Cine este Andra Măruță. „Cumva nu m-am lovit de lucrurile rele, pentru că există și aceste lucruri rele în meserie, pentru că l-am avut pe tata până la un moment dat.”

andra
Andra

Andra este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, având o carieră impresionantă. Află din rândurile de mai jos cine este Andra, ce vârstă are, dar și alte detalii surprinzătoare atât din viața ei privată, cât și profesională.

Andra Măruță este una dintre cântărețele cu care se mândrește România, având o voce excepțională. Talentul său i-a adus de-a lungul timpului o mulțime de fani și a reușit să se mențină în preferințele muzicale ale românilor, ani la rândul. Descoperă în acest articol mai multe detalii despre această cântăreață.

Ce vârstă are Andra Măruță

Citește și: Cine este Cătălin Măruță. „Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți. Noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult.”

cine e andra maruta
Cine e Andra Măruță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Alex Ursache. „Am rămas prieteni și ne vom susține reciproc în continuare.”

Andra Măruță este născută pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Până la vârsta de 37 de ani, bruneta a reușit să creeze o familie frumoasă și o carieră de succes.

Cariera Andrei Măruță

andra maruta
Andra Măruță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Încă din copilărie, artista și-a descoperit talentul muzical. Familia a jucat un rol esențial în parcursul Andrei, fiindcă părinții săi au crezut în visul său, acela de a ajunge o cântăreață de succes. Artista și-a început cariera de la frageda vârstă de 7 ani, iar la 14 ani a lansat primul ei disc. De-a lungul timpului, Andra a lansat o mulțime de piese ce au devenit hit, a colaborat cu diverși artiști și a reușit să devină una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

De asemenea, Andra este jurat la o emisiune de talente.

„Dacă aș da timpul înapoi și ce aș schimba la mine sau ce i-aș spune Andrei de la 14 ani, i-aș da sfaturi. Andra a fost un copil foarte bine îndrumat de părinți și a învățat pe parcurs tot ce avea de făcut. Cumva nu m-am lovit de lucrurile rele, pentru că există și aceste lucruri rele în meserie, pentru că l-am avut pe tata până la un moment dat, după care Cătălin a preluat acest rol de manager împreună cu echipa mea și ei au fost

cei care s-au lovit. Dar nu pot să spun că au existat pentru că noi am avut un drum curat. Asta mi-am dorit, ca oamenii să vadă că eu cânt și cam atât. Dacă au fost informații pe care le-am spus oamenilor, că m-am măritat, au fost informații pe care eu le-am spus pentru că am fost apropiată de fanii mei. N-am nimic să-i spun Andrei de atunci. A făcut tot ce e posibil să ajungă aici.”,
a povestit artista.

Andra și Cătălin Măruță

andra maruta varsta
Andra Măruță[Sursa foto: Instagram]

Andra este căsătorită de 16 ani cu celebrul prezentator TV, Cătălin Măruță. În anul 2011, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, aducându-l pe lume pe David. După 4 ani, în viața lor a apărut și frumoasa Eva.

„Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente.

Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! ”, a mărturisit cântăreața.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Andra este o persoană publică prezentă atât în mediul online, cât și la TV. Fanii nu o apreciază doar pentru talentul ei, ci și pentru șarmul și frumusețea de care dă dovadă.

Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit să am la înălțimea mea. În primă fază am fost complexată de acest lucru. Dacă purtam o pereche de pantaloni, am o burtică ce mă face să par gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele. Mă simt așa de sexi și de frumoasă! Nimeni nu e ca mine. Cred că totul pleacă din suflet. În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere, că aia e slabă, aia e frumoasă.”,

a declarat Andra Măruță. 

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Dana Rogoz. „Eu lucrez cu corpul meu, corpul meu e un instrument, trebuie să am mare încredere în el.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies