„Chiar dacă este o mâncare dietetică, arată delicios!” Rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu!

„Chiar dacă este o mâncare dietetică, arată delicios!” Rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu!
„Chiar dacă este o mâncare dietetică, arată delicios!” Rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu!

Află din rândurile următoare care este rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu.

Cristina Șișcanu a declarat în repetate rânduri că nu îi place să petreacă ore întregi în bucătărie și să miroasă toată ziua a mâncare. Cu toate acestea, soția lui Mădălin Ionescu mai gătește din când în când rețete simple și delicioase, fiind foarte atentă la încărcătura calorică pe care preparatele o au. De data aceasta, vedeta a pregătit o rețetă de sufleu de conopidă și a împărtășit întreg procesul cu urmăritorii săi din mediul online.

Rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu

Citește și: „N-am pretenția că sunt bucătar, dar mă descurc, măcar fac mâncăruri gustoase.” Rețeta de gulaș de porc a lui Mădălin Ionescu

Rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu
Cristina Șișcanu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Lăptic și zahăr brun. Am amestecat bine ca să se dizolve. Miroase a desert de la mine.” Rețeta de frigănele a Cristinei Șișcanu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ingrediente:

  • o conopidă;
  • 200 de grame de telemea;
  • 180 de grame de brânză slabă de vaci;
  • un iaurt grecesc;
  • 5 ouă;
  • condimente.

Mod de preparare:

Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Aici am pus la fiert apă. A dat în clocot și buchețelele de conopidă le pun în apă, să stea 3-4 minute. Am pregătit și tava, pe care o ung cu ulei. Scot buchețelele de conopidă. Pregătim și cuptorul la 180 de grade. În acest bol, pregătim compoziția. Dacă vreți, telemeaua o puteți da prin răzătoare sau o sfărâmați. Aici bat cele patru ouă. Punem și brânza de vaci și 200 de grame de iaurt.

Turnăm și ouăle și amestecăm. Compoziția este pregătită. Punem și buchețelele de conopidă aici. Le punem în tavă. Oul care ne-a mai rămas o să îl batem cu 150 de grame de iaurt, deci fix cantitatea care a mai rămas. Punem aici peste ou și cu un praf de sare. Turnăm pe deasupra. Băgăm tava la cuptor pentru 30-40 de minute. Miroase extraordinar. Arată delicios! Chiar dacă este o mâncare dietetică, arată delicios! Foarte bun! Conopida este foarte bună.
Nu e nici prea făcută, e crocantă. Calorii puține, foarte bun
!”, a spus Cristina Șișcanu pe TikTok.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Nu te certa cu măgarii!” Niculina Stoican, postare neașteptată pe rețelele de socializare, după ce a pierdut procesul intentat de Constantin Enceanu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies