Află din rândurile următoare care este rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu.
Cristina Șișcanu a declarat în repetate rânduri că nu îi place să petreacă ore întregi în bucătărie și să miroasă toată ziua a mâncare. Cu toate acestea, soția lui Mădălin Ionescu mai gătește din când în când rețete simple și delicioase, fiind foarte atentă la încărcătura calorică pe care preparatele o au. De data aceasta, vedeta a pregătit o rețetă de sufleu de conopidă și a împărtășit întreg procesul cu urmăritorii săi din mediul online.
Rețeta de sufleu de conopidă a Cristinei Șișcanu
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
- o conopidă;
- 200 de grame de telemea;
- 180 de grame de brânză slabă de vaci;
- un iaurt grecesc;
- 5 ouă;
- condimente.
Mod de preparare:
Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Aici am pus la fiert apă. A dat în clocot și buchețelele de conopidă le pun în apă, să stea 3-4 minute. Am pregătit și tava, pe care o ung cu ulei. Scot buchețelele de conopidă. Pregătim și cuptorul la 180 de grade. În acest bol, pregătim compoziția. Dacă vreți, telemeaua o puteți da prin răzătoare sau o sfărâmați. Aici bat cele patru ouă. Punem și brânza de vaci și 200 de grame de iaurt.
Turnăm și ouăle și amestecăm. Compoziția este pregătită. Punem și buchețelele de conopidă aici. Le punem în tavă. Oul care ne-a mai rămas o să îl batem cu 150 de grame de iaurt, deci fix cantitatea care a mai rămas. Punem aici peste ou și cu un praf de sare. Turnăm pe deasupra. Băgăm tava la cuptor pentru 30-40 de minute. Miroase extraordinar. Arată delicios! Chiar dacă este o mâncare dietetică, arată delicios! Foarte bun! Conopida este foarte bună.