Cine este Adrian Minune. „La 14 ani întreţineam toată familia”

Cine este Adrian Minune
Cine este Adrian Minune. „La 14 ani întreţineam toată familia”

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Adrian Minune și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus descoperiți și alte detalii despre viața de familie a manelistului.

Cine este Adrian Minune

Citește și: Cine este Tzancă Uraganu. „Atâta timp cât nu mă trădează soția, nu mai mi-e frică de nicio trădare!”

Cine este Adrian Minune

Adrian Minune, pe numele său real, Adrian Simionescu, s-a născut în data de 24 septembrie 1974, în localitatea Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov, într-o familie de lăutari. Astfel, artistul a moștenit pasiunea pentru muzică de la bunicii săi, care erau cunoscuți în industria muzicii lăutărești, încurajându-l pe nepotul lor încă de mic să urmeze această carieră.

Cariera muzicală și-a început-o încă de la vârsta fragedă de doar 6 ani, atunci când a descoperit că are aptitudini muzicale, iar ulterior a excelat în acest domeniu, ajungând să aibă

un succes răsunător atât în țară, cât și în străinătate.

« Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulată „Acolo este țara mea”. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei…Deci la doar 6 anișori s-a descoperit că am aptitudini muzicale .», a declarat Adrian Minune în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Câte clase are Adrian Minune

Cine este Adrian Minune

Drumul către succes a fost unul lung și anevoios pentru Adrian Minune, care, chiar dacă avea un talent muzical inconfundabil, a fost nevoit să facă față lipsurilor financiare și să se descurce singur pentru a-și întreține familia. Astfel, în clasa a IX-a, manelistul a renunțat la studii pentru a cânta la evenimentele unde era chemat și în urma cărora a ajuns să își câștige banii încă de la o vârstă foarte fragedă.

Mergeam zilnic 25 de kilometri pe o bicicletă galbenă, pentru că făceam naveta la o școală din Colentina. Recunosc acum, bicicleta era furată. Bunicii nu aveau bani să-mi cumpere una nouă! Mai toți prietenii mei furau la vârsta aceea. Cred că nu ne dădeam seama ce făceam. În aceeași perioadă bunicii mei (Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari, mi-au cumpărat acordeon și m-au dus la un profesor de muzică Domul Sfântu, iar mai apoi la Domnul Florian.

Îmi era greu să-l țin, darămite să-l car. Mă ajutau mama ori bunicul, ei mă însoțeau la concerte. La 14 ani întrețineam toată familia .”, povestea Adrian Minune, în urmă cu câțiva ani.

Ulterior, atunci când a devenit adult, Adrian Minune a început să cânte la evenimente importante, alături de alți lăutari, până l-a descoperit Dan Bursuc, care i-a fost și impresar. Astfel, artistul a avut numeroase concerte atât în țară cât și în străinătate și nu a mai avut timp să se ocupe de școală.

Adrian Minune și soția sa sunt împreună de 30 de ani

Citește și: “Mi-am împietrit inima ca să pot să trec peste asta cu bine!” Karmen Simionescu a presimțit AVC-ul mamei sale?

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cine este Adrian Minune

Adrian Minune are parte de un succes considerabil atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Artistul a cunoscut-o în vremea când avea doar 13 ani pe cea care avea să-i fie alături toată viața. Cati este soția manelistului, care i-a dăruit acestuia trei copii, Karmen, Adriana și Adrian Jr. Toți trei sunt pasionați de muzică și i-au urmat cariera tatălui său.

Mariajul dintre artist și soția sa este unul foarte bine sudat și se bazează pe iubire și respect, Cati fiindu-i alături artistului atât în momentele fericite ale vieții lui, cât și în cele mai grele. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei decenii, iar manelistul a declarat că a făcut tot posibilul ca să îi câștige inima soției sale.

 „ E fiica verişoarei bunicii mele, aşa am cunoscut-o. Am făcut de toate ca s-o cuceresc: am sărit cu bicicleta pe dune de nisip, i-am cântat serenade... Am fost mare june la viaţa mea .”, a declarat interpretul.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Karmen Minune. „Prejudecățile pe care le-am primit încă de când eram mică într-un mod agresiv, nu au încetat nici până în ziua de astăzi”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies