Cine este Amalia Enache. „Doream să fac eu interviuri cu oameni interesanţi.”

amalia enache
Amalia Enache

Află din rândurile de mai jos cine este Amalia Enache, ce vârstă are, dar și detalii surprinzătoare din viața ei profesională și personală.

Amalia Enache este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de la noi din țară. Cu o carieră de peste 20 de ani, vedeta a reușit să își construiască un nume important în lumea televiziunii și să câștige simpatia oamenilor din spatele micilor ecrane. Descoperă în rândurile de mai jos informații neașteptate despre viața Amaliei Enache!

Ce vârstă are Amalia Enache

Citește și: Cine este Nick Rădoi. „Intervenția care trebuia să dureze o oră, a durat, de fapt, opt ore și jumătate.”

amalia enache biografie
Amalia Enache[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mihai Stoenescu. „Fiecare, pe meseria lui, are o semnătură!”

Până la vârsta de 46 de ani, Amalia a reușit să clădească o carieră impresionantă și longevivă și să aibă și bucurii pe plan personal. Jurnalista s-a născut în Deva și avea calitățile unui om de presă încă din copilărie. Amalia scria la revista școlii, acolo unde încerca să rezolve diverse probleme și să aducă în atenție subiecte de interes.

La insistențele tatălui său, care și-a dat seama că i s-ar potrivi această meserie, și-a încercat norocul la televiziunea la care lucrează până în prezent. Din acel moment, Amalia Enache nu și-a mai schimbat meseria și nici locul de muncă, dorindu-și să facă performanță în domeniu, asftel încât vocea sa se facă auzită. În prezent, vedeta este prezentă des în casele oamenilor, deoarece prezintă știrile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fundamental, doream să fac eu interviuri cu oameni interesanţi şi nu mi se părea nimic de povestit către ziare la fata de 20 de ani care eram. Am avut însă şansa să fie în preajma mea mereu oameni care să vadă în mine un potenţial de care eu nu eram conştientă încă. În primul şi în primul rând, mi-a influenţat decisiv cariera încrederea şefei mele când m-a trimis în străinătate să fac reportaje de 1 decembrie cu români de succes de pretutindeni.

Tot ea m-a întrebat după atentatele de la 11 septembrie dacă cred că pot prezenta Ştirile de prânz, căci toţi prezentatorii erau obosiţi de breaking news-uri non-stop. Nu făcusem nicio probă vreodată, eram reporter si corespondent de teren. Dar am intrat să prezint. ”, a povestit Amalia Enache.

Amalia Enache și fiica sa

cine este amalia enache
Cine este Amalia Enache[Sursa foto: Facebook]

În anul 2016, viața Amaliei s-a schimbat, deoarece a adus-o pe lume pe Alma, fetița care îi umple sufletul de bucurie, zi de zi.

La acel moment, fanii au trăit o mare curiozitate, deoarece Amalia nu își expusese viața privată în atenția publicului. Așadar, pentru o bună periaodă de timp, tatăl copilului ei a fost un mister. Cu toate acestea, se pare că Amalia a mărturisit că nu trăiește alături de respectivul bărbat, însă a fost cea mai bună alegere pentru fiica sa.  

„Tatăl ei nu e o persoană publică.

E un român care lucrează în domeniul cinematografiei și are șansa de-a trăi în diverse colțuri din lumea asta. Noi suntem acum foarte buni prieteni și într-o relație excelentă de creștere a Almei. În continuare, am convingerea că el este cel mai bun tată din lume.”, a explicat vedeta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Amalia Enache a slăbit considerabil

amalia enache varsta
Amalia Enache[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu un an, jurnalista a suferit o intervenție chirurgicală de colecist. După operație, Amalia s-a transformat complet, ajungând la kilogramele din liceu. Cu toate că vedeta s-a confruntat cu crize de durere la acel moment, viața ei s-a schimbat de atunci, fiindcă simte ca se poate bucura din nou de viață, fiind mult mai fresh.

„Da, m-a ajutat și intervenția chirurgicală în sensul ăsta. Să slăbești nu e niciodată de prisos. La haine sunt XS și pe cântar am 53 kg la 1,70 m. Nu știu dacă de manechin, dar sigur greutatea din liceu, ceea ce e grozav că, la un moment dat, nu mai speri să ajungi la greutatea din liceu.”,   a mărturisit jurnalista.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Robert Turcescu. “Sunt așa cum sunt, punct!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies