Cine este Albertina Ionescu. ”Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice.”

Cine este Albertina Ionescu. ”Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice.”
Cine este Albertina Ionescu

Albertina Ionescu este o cunoscută prezentatoare TV, foarte apreciată de oamenii care o urmăresc.

Albertina Ionescu, în vârstă de 40 de ani, este o celebră prezentatoare TV. Ea se bucură carieră impresionantă în televiziune, și este extrem de apreciată de publicul autohton.
De câțiva ani, prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de jurnalistul Constantin Opriș. Cei doi s-au cunoscut destăinuind despre pasiunea pentru gastronomie și o mică alergie la ambrozie.
„Primele cuvinte pe care le-am schimbat au fost despre ceea ce avea să fie primul nostru lucru avut în comun: alergia la ambrozie… Apoi, ne-am descoperit pasiunea comună pentru gastronomie.

Poate sună prozaic… dar timp de o lună am schimbat mesaje pe Instagram despre cele mai gustoase preparate, dar și despre tratamentul alergiilor”, a declarat Albertina Ionescu.

Copilăria Albertinei Ionescu

Aceasta și-a petrecut de când era micuță timpul prin bucătărie, așadar, știe să gătească absolut orice. Vedeta a recunoscut că accidentele nu au ocolit-o.

”În copilărie îmi doream să mănânc fidea cu lapte, mămica avea foarte multă treabă și mi-a zis să mă duc să îmi fac.

A ieșit ceva delicios pentru mine și a rămas desertul meu preferat, așa a început totul”, a mărturisit ea.
Totodată, aceasta a mai menționat un accident în bucătărie, despre cum i-a pocnit geamul de la cuptor. În urma accidentului, vedeta a crezut că totul s-a produs din cauza pisicilor ei.

Citeste si: Albertina Ionescu și Constantin Opriș au făcut pasul cel mare. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit

Cine este Albertina Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Albertina Ionescu, dezvăluiri despre viața amoroasă! Cine este viitorul soț al vedetei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Mi-a plesnit geamul de la cuptor. Dimineața am copt ceva, l-am închis, dar s-a întâmplat ceva pe parcursul zilei. M-am gândit că pisicile mele au învățat ceva karate și au dat cuptorului o lăbuță, pentru că a plesnit brusc, dar funcționează în continuare”, a povestit ea.
În ultimii ani, prezentatoarea a ales să renunțe la zahăr și la sare, adoptând o dietă sănătoasă de viață.  
“Încerc să mănânc cât mai puțin sărat și cu cât mai puțin zahăr, exceptând weekendurile când mă răsfăț, îmi permit acest lux. Am grijă să nu mai mănânc seara, cum făceam de obicei, când veneam de la serviciu și devoram frigiderul”, a mai spus Albertina.

Secretul siluetei sale de invidiat

Totodată, frumoasa prezentatoare nu s-a confruntat cu probleme cu greutatea, datorită faptului că a avut întotdeauna grijă la ce mănâncă. Ea a povestit în urmă cu câțiva ani despre secretul său pentru o siluetă  perfectă.

“E foarte simplu: mănânc foarte mult, fac foarte mult sport și cred că stresul de la serviciu mă ajută foarte mult să mă mențin în formă.

Este o rețetă pe care o practic de vreo 16 ani încoace, așa că multă muncă și sunteți tot timpul în formă”, a declarat Albertina Ionescu.

Citeste si: Ce înseamnă dieta fără sport. „Lucrurile se fac pe rând”

Cine este Albertina Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Află ce alimente trebuie neapărat să eviți pentru a avea un abdomen plat. „Numai o linguriță de maioneză are peste 100 de calorii.”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Albertina și Constantin Opriș s-au căsătorit

Albertina Ionescu și iubitul ei, Constantin Opriș, s-au căsătorit. Aceștia au făcut marele pas, sâmbătă, la Starea Civilă. Cei doi miri și-au dorit un eveniment cât mai discret, așa că au dorit să se afișeze. Au publicat pe o rețea de socializare un videoclip pe care l-au intitulat „Da!”, urmând ca alte detalii despre căsătoria religioasă și petrecere să le ofere ulterior.


Albertina a simțit să vorbească în urmă cu ceva timp despre calitățile soțului ei, despre cât de mult îl apreciază pentru devotamentul și inteligența pe care o deține.

Citeste si: ,,Noul membru al familiei.” Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt în culmea fericirii

Cine este Albertina Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare? Ce a declarat vedeta

„Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare.” , a declarat aceasta.
Mai mult decar atât, Constantin Opriș se mândrește și el cu soția lui, și s-a declarat un bărbat împlinit alături de ea. În urmă cu ceva timp a vorbit despre cât de puternică  și naturală este aceasta.
„Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc eu mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac. Știți vorba aia: «în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică». Exact așa este și în cazul nostru.”, a precizat logodnicul prezentatoarei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Albertina Ionescu, dezvăluiri despre viața amoroasă! Cine este viitorul soț al vedetei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies