actrița Jennifer Aniston[Sursa foto: freepik]

Are o rutină de frumusețe completă

Actrița se bucură de șuvițe superbe, care reflectă îngrijirea atentă pe care o oferă părului său. Cât despre strălucirea pielii ei, este bine cunoscut că folosește o cremă de față hidratantă pe bază de apă de trandafiri, care conține doar două ingrediente, ideale pentru majoritatea tipurilor de piele. Jennifer Aniston își menține pielea bine hidratată și protejată, recurgând la creme hidratante și protecție solară.

Cele mai bune sfaturi pentru un stil de viață mai sănătos, împărtășite de actrița Jennifer Aniston[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ritualul de frumusețe al lui Jennifer Lopez, dezvăluit de make-up artistul său. 5 pași pe care vedetele îi urmează cu sfințenie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval sare în ajutorul familiei Eren

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies