„Chiar dacă este o mâncare dietetică, arată delicios!” Rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu!

„Chiar dacă este o mâncare dietetică, arată delicios!” Rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu!
„Chiar dacă este o mâncare dietetică, arată delicios!” Rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu!

Află din rândurile următoare care este rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu.

Cristina Șișcanu a declarat în repetate rânduri că nu îi place să petreacă ore întregi în bucătărie și să miroasă toată ziua a mâncare. Cu toate acestea, soția lui Mădălin Ionescu mai gătește din când în când rețete simple și delicioase, fiind foarte atentă la încărcătura calorică pe care preparatele o au. De data aceasta, vedeta a pregătit o rețetă de sufleu de conopidă și a împărtășit întreg procesul cu urmăritorii săi din mediul online.

Rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu

Citește și: „N-am pretenția că sunt bucătar, dar mă descurc, măcar fac mâncăruri gustoase.” Rețeta de gulaș de porc a lui Mădălin Ionescu

Rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu
Cristina Șișcanu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Lăptic și zahăr brun. Am amestecat bine ca să se dizolve. Miroase a desert de la mine.” Rețeta de frigănele a Cristinei Șișcanu

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ingrediente:

  • o conopidă;
  • 200 de grame de telemea;
  • 180 de grame de brânză slabă de vaci;
  • un iaurt grecesc;
  • 5 ouă;
  • condimente.

Mod de preparare:

Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Aici am pus la fiert apă. A dat în clocot și buchețelele de conopidă le pun în apă, să stea 3-4 minute. Am pregătit și tava, pe care o ung cu ulei. Scot buchețelele de conopidă. Pregătim și cuptorul la 180 de grade. În acest bol, pregătim compoziția. Dacă vreți, telemeaua o puteți da prin răzătoare sau o sfărâmați. Aici bat cele patru ouă. Punem și brânza de vaci și 200 de grame de iaurt.

Turnăm și ouăle și amestecăm. Compoziția este pregătită. Punem și buchețelele de conopidă aici. Le punem în tavă. Oul care ne-a mai rămas o să îl batem cu 150 de grame de iaurt, deci fix cantitatea care a mai rămas. Punem aici peste ou și cu un praf de sare. Turnăm pe deasupra. Băgăm tava la cuptor pentru 30-40 de minute. Miroase extraordinar. Arată delicios! Chiar dacă este o mâncare dietetică, arată delicios! Foarte bun! Conopida este foarte bună.
Nu e nici prea făcută, e crocantă. Calorii puține, foarte bun
!”, a spus Cristina Șișcanu pe TikTok.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Nu te certa cu măgarii!” Niculina Stoican, postare neașteptată pe rețelele de socializare, după ce a pierdut procesul intentat de Constantin Enceanu

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Teodora, acuzații dure la adresa lui Criss! „Erai numai cu Robi!” Iată cum a reacționat concurenta și ce replici acide a lansat către rivala sa

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies