Cine este Alina Sorescu. „ Simt că sunt foarte mândre de mine. Am muncit, într-adevăr.”

cine este alina sorescu
Cine este Alina Sorescu

Alina Sorescu este una dintre cele mai apreciate persoane publice de la noi din țară. Află din acest articol cine este Alina Sorescu, ce vârstă are, dar și detalii surprinzătoare atât din viața profesională, cât și din cea personală.

Ce vârstă are Alina Sorescu

Citește și: Cine este Sebastian Dobrincu. „Nu încerc să-mi găsesc fericirea în lucruri pe care le pot cumpăra cu bani.”

alina sorescu
Alina Sorescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Viviana Sposub. “Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună”

Alina Sorescu s-a născut la data de 14 iulie 1986, în București.

Până la vârsta de 28 de ani, vedeta a reușit să clădească o carieră de succes și să devină o mamă devotată pentru cele două fetițe ale sale.

Cariera Alinei Sorescu

alina sorescu varsta
Alina Sorescu varsta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Încă din copilărie, artista și-a descoperit talentul muzical și a făcut demersurile pentru a deveni o adevărată cântăreață.

La doar 8 ani, Alina a participat la un concurs muzical, iar la vârsta de 11 ani, vedeta a lansat primul ei album muzical. De-a lungul carierei sale, Alina a reușit să câștige numeroase premii și să devină un nume cunoscut în lumea artistică. Ulterior, datorită prezenței sale scenice, Alina a devenit co-prezentator și prezentator la diferite emisiuni. Din dragostea sa pentru copii și pentru muzică, vedeta a creat o trupă de muzică pentru copii.
Artista pune mult suflet în acest proiect și își dorește să îi învețe cât mai multe din taina acestei meserii, pe micii copii.

Eu sunt și psihopedagog. Când m-am apucat de pici nu m-am apucat întâmplător. Pe lângă faptul că prezentam multe festivaluri pentru copii și am fost eu la rândul meu un copil care a cântat, m-am dus și am atestat de psihopedagog. Am făcut cursuri.

Fetelor le priește ceea ce fac alături de mine. Simt că sunt foarte mândre de mine. Am muncit, într-adevăr.”,
a declarat vedeta.

Alina Sorescu și Alex Ciucu

alina sorescu biografie
Alina Sorescu[Sursa foto: Instagram]

Timp de 12 ani, Alina și Alex Ciucu au avut un mariaj, plin de momente frumoase, dar și dificile. Neințelegerile dintre cei doi au dus la un divorț destul de complicat, în 2022, în care cei doi nu au ajuns la un punct comun nici în prezent.

Alina Sorescu și Alex Ciucu au împreună două fetițe, Carolina și Raisa.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil, deși noi întâlniri amiabile am avut și după introducerea acțiunii, dar nu s-au concluzionat.

Noi vorbim prin prisma avocaților, așa cum merge procesul mai departe. Comunicăm ce ține de fetițe, nu e vorba că nu se poate comunica. Vorbim despre activitatea fetelor, de program, cum venim, cum le luăm, lucruri minime.”, a mărturisit Alina Sorescu.

Alina și fostul ei soț au trecut prin neînțelegeri în istanță, pentru custodia copiilor. Artista a susținut faptul că cele două fetițe au nevoie de stabilitate și iubire.

De aceea, vedeta s-a implicat mult în creșterea lor, chiar dacă trebuie să se împartă între viața de familie și cea de artist.

Eu am fost foarte implicată în viața fetițelor încă de când s-au născut. Practic, fetițele au fost crescute în cea mai mare parte a timpului de mine și de părinții mei. Cumva, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult de când cu decizia aceasta pe care am luat-o acum doi ani și jumătate. De aceea, pentru fete lucrurile au venit firesc. A fost doar o schimbare locativă și atât. În rest, viața lor are aceleași rutine, același program. Beneficiez în continuare de sprijinul părinților mei. Ca orice mamă care are și activitate și doi copii, are nevoie de ajutor. Mă bucur că părinții mei, așa cum au fost de la nașterea fetelor alături de mine, sunt și acum. Mă organizez foarte bine. Totul este în funcție de programul fetelor. Mă bucur că și activitatea mea profesională este în funcție de programul lor.”, a explicat artista.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Marian Râlea. “Moştenesc talentul de la mama. Nu a fost un „trădător“ ca mine”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies