Cheesecake-ul cu gem de căpșune deasupra se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Cheesecake cu gem de căpșune deasupra.
Rețetă de Cheesecake cu gem de căpșune deasupra
Rețeta delicioasă de Cheesecake cu gem de căpșune deasupra, absolut minunat, se prepară în doar 4 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Cheesecake cu gem de căpșune deasupra este de 30 de minute
Timp de preparare - oră și 30 de minute
Timp total - 2 ore
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Rețeta de Cheesecake cu gem de căpșune deasupra este pentru 6 persoane
Citește și: Waffles cu înghețată de frișcă. Un mic dejun perfect, cu înghețată absolut răcoritoare!
Citește și: Negresă cu budincă de banane la pahar. Un deșert dietetic foarte ușor de preparat!
Ingrediente – Cheesecake cu gem de căpșune deasupra
- 700 g de brânză de vaci cremoasă
- 5 linguri de smântână
- 5 ouă, la temperatura camerei
- 250 g de zahăr granulat
- 250 g de biscuiți
- 300 g de unt, la temperatura camerei
- gem de căpșune
Înainte de a
începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!Mod de preparare - Cheesecake cu gem de căpșune deasupra
- în primul și primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de cheesecake cu gem de căpșuni deasupra, este să începeți prin a prepara blatul. Așadar, vom frământa biscuiții într-un bol de dimensiuni mai mari, sau într-o pungă, până în momentul în care vor deveni praf, atunci fiind momentul în care îi vom amesteca cu untul, până vom obține un aluat care va avea o consistență cât mai densă cu putință, asigurându-ne că untul este complet încorporat.
- Acum vom mai avea nevoie de o tavă de dimensiuni mai mari, de cuptor, rotundă, pe care o vom unge înainte cu unt, iar ulterior vom așeza în tavă și blatul nostru pentru desert, cu ajutorul unei spatule, uniformizând-ul. Tava se va pune în cuptor până când vom prepara și umplutura.
- Așadar, acum ne vom ocupa de prepararea umpluturii, într-un bol de dimensiuni mai mari adăugând brânza de vaci cu smântâna, ouăle întregi, dar și zahărul granulat, ingrediente pe care le vom amesteca cu ajutorul unui mixer, până când vom obține o compoziție cât mai cremoasă cu putință. Odată ce am preparat și umplutura, vom scoate din frigider tava în care se află blatul nostru, și vom pune și umplutura, nivelând-o tot cu ajutorul unei spatule.
- Acum este nevoie sa preîncălzim cuptorul la 160 °C și introducem tava în cuptor timp de aproximativ 40 de minute. După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, vom lăsa desertul să se răcească, iar apoi când este rece vom adăuga deasupra și gemul de căpșune, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.