Cine este Alina Popa de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Am venit să cunoscut dragostea, sau cel puțin așa sper”

Cine este Alina Popa de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Alina Popa de la Casa Iubirii, sezonul 2

Află din rândurile următoare cine este noua concurentă care pășit în Casa Iubirii, sezonul 2.

O nouă concurentă a pășit încrezătoare în Casa Iubirii după eliminarea Biei. Băieții au fost încântați de noua apariție și dornici să afle mai multe despre ea.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Alina Popa și pentru cine a venit în Casa Iubirii. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute despre tânăra care i-a impresionat pe băieți încă de la prima vedere.

Cine este Alina Popa de la Casa Iubirii, sezonul 2

Citește și: Cine este Marinel Hotca de la Casa Iubirii, sezonul 2. „În timpul săptămânii sunt agricultor, în weekend sunt cântăreț de muzică de petrecere."

Cine este Alina Popa de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Alina Popa de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Alina Popa este o tânără în vârstă de 22 de ani din Teleorman.

Bruneta locuiește în București de 9 ani și are un băiețel în vârstă de patru ani.

„Am o situație mai complicată că să spun așa! Sau nu neapărat complicată! Dar pentru mulți oameni este complicată! Eu acasă am un băiețel de 4 ani și am preferat să stau o perioada doar eu cu el! Mama mea mă ajută cu el și sora mea!”, a mărturisit Alina Popa în cadrul emisiunii „ Casa Iubirii ”.

Tânăra este singură de doi ani și jumătate, dar încă mai păstrează legătura cu tatăl copilului, neavând însă o relație foarte apropiată cu acesta.

Mai ținem legătura. Suntem ok. Își vizitează copilul din când în când. Îl ia la plimbare câteva ore și cam atât .”, a declarat Alina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru cine a venit Alina Popa în Casa Iubirii

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan”

Cine este Alina Popa de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Alina Popa de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Tânăra în vârstă de 22 de ani susține că a venit în Casa Iubirii ca să cunoască dragostea adevărată și a declarat deja că are o simpatie pentru ochii albaștri.

Tot ea a făcut un top al preferințelor ei din casa băieților, iar pe primele trei locuri se află Radu, Ionuț și Robert, dar este deschisă la socializare cu toți băieții din casă. 

Am venit să cunoscut dragostea, sau cel puțin așa sper. Sunt singură de doi ani și jumătate. Nu am găsit persoana potrivită și nici nu pot să spun că mi-am dorit foarte tare până acum. Eu mi-am pus în gând să cunosc pe toată lumea în parte pentru că la televizor văd ceva și sigur face-to-face o să am o

părere diferită, iar apoi văd de cine mă voi apropia mai tare .”, a spus Alina.

Cu ce se ocupă Alina Popa

Citește și: Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Aș vrea să împart cu ea cea mai frumoasă călătorie, călătoria prin viață!”

Cine este Alina Popa de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Alina Popa de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

În prezent tânăra lucrează ca programator, mai exact web developer și este pasionată de spiritualism, având numeroase tatuaje cu diferite însemnătăți. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De asemenea, frumoasa brunetă este pasionată și chiar practică de ceva timp kickboxing.

Alexandru a mărturisit faptul că o știe pe Alina de la sală, amândoi mergând să se antreneze în același loc.

Alina Popa a atras atenția și admirația tuturor băieților în momentul în care a pășit în Casa Iubirii, fiind catalogată mult mai matură față de vârsta fragedă de 22 de ani. Totodată, băieții au remarcat și apreciat stăpânirea de sine a Alinei, care a dat dovadă de multă încredere în sine, având o atitudine degajată. Bruneta a condimentat din când în când discuția cu anumite glume care au stârnit amuzamentul băieților.

Întrebată de Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, dacă nu îi este teamă că cei din jur o vor judeca pentru faptul că a hotărât să participe la această emisiune chiar dacă acasă are un copil de patru ani, Alina a răspuns ferm și clar că nu îi pasă ce cred cei din jur despre ea și că este complet liberă să facă ceea ce își dorește.

 „ Am fost judecată de-a lungul timpului foarte mult, deci m-am obișnuit, nu este o problemă pentru mine chestia asta. Nu cred că a fost nimeni alături de mine ca să mă judece .”, a spus Alina Popa în cadrul emisiunii „Casa Iubirii”.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies