Cristina Șișcanu a venit, de această dată, cu o rețetă perfectă pentru primele ore ale dimineții, o omletă cu avocadă, parmezan și roșii, în lipie.
Cristina Șișcanu a obișnuit deja urmăritorii săi cu rețete delicioase, atât pentru sărbători, cât și de zi cu zi, iar de această dată a prezentat rețeta unei omlete delicioase care poate fi perfectă pentru un mic dejun sănătos.
„Acest fel de mâncare ține loc pentru mine și de mic dejun și de prânz.” Omleta delicioasă în lipie a Cristinei Șișcanu
Cristina Șișcanu explicat, pas cu pas, cum este preparată omleta în lipie pe care o mănâncă dimineața și care ține locul chiar și unui prânz.
Este o mâncare consistentă, sănătoasă, dar trebuie consumată cu moderație.
„Omletă cu lipie. Este o mâncare consistentă, sănătoasă, dacă nu o consumi în cantități mari. Practic, acest fel de mâncare ține loc pentru mine și de mic dejun și de prânz. Vă voi spune și cum am preparat-o.”, a povestit Cristina Șișcanu.
De ce ingrediente aveți nevoie pentru omleta în lipie
Pentru a prepara omleta Cristinei Șișcanu aveți nevoie de parmezan sau de orice fel de brânză pe care o aveți prin casă, pe care trebuie să o radeți bucăți mari. Aveți nevoie de două ouă pe care le bateți și le puneți în tigaie peste roșii, iar ulterior puneți lipia.
În momentul în care o întoarceți și ia forma unei pizza, puneți pe deasupra avocado, boia dulce după gust și frunzele de spanac. O mai lăsați doar câteva minute, iar aceasta poate fi luată și mâncată imediat. Aceasta este o rețetă ușor de făcut, pentru un mic dejun sănătos și rapid, de care nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a-ți începe ziua în forță.
„Rad parmezanul.
Avem nevoie de ceva brânză, orice aveți prin frigider. Eu am găsit parmezan și rad bucăți mari. Aici am două ouă pe care le-am bătut, spanac, roșii, avocado și o lipie. Încingem un pic tigaia, punem o picătură de ulei. Am pus roșiile, punem ouăle bătute, punem și lipia integrală deasupra, am întors-o și punem un pic de boia dulce, apoi punem parmezanul, frunzele de spanac și avocado pe partea aceasta.
Iar acum am întors-o în două. Este delicioasă. O omletă cu lipie incorporată.”, a mai spus Cristina Șișcanu.