Cine este Anca Dinicu, actrița care dă viață personajului Gina Felea!

Cine este Anca Dinicu, actrița care dă viață personajului Gina Felea!
Cine este Anca Dinicu, actrița care dă viață personajului Gina Felea!

Anca Diniciu, actrita care aduce la viata personajul Gina Felea, s-a nascut la data de 9 decembrie 1989 si a urmat Facultatea de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale.

Cine este Anca Dinicu, actrița care dă viață personajului Gina Felea! Anca Diniciu, actrita care aduce la viata personajul Gina Felea, s-a nascut la data de 9 decembrie 1989 si a urmat Facultatea de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale. Aceasta detine un master in Arta Actorului, la aceeasi facultate pe care a urmat-o.

Cine este Anca Diniciu

Actrita si-a facut debutul in televiziune la o varsta foarte frageda, respectiv cand avea 8 ani, intr-un scheci cu doamna Stela Popescu la Televiziunea Romana, iar debutul in teatru l-a avut in anul 2012, in spectacolul Boeing-Boeing.

Cine este Gina Felea
Cine este Gina Felea[Sursa foto: Facebook]

Printre pasiunile acesteia se numara gastronomia, pictura pe sticla, calatoriile si pescuitul. Actrita Anca Diniciu ii intampina pe telespectatori cu un regal de comedie in adevaratul sens al cuvantului, acesta fiind gandit in detaliu de Mihai Bendeac si interpretat de catre echipa acestuia, alaturi de echipa sa de actori. Pentru ea a fost o surpriza foarte mare atunci cand acest rol i-a fost propus.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mihai Beneac, batjocorit după ce a anunțat că a fost infectat cu COVID-19. „Se uită la mine...”

 

„A m primit propunerea în timpul unei ședințe de redacție. În cadrul emisiunii mi s-a oferit posibilitatea de a interpreta mai multe tipologii de personaje, iar acest lucru pentru mine a constituit o miză foarte puternică.

În ceea ce privește rolul de prezentatoare, cred că m-a ghidat o inconștiență pe care acum pot să o numesc intuiție. Era ceva total nou pentru mine și extrem de provocator. Pentru că am încredere în Mihai Bendeac, m-am aventurat și am zis că trebuie să fac și asta”,  a mărturisit actrița.

Citeste si: Mihai Bendeac a mințit că a fost testat pozitiv cu coronavirus?! Cine l-a demascat?

Anca Diniciu a fost cooptata recent in echipa „In puii mei” si s-a integrat foarte usor. „ Mulți dintre colegii din emisiune mi-au fost și colegi de facultate, ba chiar profesori, și nu am avut probleme de acomodare. Tot aici am cunoscut niște oameni extrem de dedicați și de profesioniști, datorită cărora trezitul de dimineață nu a mai fost o corvoadă”, a povestit ea.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies