Chef Ștefan Popescu dezvăluie care este secretul pentru un sos cheddar, perfect pentru gustările tale

Chef Ștefan Popescu dezvăluie care este secretul pentru un sos cheddar, perfect pentru gustările tale
Chef Ștefan Popescu dezvăluie care este secretul pentru un sos cheddar, perfect pentru gustările tale

Chef Ștefan Popescu a dezvăluit rețeta unui sos cheddar perfect pentru mâncărurile preferate.

Chef Ștefan Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, îndrăgit și pentru poziția de jurat pe care o ocupă într-un cunoscut show culinar, împarte de fiecare dată cele mai noi trucuri și secrete din bucătărie.

Ingrediente:

  • 20 g unt
  • 20 g făină
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smântână pentru gătit
  • Sare
  • 200 g cheddar
  • muștar

Toți iubitorii gastronomiei pot afla, cu ajutorul lui, cele mai utile lucruri pentru ca munca în bucătărie să fie una și mai ușoară, iar atunci când vine vorba de preparate care par foarte greu de realizat, bucătarul demonstrează că doar din câteva ingrediente puteți obține aceleași rezultate ca la restaurant.

„Hai să vă arăt cum se face sosul cheddar!”, a spus bucătarul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum pregătește chef Ștefan Popescu sosul cheddar, perfect pentru o mulțime de combinații

Citește și: Soacra lui chef Ștefan Popescu, sfaturi despre cum să alegem carnea din magazin: “Culoarea trebuie să fie roz spre roșu.”

Citește și: Chef Ștefan Popescu, trucuri utile pentru a fierbe ouăle: „Am o metodă de a fierbe ouăle foarte simplă și ușoară!”

Iubitorii de sosuri cu siguranță trebuie să afle trucurile unui sos cheddar perfect pentru gustările preferate. Astfel, toți cei care își doresc să înlocuiască sosurile cumpărate cu cele făcute în casă, însă le este teamă că lucrurile nu vor ieși exact așa cum și-au propus, cu siguranță trebuie să afle din secretele pe care bucătarul le folosește pentru un sos perfect.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Sosul chedda r este foarte ușor de realizat, din doar câteva ingrediente și începe prin a topi 20 g de unt într-o oală încinsă, amestecând rapid totul. Ulterior, adaugă în ploaie 20 g de făină, pe care o amestecă la fel de rapid cu untul topit, apoi vine cu 100 ml de lapte și nu se oprește din amestecat. Adaugă și 100 ml de smântână pentru gătit, sare, brânză cheddar, iar când totul este amestecat iar compoziția capătă consistența unui sos, adaugă și muștar.

Ați obținut chiar la voi acasă un sos rapid și ușor, gustos pentru toate combinațiile pe care doriți să le faceți în propria bucătărie. Chef Ștefan Popescu nu împarte doar secrete pentru preparate, ci și lucruri care vă pot fi de ajutor în bucătărie. Cum trebuie aleasă carnea pentru grătar, cum este indicat să fie gătită, ce trebuie să facem atunci când depozităm alimentele în frigider și multe alte secrete sunt împărtășite de chef pentru toți iubitorii mâncărurilor delicioase.

 

@chefstefanpopescu 🧀Sos de cheddar cremos+ nachos crocanți= combinația perfectă pentru o seară de vineri acasă! ☝🏻 #nachos #cheddar #cheddarcheese #friday #retete #reteterapide ♬ original sound- Chef Stefan Popescu



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cârnați pe grătar, serviți cu salată fresh. Gustul savuros al cârnaților la grătar și prospețimea salatei sunt perfecte!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies