Soacra lui chef Ștefan Popescu, sfaturi despre cum să alegem carnea din magazin: “Culoarea trebuie să fie roz spre roșu.”

Soacra lui chef Ștefan Popescu, sfaturi despre cum să alegem carnea din magazin: “Culoarea trebuie să fie roz spre roșu.”
Soacra lui chef Ștefan Popescu, sfaturi despre cum să alegem carnea din magazin: “Culoarea trebuie să fie roz spre roșu.”

Chef Ștefan Popescu a avut un invitat special, chiar pe soacra lui, care a explicat cum trebuie aleasa carnea atunci când este cumpărată din magazine.

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, este mereu activ pe rețelele de socializare și împarte diferite trucuri din bucătărie pentru a veni în ajutorul iubitorilor de gătit. Atunci când aveți nevoie de un preparat special pe care trebuie să-l faceți sau să cunoașteți anumite trucuri pentru că munca voastră să fie mai ușoară, cu siguranță veți găsi cele mai utile idei pe care să le puneți în practică, direct de pe conturile de socializare.

De această dată, în fața micilor camere, chef Ștefan Popescu a avut un invitat special, chiar pe soacra lui, cu o experiență de peste 48 de ani măcelărie, astfel că a vorbit despre carne și despre cum trebuie să fie aceasta aleasă din magazin. Este foarte important să ne uităm la aspect, așa după cum spune soacră bucătarului, iar culoarea, în momentul în care o cumpărăm, trebuie să fie roz spre roșu, să fie puțin lucioasă și să aibă elasticitate în momentul în care apăsăm cu degetul pe ea.

Chef Ștefan Popescu: Am un invitat special pentru mine, mama soacră, care are peste 48 de ani de experiență în măcelărie. Cum cumpărăm carnea de porc sau vită, cum o alegem, cum trebuie să arate culoarea, textura?

Soacra lui Chef Ștefan Popescu: Culoarea trebuie să fie roz spre roșu, să fie puțin lucioasă să aibă elasticitate, în momentul în care apeși cu degetul pe ea și e proaspătă, revine la aspectul inițial.

La cât timp trebuie consumată carnea din momentul în care este achiziționată

Citește și: Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru o maioneză perfectă. “Vă voi arăta cum să pregătiți o maioneză ca la Paris.”

Chef Ștefan Popescu și soacra lui
Chef Ștefan Popescu și soacra lui[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Clătite cu somon și cremă de brânză. Un preparat care impresionează atât prin aspect, cât și prin gust!

Mama soacră a lui chef Ștefan Popescu a vorbit și despre cum păstrăm carnea în frigider, dar și cât o putem ține din momentul în care o cumpărăm. Astfel, este indicat ca aceasta să fie consumată în cel mult 10 zile de la data sacrificării animalului, iar acest lucru îl veți întâlni pe etichetă, în momentul în care mergeți la magazin și o cumpărați.

Astfel, de la data întâlnită pe ambalaj, calculați restul zilelor rămase până când trebuie să o consumați.

Chef Ștefan Popescu:  Cum o păstrăm? Unde?

Soacra lui chef Ștefan Popescu: Ca toată lumea, în frigider la 4 grade Celsius..

Chef Ștefan Popescu: Cât putem să o ținem?

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Soacra: 8-10 zile de la data sacrificării animalului.

Chef Ștefan Popescu: Dar noi nu știm când e sacrificat.

Soacra: În momentul în care ți se vinde produsul, pe etichetă scrie și data când a fost sacrificat animalul și data până când ai voie să-l păstrezi la frigider de la data când ți-o dă, încă patru zile.

Chef Ștefan Popescu și soacra lui
Chef Ștefan Popescu și soacra lui[Sursa foto: Captură Video]

@chefstefanpopescu Astăzi, am alături o persoană dragă mie, cu o carieră de peste 48 de ani în măcelărie. Am discutat despre cele mai frecvente întrebări legate de carne și am aflat câteva secrete de care ar trebui să ținem cont 🥩 #macelar #secret #bucatarie #carne #cheflife #soacra ♬ original sound- Chef Stefan Popescu



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Rețete de sosuri, care fac orice mâncare mai bună. Simplu, rapid și delicios!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies