Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt atras de experiențe noi”

Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2

Sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii este acum pe micile ecrane, iar cei 14 concurenți se alătură unuia dintre cele mai urmărite show-uri din momentul actual. Alexandru Lucan este unul dintre concurenții noi care a venit în concurs pentru simți din nou iubirea.

Alexandru Lucan a venit în emisiune pentru a-și întâlni jumătatea. El este o fire deschisă și vrea să aibă lângă el o fată naturală.

Citește și: ”S-a întâmplat...” Radu de la Casa Iubirii este în doliu, după ce un membru al familiei sale s-a stins din viață

Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Marinel Hotca de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Prima impresie la mine este zâmbetul”

Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2

Alexandru Lucan și-a dorit să facă parte din emisiunea Casa Iubirii și își dorește să simtă din nou iubirea. El are 21 de ani și este student la facultatea de Kinetoterapie, în București. Tânărul are un păr șaten, ochii căprui și consideră că este o persoană disciplinată, narcisistă, carismatică și vulcanică.

„Sunt mereu atras de experiențe noi, din acest motiv am și venit la Casa Iubirii. Sunt un tip narcisist și vulcanic, caut îmblânzitoare empatică, cu simțul umorului și cât se poate de naturală.”, a spus el, în cadrul emisiunii.

Concurentul se bucură de experiențe noi și îi place să cunoască și să se dezvolte. El mai a mai mărturisit despre el că este într-o continua evoluție și că nu îi place deloc atunci când persoanele din jurul său îl tratează cu superioritate, mai ales când acei oameni au realizat mai puține lucruri decât

acesta.

Alexandru a iubit doar o singură data, dar era foarte diferit de fosta sa partenera și își dorește să simtă din nou acei fluturi în stomac. Din păcate, relația celor doi s-a stricat din cauza ego-ului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Îmi doresc să îmi găsesc iubirea. Eu și fosta mea iubită am fost diferiți din multe puncte de vedere, am lăsat ego-ul amândoi să ne macine, iar după s-a rupt totul.

Chiar sper că această emisiune mă va face să simt din nou acel sentiment, a fost ceva frumos”, a mai spus concurentul.

El a mai declarat, în cadrul emisiunii, că a avut trei relații serioase, dar doar pe una dintre fete a iubit-o cu adevărat și aceasta a fost și aceea care i-a călcat și pragul casei. Tânărul consideră că ce a simțit în acea perioadă a fost inedit, iar acum, în competiție, vrea să simtă din nou aceleași sentimente pe care le-a simțit cu cea căreia i-a dăruit iubirea lui.

Pe lângă aceste aspecte, Alexandru Lucan a mai spus că din punctul lui de vedere este foarte greu să trăiești fără iubire, după ce Andreea Mantea i-a adresat această întrebare.

Citește și: Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”

Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Nona Rusu de la Casa Iubirii, sezonul 2: „Am rămas cu inima rănită după divorț ”

Concurenți Casa Iubirii, sezonul 2

Fanii emisiunii au așteptat cu sufletul la gură sezonul 2 și sunt gata să urmărească poveștile de viață, dar și idilele dintre concurenți.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sezonul acesta din Casa Iubirii îi veți vedea pe Alexandru Lucan, Nona Rusu, Bianca Iacob, Mihaela Homa, Cristina Dănilă, Emma Grumăzescu, Bianca Mitroi, Natalia Nigai, Robert Chirescu, Marinel Hotca, Andrei Sandu, Patrick Deac, Marian Radu Nițu și Ionuț Alexandru Stoica.

Șapte fete și șapte băieți care au acceptat provocarea iubirii vor putea fi văzuți de luni până vineri de la 10:00 și de la 16:00, dar și în zilele de weekend, de la 16:00 și 19:00.

Sezonul 1 al emisiunii a atras atenția multor privitori, iar câțiva dintre ei au decis să trăiască și ei experiența unei noi povești de dragoste, ieșindu-și din zona de confort și venind în sezonul 2 al concursului. Cei 14 concurenți sunt gata să aibă parte de momente frumoase, iar cu siguranță, această emisiune va fi un factor foarte important în dezvoltarea lor personală.

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan”

Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Sunt foarte romantică și pasională.” Andreea Mantea, despre așteptările pe care le are de la viitorul partener



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este taximetristul care a dus fără să ceară bani o femeie cu copilul de urgență la spital

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies