Cine a fost eliminat la Survivor România pe 28 mai 2021

cine a plecat de la survivor romania pe 28 mai 2021
Cine a fost eliminat la Survivor România pe 28 mai 2021

Survivor România 2021 - 28 mai 2021. O descalificare neașteptată a suprins fanii emisiunii fenomen vineri seara 28.05.2021, la primul jocul de imunitate.

Ultima ediţie din data de 28 mai 2021, de la Survivor România a ţinut milioane de telespectatori cu sufletul la gură. Surpriza de proporţii a fost înainte de a fi făcute strategiile pentru primul joc de imunitate. O veste total neaşteptată a oferit-o Culiță Sterp. Dorul de casă şi mai ales  naşterea primului său copil, l-au făcut pe faimos să îşi dorească descalificarea din competiţia supravieţuirii.

Un concurent a solicitat descalificarea de la Survivor România 2021 pe 28 mai 2021 

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Survivor România 2021 pe 23 mai 2021

culita sterp a fost descalificat de la survivor romania

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 22 mai 2021

Până la strategiile primului joc de imunitate, acesta a precizat: “Înainte de toate vreau să spun şi eu ceva.

Vreau să îmi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă şi tuturor celor de aici… Nu cer milă nimănui, cer doar înţelegere! Vreau să spun că din secunda asta, eu, Culiță Sterp nu mai intru pe niciun traseu Survivor, până nu ajung acasă.. alături de copilul meu şi soţia mea. Nu ştiu cum o să se realizeze acest lucru, dar eu nu mai intru pe niciun traseu. Nu vreau să plec iarăşi prin jungla cum am plecat zilele trecute.
Vreau să se găsească o soluţie să plec acasă, dacă nu.. o sa fiu nevoit să plec din nou prin junglă. Şi o să-mi asum orice risc de data asta. Nu mă mai interesează! Vreau să ajung la o urmă de civilizaţie şi iau legătura cu ea, ca să pot ajunge acasă! Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu! Sper să fiu înţeles de oameni şi de echipa… Şi să nu fiu judecat de nimeni! Vă mulţumesc frumos!”
,
a comentat faimosul Culiță Sterp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2021 a comentat: “Culiță, am înţeles mesajul tău. Te rog, să părăseşti ceremonia şi să îţi pui ordine în gânduri. Noi o să revenim asupra a ceea ce ne-ai comunicat tu, în primul consiliu de nominalizare."

Cine a fost eliminat la Survivor România 2021 pe 28 mai 2021 

Citeste si: Irisha de la Survivor, dezvăluiri despre relația lungă pe care a avut-o cu milionarul moldovean. Gelozia a pus capăt poveștii de iubire EXCLUSIV

cine a parasit survivor in seara asta
Culita Sterp părăsește competiția Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Albert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni, noua alianță de la Survivor România? „Când o să fie nominalizat Ștefan Ciuculescu, o să înnebunească!”

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

La primul consiliu de nominalizare al săptămânii, Daniel Pavel din nou a trebuit să facă un anunţ.

„Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție. Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție.

Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția  Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat prezentatorul în consiliul de nominalizare.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ana Porgras, geloasă din cauza Războinicelor? Zanni a dezvăluit tot adevărul!

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies