Mihai Beneac, batjocorit după ce a anunțat că a fost infectat cu COVID-19. „Se uită la mine...”

mihai bendeac, actorul, covid-19, batjocorit, a anunțat
mihai bendeac, actorul, covid-19, batjocorit, a anunțat

Mihai Bendeac a anunțat că a fost infectat cu COVID-19, luând prin surprindere pe toată lumea. Acum, actorul a început să fie batjocorit.

Mihai Bendeac a anunțat săptămâna trecută că a fost infectat cu noul coronavirus, începând să fie stigmatizat chiar din primele momente, pentru că oamenii nu au crezut că testul acestuia a fost pozitiv.

Citeste si: Mihai Bendeac a mințit că a fost testat pozitiv cu coronavirus?! Cine l-a demascat?

Mai mult decât atât, actorul a povestit că a început să fie stigmatizat din cauza faptului că a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus.

Deși au trecut mai bine de două luni decât Mihai Bendeac a avut virusul și a manifestat simptomele, exsită oamenii care îl ocoloesc pe stradă.

Mihai Bendeac, batjocorit de când a anunțat că a fost infectat cu COVID-19

De când cu relaxarea restricțiilor, Mihai Bendeac a început să revină, treptat, la rutina sa, motiv pentru care a început să îl scoată în parc pe Happy, cățelul său.

Având în vedere că este o persoană publică și un actor extrem de cunoscut, nu puțini sutn cei care îl cunosc pe Mihai Bendeac, așa că acesta a observat o schimbare majoră în comportamentul admiratorilor săi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

mihai bendeac, actorul, covid-19, batjocorit, a anunțat
mihai bendeac, actorul, covid-19, batjocorit, a anunțat

Citeste si: Mircea Badea îl face praf pe Mihai Bendeac, după ce a dezvăluit că a avut coronavirus: „O strategie de succes. Și eu am avut holeră și ebola. De două ori”

Mihai Bendeac a mărturisit că după câteva zile de ieșit la plimbare cu Happy, a observat modul în care trecătorii se uită la el și nu este deloc plăcut. Se simte batjocorit și stigmatizat, pentru că persoanele cu care se intersectează îl privesc ca și când ar fi bolnav în continuare.

“Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categorii. Prima categorie de oameni cu care mă salut, a doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni.

Acum am și anticorpi, sunt și imun, și mi-am făcut și testul, adică sunt și negativ, adică sunt în cea mai bună poziție, și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă. Mai sunt și alții care se uită cu spaimă. Sunt cea mai sigură persoană pe care o cunoașteți. Cum am ajuns în această poziție?”, a dezvăluit Mihai Bendeac, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Cel mai iubit actor din România, testat pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte Mihai Bendeac?



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cel mai iubit actor din România, testat pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte Mihai Bendeac?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies