„Este delicioasă. O omletă cu lipie incorporată. Este o mâncare consistentă.” Rețeta de omletă în lipie a Cristinei Șișcanu, perfectă pentru mic dejun

„Este delicioasă. O omletă cu lipie incorporată. Este o mâncare consistentă.” Rețeta de omletă în lipie a Cristinei Șișcanu, perfectă pentru mic dejun
„Este delicioasă. O omletă cu lipie incorporată. Este o mâncare consistentă.” Rețeta de omletă în lipie a Cristinei Șișcanu, perfectă pentru mic dejun

Cristina Șișcanu a venit, de această dată, cu o rețetă perfectă pentru primele ore ale dimineții, o omletă cu avocadă, parmezan și roșii, în lipie.

Cristina Șișcanu a obișnuit deja urmăritorii săi cu rețete delicioase, atât pentru sărbători, cât și de zi cu zi, iar de această dată a prezentat rețeta unei omlete delicioase care poate fi perfectă pentru un mic dejun sănătos.

„Acest fel de mâncare ține loc pentru mine și de mic dejun și de prânz.” Omleta delicioasă în lipie a Cristinei Șișcanu

Citește și: „Prânz rapid, delicios, care e pe placul întregii familii. Paste cu sos roșu.” Rețeta de paste italiene de post a Cristinei Șișcanu

Citește și: „O mâncare de post atât de simplu de făcut și foarte gustoasă.” Rețeta de salată de post a Cristinei Șișcanu. Vedeta a folosit doar cinci ingrediente!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cristina Șișcanu explicat, pas cu pas, cum este preparată omleta în lipie pe care o mănâncă dimineața și care ține locul chiar și unui prânz.

Este o mâncare consistentă, sănătoasă, dar trebuie consumată cu moderație. 

„Omletă cu lipie. Este o mâncare consistentă, sănătoasă, dacă nu o consumi în cantități mari. Practic, acest fel de mâncare ține loc pentru mine și de mic dejun și de prânz. Vă voi spune și cum am preparat-o.”, a povestit Cristina Șișcanu.

De ce ingrediente aveți nevoie pentru omleta în lipie

Ingrediente:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • parmezan
  • roșii
  • 2 ouă
  • lipie
  • avocado
  • boia dulce
  • frunze de spanac

Pentru a prepara omleta Cristinei Șișcanu aveți nevoie de parmezan sau de orice fel de brânză pe care o aveți prin casă, pe care trebuie să o radeți bucăți mari. Aveți nevoie de două ouă pe care le bateți și le puneți în tigaie peste roșii, iar ulterior puneți lipia.

În momentul în care o întoarceți și ia forma unei pizza, puneți pe deasupra avocado, boia dulce după gust și frunzele de spanac. O mai lăsați doar câteva minute, iar aceasta poate fi luată și mâncată imediat. Aceasta este o rețetă ușor de făcut, pentru un mic dejun sănătos și rapid, de care nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a-ți începe ziua în forță. 

„Rad parmezanul.

Avem nevoie de ceva brânză, orice aveți prin frigider. Eu am găsit parmezan și rad bucăți mari. Aici am două ouă pe care le-am bătut, spanac, roșii, avocado și o lipie. Încingem un pic tigaia, punem o picătură de ulei. Am pus roșiile, punem ouăle bătute, punem și lipia integrală deasupra, am întors-o și punem un pic de boia dulce, apoi punem parmezanul, frunzele de spanac și avocado pe partea aceasta.
Iar acum am întors-o în două. Este delicioasă. O omletă cu lipie incorporată.”
, a mai spus Cristina Șișcanu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Ținuta cu care merg astăzi pe pârtie. Nu o fac pentru cele care mi-au comentat blana.” Cum s-a îmbrăcat Cristina Șișcanu pe pârtie, după ce a primit numeroase critici legate de haina de blană?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies