Sfaturile de luat în calcul, oferite de fosta primă doamnă, Michelle Obama. Află de ce căsătoria nu este niciodată 50/50!

michelle obama
Sfaturile de luat în calcul, oferite de fosta primă doamnă, Michelle Obama. Află de ce căsătoria nu este niciodată 50/50!

Fosta primă doamnă, Michelle Obama, a oferit câteva sfaturi tinerilor și nu numai, în memoriul său, „The Light We Carry”. Însă știai care sunt acestea?

Află din rândurile următoare, ce sfaturi a dat fosta primă doamnă, Michelle Obama, tinerilor în legătură cu relații pe care le au, cum ar trebui să te prețuiești mai mult, dar și legat de faptul că cei mici ar trebui să fie crescuți ca adulți.

 

Michelle Obama, fosta primă doamnă, împărtășește în memoriul său, „The Light We Carry”, lecții valoroase despre relațiile cu partenerul, copiii și cu noi înșine.

Folosindu-se de experiențele sale personale alături de soțul ei, fostul președinte Barack Obama, fiicele lor, Sasha și Malia, și mama sa, Marian Robinson, ea arată cum a reușit să îmbunătățească și să sprijine fiecare dintre aceste legături.

Această carte este cea mai bună încercare a mea de a oferi oamenilor o privire la practicile și obiceiurile mele. ”., a precizat  Michelle Obama.

Michelle Obama: „Căsătoria nu este niciodată 50/50”

Michelle Obama este adesea întrebată cum a reușit să rămână căsătorită cu Barack Obama timp de atât de mulți ani, având în vedere că au sărbătorit peste 30 de ani împreună. Ea explică, că în căsnicia lor, „cineva întotdeauna dădea mai mult”, și a fost necesar să facă sacrificii, cum ar fi să pună cariera soțului său pe primul loc.

În opinia ei, căsătoria nu este ca un cântar echilibrat, ci mai degrabă ca unul care se mișcă înainte și înapoi. De-a lungul timpului, atenția, sprijinul și dragostea se împart în mod echitabil, dar este crucial să lăsăm relația să evolueze și să se adapteze.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Eleganța atemporală. 13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța

fosta prima doamna michelle obama
Sfaturile de luat în calcul, oferite de fosta primă doamnă, Michelle Obama. Află de ce căsătoria nu este niciodată 50/50![Sursa foto: freepik]

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Eleganță și prestigiu. Cele 9 reguli esențiale de stil pentru Primele Doamne/ EXCLUSIV

Nu renunța prea curând la relația ta

Michelle Obama este intrigată de faptul că, cultura noastră nu le oferă tinerilor suficiente informații despre ceea ce implică realmente parteneriatul într-o relație.

Astfel, când tinerii își caută parteneri romantici, ar trebui să își pună câteva întrebări esențiale. De exemplu: Ce îți dorești cu adevărat de la această relație? Ai reflectat suficient? Visezi la o nuntă sau doar la o relație? Tinerii trebuie să realizeze că a fi într-o relație presupune și compromisuri cu partenerul, ceea ce nu este întotdeauna simplu. Nu ar trebui să renunțe la relații doar din cauza unor perioade de dezacord sau conflict.
Michelle Obama sugerează să te pregătești pentru acele momente mai dificile și să le vezi ca parte naturală a procesului de îmbunătățire și adaptare a relației.

michelle obama sfaturi
Sfaturile de luat în calcul, oferite de fosta primă doamnă, Michelle Obama. Află de ce căsătoria nu este niciodată 50/50![Sursa foto: freepik]

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Creșteți adulți, nu copii

În ceea ce privește educația parentală, Michelle Obama își exprimă admirația față de mama ei, Marian Robinson, care i-a sprijinit în creșterea fiicelor sale, Sasha și Malia, în perioada în care locuiau la Casa Albă. Această metodă a permis lui Michelle și fratelui ei mai mare, Craig Robinson, să-și dezvolte independența încă de la o vârstă fragedă. Michelle Obama spune că le-a insuflat copiilor săi sentimentul că pot realiza multe lucruri pe cont propriu.

michelle obama 2024
Sfaturile de luat în calcul, oferite de fosta primă doamnă, Michelle Obama. Află de ce căsătoria nu este niciodată 50/50![Sursa foto: freepik]

Fii autentic

Michelle Obama discută despre experiența de a fi adesea „singura” persoană de culoare, femeie într-o încăpere. Indiferent dacă era avocată într-o firmă de avocatură corporativă sau primă doamnă la Casa Albă, această situație i-a provocat sentimentul de izolare. Pentru a face față acestor momente, spune ea, trebuie să încerce să iasă din propria capcană mentală. Înseamnă să renunțe la grijile legate de cum o percep ceilalți, de aspectul părului său sau de adaptarea poveștilor pentru a se încadra în așteptările altora. Scopul este să-și calmeze mintea pentru a-și aminti de puterea și unicitatea pe care le aduce. Recunoaște că nu este ușor, dar le recomandă tinerilor să aibă răbdare și să practice această abordare.

sfaturi relatii
Sfaturile de luat în calcul, oferite de fosta primă doamnă, Michelle Obama. Află de ce căsătoria nu este niciodată 50/50![Sursa foto: Profimedia]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Eleganță și prestigiu. Cele 9 reguli esențiale de stil pentru Primele Doamne/ EXCLUSIV

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Noi detalii năucitoare despre moartea violentă a Kristinei Joksimovic, fosta Miss Elveția

Care au fost cele mai grele momente din viață pentru Ana Morodan. Ce se ascunde, de fapt, sub umorul “Contesei digitale” “Nu, nu renunțăm la bătălie, pentru că este o nouă zi.”

Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies