Cine este Sebastian Dobrincu. „Nu încerc să-mi găsesc fericirea în lucruri pe care le pot cumpăra cu bani.”

Cine este Sebastian Dobrincu
Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai de succes afacerișit de la noi din țară, însă știai ce vârstă are acesta?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Sebastian Dobrincu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața tânărului afacerist.

Cine este Sebastian Dobrincu

Citește și: Cine este Ioana Ignat. „Eu de mică am ştiut că o să devin cântăreață.”

Cine este Sebastian Dobrincu
Sebastian Dobrincu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Mimi. „Eu la 11 ani am realizat pentru prima dată că sunt depresivă”

Sebastian Dobrincu este un tânăr antreprenor și inginer software român, cunoscut pentru realizările sale impresionante în domeniul tehnologiei.

El este fondatorul și CEO-ul Storyheap, o platformă de management al rețelelor sociale care ajută brandurile și influencerii să își gestioneze și să analizeze prezența pe social media.

Storyheap a devenit populară și este folosită de nume mari din industrie, cum ar fi Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music, Shake Shack și mulți alții.

Astfel, Sebastian Dobrincu a devenit milionar la o vârstă foarte tânără datorită succesului său în afaceri. Realizările sale în domeniul tehnologiei și antreprenoriatului i-au adus recunoaștere internațională.

După Storyheap, el a dezvoltat alte două proiecte, Brandmates și Owlmetrics, cu scopul de a ajuta brandurile să folosească statistici pentru a-și crește prezența în social media, ceea ce duce la dezvoltarea afacerilor.

Am început să fac bani foarte devreme în viață, treaba asta m-a și responsabilizat și mi-a oferit poate și o altă perspectivă asupra banilor. Nu încerc să-mi găsesc fericirea în lucruri pe care le pot cumpăra cu bani, pentru că e o cursă care nu se termină niciodată, e o fericire de moment care expiră rapid. Încerc să-mi găsesc fericirea din munca pe care o fac, din oamenii cu care mă înconjor .”, a declarat Sebastian Dobrincu în cadrul unui interviu pentru Playtech.

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Pe lângă activitățile sale antreprenoriale, Sebastian Dobrincu este pasionat de muzică. Astfel, în timpul liber, se implică în proiecte muzicale și a lansat câteva piese.

Ce vârstă are Sebastian Dobrincu

Cine este Sebastian Dobrincu
Sebastian Dobrincu[Sursa foto: Instagram]

Născut în data de 30 august 1998, Sebastian Dobrincu va împlini vara aceasta frumoasa vârstă de 26 de ani, ceea ce îl face unul dintre cei mai tineri milionari de la noi din țară.

Ce studii are Sebastian Dobrincu

Cine este Sebastian Dobrincu
Sebastian Dobrincu[Sursa foto: Instagram]

În ceea ce privește educația, despre Sebastian Dobrincu putem spune că a fost și este în continuare un tânăr autodidact. Tânărul afacerist a învățat programare și dezvoltare software pe cont propriu, experimentând și creând proiecte personale de la o vârstă foarte tânără.

Mai mult decât atât, puțini sunt cei care știu că, în clasa a XII-a, Sebastian Dobrincu a fost exmatriculat de la Liceul de Informatică „Tudor Vianu” din București, urmând ulterior ca la vârsta de 17 ani să plece în

America, acolo unde a dat Bacalaureatul, pe care l-a promovat cu notă mare.

Până în clasa a 12-a am participat la olimpiade, avusesem mai multe joburi în industria de IT, de software, câștigasem primii bani de la vârsta de 11 ani.

Citește și: Cum arată cel mai mare șarpe din România, balaurul dobrogean. Sunt exemplare care pot ajunge și la 2,5 metri- kanald.ro

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba- stirilekanald.ro

Când eram în liceu, perioada a 11-a, a 12-a am început să am primul job la birou și bineînțeles, să echilibrez un job unde trebuie să fiu fizic prezent cu școala, cu temele, cu pregătirea pentru olimpiade, care pentru cei care nu știu vorbim de până la zece ore pe zi .”, a declarat acesta, notează wowbiz.ro.

Deși a fost acceptat la Universitatea Stanford, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din lume, Sebastian Dobrincu a decis să se concentreze pe cariera sa antreprenorială. În loc să finalizeze studiile universitare, el a ales să își dedice timpul și energia dezvoltării afacerilor sale.

Familia lui Sebastian Dobrincu

Cine este Sebastian Dobrincu
Sebastian Dobrincu[Sursa foto: Instagram]

În ceea ce privește viața personală, Sebastian Dobrincu este o persoană destul de discretă. Cu toate acestea, în spațiul public este cunoscut faptul că provine dintr-o familie cu 3 copii, având încă 2 frați.

Tânărul afacerist are numai cuvinte de laudă la adresa părinților săi, care au fost un sprijin important în parcursul său profesional.

Am fost binecuvântat cu cei mai minunați părinți, care, în simplitatea și modestia lor, au știut să îmi inspire valori morale care m-au făcut cine sunt astăzi. ”, spunea Sebastian Dobrincu despre părintii săi, conform ego.ro.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Jorge. „Totul s-a terminat repede!"

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Ucigașul Sabinei, femeia incendiată în valiză, a cerut să fie lăsat în libertate. Motivul ireal invocat de Giani Dinu

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Michael Jackson, la 15 ani de la moartea megastarului. Imagini inedite

Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"


Cookies