Cine este Anca Pandrea. „Singurul meu regret în viață pe care îl am este faptul că nu am copii. ”

anca pandrea
Anca Pandrea

Află din rândurile de mai jos cine este Anca Pandrea, dar și detalii surprinzătoare din viața sa profesională și personală.

Anca Pandrea este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară.

Ce vârstă are Anca Pandrea

Citește și: Cine este Robert Turcescu. “Sunt așa cum sunt, punct!”

anca pandrea varsta
Ce vârstă are Anca[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Conrad Mericoffer. "Fac mult sport, merg la sală și scriu scenarii!"

Până la vârsta de 78 de ani, actrița a reușit să construiască o carieră impresionantă în lumea actoriei.

Anca este născută pe 16 februarie 1946 în Făgăraș. După ce a terminat studiile, actrița a fost repartizată la Satu Mare, unde a lucrat vreme de scurt timp. Ulterior, vedeta s-a mutat la București, unde juca la Teatrul de Comedie. De-a lungul timpului, Anca Pandrea a jucat alături de actori celebri de la noi din țară, precum Dem Rădulescu sau Stela Popescu. În vremurile tinereții sale, actrița avea o mulțime de fani și se bucura de o frumusețe răvârșitoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am fost la viaţa mea o femeie frumoasă, am intrat a treia oară la facultate, eram tot timpul cochetă, în rochie, mă îmbrăcam de la cele mai mari case de modă din România. Mama nici nu a vrut să audă de actriţă, dar până la urmă a acceptat. Actriţele i se păreau femei uşoare. Însă  ce vremuri!”, a povestit Anca Pandrea.

Anca Pandrea s-a căsătorit la doar 18 ani

Anca Pandrea a trăit povești impresionante de iubire. Actrița s-a căsătorit la frageda vârstă de 18 ani cu Thury Ștefan. Căsnicia lor nu a durat, fiindcă au ales să divorțeze, însă vedeta a mărturisit că a suferit după ce fostul ei soț s-a stins din viață.

Anca Pandrea și Iurie Darie

cine este anca pandrea
Cine este Anca Pandrea[Sursa foto: wowbiz]

Anca Pandrea și Iurie Darie au trăit o adevărată poveste de dragoste, ca în filme.

Cei doi s-au iubit decenii la rând, însă nu au întemeiat o familie. În 2012, la vârsta de 83 de ani, Iurie Darie a suferit un accident vascular cerebral. Lunile de dinainte să părăsească această lume au fost cumplite pentru marele actor, deoarece se împărțea între spital și casă. Anca Pandrea a petrecut fiecare moment alături de soțul ei, iar suferința a fost enormă pentru ea. Vedeta a mărturisit că în momentul când Iurie și-a dat ultima suflare, ea i-a ținut corpul neînsuflețit în brațe momente bune, fiindcă nu accepta ideea ca nu își va mai vedea niciodată iubirea
vieții.

„Vorbesc cu el în fiecare zi. De exemplu, atunci când stau la masă și întorc capul, simt un abur care trece dintr-o cameră în alta. Simt că este Iura, el este alături de mine permanent. Noi comunicăm în continuare.”, a mărturist artista.  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

anca pandrea sot
Anca și regretatul ei soț[Sursa foto: wowbiz]

De-a lungul timpului, Anca a trăit într-o suferință continua. Deși au trecut mai bine de 11 ani de la moartea soțului ei, actriței îi este greu să accepte ideea că nu mai este. Ani la rând a purtat în piept fotografii cu Iurie Darie, indifferent unde mergea. Văduva regretatului actor a mărturisit că de sărbători obișnuia să pună două pahare și două farfurii, chiar dacă soțul ei nu mai era.

De asemenea, bradul de Crăciun era împodobit cu fotografii cu Iurie Darie. Anca a suferit atât de mult deoarece spunea că alături de soțul ei a petrecut multe momente frumoase și erau de nedespărțit. Cei doi nu au putut avea copii, iar acesta a fost cel mai mare regret din viața artistei.

„Singurul meu regret în viață pe care îl am este faptul că nu am copii. Mi-am dorit și eu și Iura să avem o fetiță dar nu a fost să fie. Am fost și am făcut tratament pentru a deveni mamă dar nu am reușit să rămân însărcinată.”, a declarat actrița.  

În prezent, artista se confruntă cu probleme de sănătate, deoarece are insuficiență cardiacă și pulmonară.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Nick Rădoi. „Intervenția care trebuia să dureze o oră, a durat, de fapt, opt ore și jumătate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies