Află din rândurile următoare care este rețeta de gulaș de porc a lui Mădălin Ionescu.
Mădălin Ionescu a încercat să gătească pentru familia sa o rețetă de gulaș de porc. Deși rezultatul obținut seamănă mai mult cu o tocăniță, prezentatorul TV a fost extrem de mândru de preparatul său și a împărtășit procesul cu urmăritorii săi din mediul online.
„ N-am pretenția că sunt bucătar, dar mă descurc, măcar fac mâncăruri gustoase. Seamănă cu gulașul de porc. Este senzațional la gust !”, a precizat prezentatorul TV.
Rețeta de gulaș de porc a lui Mădălin Ionescu
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
- doi ardei kapia;
- un kg de cartofi;
- o felie țelină;
- patru căței de usturoi;
- doi morcovi;
- patru cepe roșii;
- sare, piper;
- o linguriță pastă de ardei iute;
- o linguriță pastă de ardei dulce;
- două linguri de pastă de roșii;
- o linguriță de pudră de chimen;
- foi de dafin;
- pătrunjel;
- cimbru;
- un kg și jumătate de carne de porc;
- murături.
Mod de preparare:
După ce s-a asigurat că are toate ingredientele la îndemână, Mădălin Ionescu a început procesul de preparare al rețetei. Prima dată, prezentatorul a spălat și a tocat cu atenție legumele.
„ Cartofii trebuie tăiați în cuburi mai mari. Am pus două linguri de pastă de roșii, o linguriță de pastă de ardei iuți, amestec cu o lingură de paprika de ardei dulce. Acum pun o linguriță de cimbru, pudră de chimen. Chestia asta se amestecă. Am morcovi, ardei kapia, țelină într-un bol. Ăștia sunt cartofii și aici am ceapa cu pătrunjelul. Carnea trebuie spălată ca să își piardă din aciditate .”, a spus prezentatorul TV.
Citește și: La ce oră se închid secțiile de votare la prezidențiale 2024?- stirilekanald.ro
În continuare, Mădălin Ionescu a adăugat într-o tigaie încinsă carnea de porc tăiată cubulețe, iar apoi a pus ceapa cu usturoiul. A amestecat și a adăugat apoi combinația pe care a făcut-o cu pasta de roșii și pasta de ardei iute și dulce.
„ Am pus deja un litru de apă. Mai trebuie unu. Pentru că am uitat să pun înainte de apă acest amestec din morcovi, ardei kapia și țelină, le-am pus separat la călit și le adaug imediat în preparat.
La final, Mădălin Ionescu a adăugat și cartofii și a lăsat totul la fiert.