„Ceva ereditar.” Familia lui Jador își face griji pentru artist. Ce se întâmplă cu celebrul cântăreț

„Ceva ereditar.” Familia lui Jador își face griji pentru artist. Ce se întâmplă cu celebrul cântăreț
„Ceva ereditar.” Familia lui Jador își face griji pentru artist. Ce se întâmplă cu celebrul cântăreț

După anunțul surprinzător făcut ieri, Jador a reușit să provoace șoc în rândul tuturor. Artistul și-a anunțat decizia de a pune capăt carierei sale în industria muzicală. În urma eforturilor depuse de-a lungul anilor pentru a-și construi o carieră de succes, artistul a strâns o impresionantă comunitate de fani, care îi apreciază munca.

Cu toate acestea, la finalul acestui an, cântărețul a luat decizia de a pune capăt carierei muzicale, motivul fiind starea de sănătate gravă cu care se confruntă.

Recent, fratele lui Jador a făcut primele declarații referitoare la starea de sănătate a artistului, făcându-i pe fani să fie surprinși când a dezvăluit că acesta va renunța la cariera muzicală. Răzvan Dumitrache, fratele lui Jador, a sugerat că motivul din spatele acestei decizii ar putea fi o afecțiune moștenită genetic.

Citește și: Cine este soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu. „Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică!”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Jador

De-a lungul timpului, manelistul a împărtășit că atât mama, cât și tatăl său au trecut prin momente dificile de sănătate, confruntându-se în trecut cu cancerul de colon.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Astăzi, Răzvan Dumitrache, fratele celebrului artist, a dezvăluit că problemele actuale cu care se confruntă Jador sunt, cel mai probabil, de natură ereditară, sugerând posibilitatea ca boala care l-a determinat să își pună capăt carierei muzicale să fie cancerul de colon. Răzvan Dumitrache a subliniat că a fost o decizie extrem de dificilă pentru Jador să renunțe la muzică, însă familia este alături de el în toate momentele și menține speranța.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi. Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul.

E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operații de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu! De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”,
a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache, pentru Playtech.ro.

 Familia lui Jador își face griji pentru artist.
Familia lui Jador își face griji pentru artist.[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu a vorbit despre starea lui Jador

Prietenul lui Jador, Bogdan Mocanu, a discutat despre sănătate a artistului. Mocanu și-a exprimat frustrarea pe internet în urma apariției unor persoane care au făcut comentarii rele la adresa prietenului său. Prin intermediul contului său de Instagram, vedeta a transmis urmăritorilor săi să renunțe la comentariile răutăcioase și să se roage pentru manelistul celebru, care trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Dacă s-ar fi putut da mai multe detalii despre starea lui Ionuț (Jador), sunt sigur că v-ar fi dat el detaliile acestea. Am primit foarte multe mesaje și sunt nevoit să fac story-ul ăsta. Eu nu pot să dau, nu sunt în măsură să dau chestii așa personale din viața lui. Când o să fie momentul, o să vă zică el, dacă vrea. Până atunci, în loc să scrieți comentarii răutacioase la postări, ați putea să spuneți o rugăciune, poate trece mai ușor prin clipele astea.

Pentru că nu știți niciodată prin ce trece un om care zâmbește toată ziua și care încearcă să facă cât mai multă lume fericită. Nu mai fiți răi, că e ușor să fiți răi!”, a spus Bogdan Mocanu pe Instastory.

 Familia lui Jador își face griji pentru artist.
Familia lui Jador își face griji pentru artist.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mă lasă rece.” Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Am făcut milionul. L-am și cheltuit!” Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies