Cine este Andreea Samson. "Am regizat o piesă în fața blocului, nu știu cât aveam, zece ani!"

cine este andreea samson
Cine este Andreea Samson

Andreea Samson este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Insă știați că aceasta și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă de la vârsta de 10 ani?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Andreea Samson, ce vârstă are aceasta dar și unde locuiește și ce studii deține.

 

Ce vârstă are Andreea Samson

Andreea Samson s-a născut pe data de 29 ianuarie 1982. Prin urmare, în prezent, aceasta are frumoasa vârstă de 42 de ani.

Citește și: Cine este Mane Voicu. "Sunt foarte puține cazurile de oameni ce pot fi și omul principal din bunăstarea unei seri, dar și un actor bun!"

andreea samson actrita
Cine este Andreea Samson[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Dragos Răzvan Stanciu, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta se descrie ca fiind o persoană încrezătoare, însă în același timp și sceptică!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Unde locuiește Andreea Samson

In ciuda faptului că Andreea Samson s-a născut în Brașov, aceasta locuiește în prezent în București.

andreea samson studii
Cine este Andreea Samson[Sursa foto: Instagram]

Ce studii are Andreea Samson

In ceea ce privește studiile sale, se pare că Andreea Samson a studiat teatru la o școală de arte din Brașov, iar ulterior aceasta a plecat din orașul său natal pentru a studia la UNATC, în București. Iar aceasta a declarat în cadrul unui interviu faptul că a fost pasionată de teatru și film încă de la o vârstă foarte fragedă, de 10 ani, iar în ciuda faptului că era încă foarte micuță, aceasta a regizat chiar și prima sa piesă.

Am regizat o piesă în fața blocului, nu știu cât aveam, zece ani. Cu copiii am făcut o piesă în grădina blocului. Cu pături, cu recuzită de-acasă. Au venit părinții să ne vadă și oamenii care stăteau să aștepte tramvaiul se uitau, după un gard mare viu, la noi ”, a declarat Andreea Samson.

Ba chiar mai mult, în momentul în care se afla în perioada studiilor de facultate, Andreea Samson  a reușit să învețe absolut tot ce ține de actorie, dar și de

improvizație. Astfel, în momentul în care și-a terminat studiile în anul 2005, aceasta și-a și început cariera.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

andreea samson
Cine este Andreea Samson[Sursa foto: Instagram]

Cine este Andreea Samson

Andreea Samson este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară. În ciuda faptului că parcursul său a fost unul lung până să aibă cariera de succes pe care o deține în prezent, Andreea Samson a început să-și pună treptat bazele profesiei sale de actriță, iar chiar imediat după anii săi de studii superioare, aceasta a lucrat împreună cu regretatul regizor Cristian Nemescu la 2 producții premiate la Cannes.

Pasiunea sa pentru actorie, a început de la o vârstă foarte fragedă și încă continuă și până în zilele noastre, actrița fiind dedicată întru totul pasiunii sale, care o ajută să se dezvolte și să se descopere pe sine zi de zi.

Astfel, de atunci și până în prezent, aceasta a avut nenumărate roluri, atât pe scenele de teatru, cât și în filmele din cinematografe și seriale televizate, iar doar câteva dintre filmele de succes în care aceasta a jucat sunt “Pechinezul”, “Lord” și “Marinela de la P7”.

În zilele noastre, aceasta este actriță la teatrul de comedie din București. În ciuda faptului că în mediul online, aceasta nu deține o comunitate atât de mare de persoane pe care o urmăresc, acest aspect nu împiedică să umple sala de spectatori, în momentul în care interpretează un rol cu succes, de fiecare dată.

În plus, pe lângă succesul său pe care îl are pe plan profesional, Andreea Samson  este și foarte împlinită alături de familia sa, dat fiind faptul că a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu câțiva ani de zile, atunci când a născut un băiețel pe nume Arthur, iar ulterior aceasta a devenit mămică și de fetiță, căreia i-a ales numele Agatha. Andreea Samson se mândrește la orice pas cu familia sa, în ciuda faptului că încearcă totuși să păstreze discreția în ceea ce privește viața sa personală.

andreea samson varsta
Cine este Andreea Samson[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Ioana State.” Îmi place buna dispoziție. Nu e nimic forțat.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies