Cine a fost Monalisa, tânărul travestit care și-a pierdut viața în propria casă. Tragedia a avut loc în ziua de Crăciun

Cine a fost Monalisa, tânărul travestit care și-a pierdut viața în propria casă. Tragedia a avut loc în ziua de Crăciun
Cine a fost Monalisa, tânărul travestit care și-a pierdut viața în propria casă. Tragedia a avut loc în ziua de Crăciun

Monalisa, un travestit din Iași, a avut parte de un des de-a dreptul tragic, chiar în ziua de Crăciun. Tânărul s-a stins din viață, cu mâna pe icoană. Cauza exactă nu se știe în momentul de față, iar oamenii legii încă fac cerceătări.

Familia lui este dărâmată  de durere, după ce acesta s-a stins din viață, chiar în ziua de Crăciun. Monalisa era cel mai cunoscut travestit din oraș și a lăsat un gol imens în sufletele apropiaților.

Citește și: „Din păcate a murit.” Un membru din familia lui Florin Salam s-a stins din viață. Ce a anunțat Adrian Petrache

Cine a fost Monalisa, tânărul travestit care și-a pierdut viața în propria casă

Conform imaginilor live-ului pe care tânărul îl făcea pe rețelele de socializare, pisica lui ar fi fost cea care a declanșat flăcările. Animăluțul ar fi răsturnat o candelă, care era aprinsă în pat, urmând ca mai apoi focul să pună stăpânire pe toată locuința.

Familia victimei consideră că la mijloc ar fi vorba de o mână criminală.

Citește și: Cine este Andrei, băiatul de 14 ani care și-a pierdut viața în timp ce familia tăia porcul

Firul tragediei travestitului Monalisa

Tudor, pe nume său real, avea vârsta de 25 de ani, în momentul în care s-a stins din viață. El dormea cu mâna pe icoană, muzică religioasă pe fundal, iar lângă el era aprinsă o candelă.

Pisica lui a sărit în pat, a dărâmat lumânarea, care, ulterior s-a răsturnat în pat, iar în mai puțin de cinci minute, toată locuința a fost cuprinsă de flăcări.

Flăcările au ajuns foarte aproape de fața tânărului travestit, care a început să fie foarte agitat, dar nu a reușit să se trezească.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Momentul care a ridicat foarte multe semne de întrebare este acela când bărbatul s-a trezit în momentul în care a început să ardă, dar fără nicio explicație s-a așezat înapoi în pat.

Imaginile îngrozitoare au ajuns la foarte mulți internauți, care s-au panicat foarte tare și au sunat la 112, dar din păcate, nu știau adresa exactă.

În momentul în care salvatorii au ajuns la domiciliul bărbatului, era deja mult prea târziu, deoarece el și pisicuța lui erau trecuți în neființă.

Georgica Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași, a declarat că echipajul de stingere, o ambulanță SAJ și echipajele IPJ au descoperit apartamentele în care făcea live-ul.

„Echipajul de stingere, o ambulanţă SAJ Iaşi şi echipajele IPJ au descoperit apartamentele în care se făcea live-ul. La intrarea în apartament, acesta a găsit o persoană intoxicată cu fum”, a transmis Georgica Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași.

Tragedia ar fi fost provocată de o mână criminală

În momentul în care a avut loc evenimentul teribil, sora Monalisei se afla peste hotare.

Ea a fost contactată chiar de prietenii virtuali ai Monalisei, care i-au povestit cu lux de amănunte cele întâmplate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„M-au contactat nişte prieteni de pe facebook. Mi-au spus că a luat foc. Era totul ars. Nu-mi este clar nimic. ​Eu cred că era cineva acolo şi filma. Pisica eu cred că a fost aruncată intenţionat. Au stat şi s-au uitat la live şi după ce a murit au sunat”, a declarat sora victimei.

Monalisa din Iasi
Monalisa din Iasi a ars de vie[Sursa foto: captura video]

Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza morții Monalisei.

În luna noiembrie a acestui an, un prieten de-ai Monalisei, travestit și el, s-a stins din viață în mod misterios, într-o cameră de cămin din Iași.

Citește și: ,,Nu am vrut să o văd, de groază.” Bianca Brad, despre cum s-a simțit în momentul în care și-a luat bebelușul mort în brațe

@lisazaira

 

♬ sunet original- Vasia❤

d="20259878"> 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Din păcate a murit.” Un membru din familia lui Florin Salam s-a stins din viață. Ce a anunțat Adrian Petrache

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies