Cheesecake cu ciocolată. Un desert care se poate degusta la orice oră a zilei!

retete pentru desert

Cheesecake cu ciocolată

Cheesecake cu ciocolată se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Cheesecake cu ciocolată.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cel mai gustos Cheesecake cu ciocolată, preparat așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de Cheesecake cu ciocolată 

Rețeta delicioasă de Cheesecake cu ciocolată, absolut minunat, se prepară în doar 6 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Cheesecake cu ciocolată este de 30 de minute 

retete de gustare
Cheesecake cu ciocolată[Sursa foto: freepik]

Timp de preparare- 2 ore 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Timp total- 2 ore și 30 de minute  

Rețeta de Cheesecake cu ciocolată este pentru 6 persoane 

retete de prajituri de casa
Cheesecake cu ciocolată[Sursa foto: freepik]

Citește și: La ce temperatură se coace rața la cuptor. Ghid complet pentru obținerea unei fripturi fragede și a unei cruste crocante la temperatura potrivită

Ingrediente – Cheesecake cu ciocolată 

  •  300 g de biscuiți cu cacao 
  • 100 g de unt, moale 
  • 600 g de cremă de brânză 
  • 200 g de zahăr 
  • 200 ml de smântână pentru gătit 
  • 200 g de ciocolată 
  • un pliculeț de gelatină 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru

care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

cheesecake cu ciocolata
Cheesecake cu ciocolată[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mod de preparare- Cheesecake cu ciocolată 

  1.  În primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această rețetă delicioasă, este să începem prin a măcina 300 g de biscuiți de cacao, fie într-un aparat special de zdrobit, fie îi vom așeza într-o pungă de plastic pe care o vom sigila iar ulterior îi vom zdrobi cu ajutorul unui sucitor.
    Abia în momentul în care biscuiții au devenit firmituri, vom adăuga peste aceștia și untul moale, de 100 g, și vom începe să amestecăm bine pentru a se încorpora cele 2 ingrediente. 
  2. Acum vom avea nevoie de o tavă rotundă, de dimensiuni mai mari, în care vom așeza amestecul de biscuiți de cacao și unt, direct în tava unsă cu puțin unt, iar cu ajutorul unui pahar sau unei alte o sensibile pe care o aveți la îndemână, începem să presăm amestecul pentru a obține blatul delicios pentru desert.
    Imediat apoi, vom introduce tava direct în frigider, pentru ca blatul să fie închegat mai bine. 
  3. În continuare, ne vom ocupa și de crema desertului nostru. Așadar, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom amesteca 600 g de cremă de brânză, cu cele 200 g de zahăr granulat, până când va deveni o compoziție fină și cât mai omogenă cu putință. 
  4. Separat, vom dizolva gelatina în apă rece, iar ulterior o vom încălzi la bain marie. 
  5. Tot acum este nevoie să topim și 200 g de ciocolată împreună cu 200 ml de smântână de gătit. Odată ce ciocolata s-a topit complet, amestecul se va adăuga peste crema de brânză, iar ulterior vom adăuga peste toate acestea și gelatina dizolvată. Toate aceste ingrediente se amestecă bine de tot pentru a se încorpora. 
  6. Scoatem de la frigider și tava în care se află blatul cu desertul nostru, așezăm crema bine de tot și uniformizăm cu ajutorul unei spatule, iar ulterior radem deasupra și puțină ciocolată. Desertul se introduce la frigider timp de mai multe ore, iar ulterior se scoate și se poate servi. Poftă bună! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

reteta de cheesecake
Cheesecake cu ciocolată[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ruladă de ciocolată cu cremă și glazură albă. Numai bună de savurat cu cei dragi!

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sarmale turcești în foi de viță. Tradiționale și nemaipomenit de gustoase!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies