Cine este Mane Voicu. "Sunt foarte puține cazurile de oameni ce pot fi și omul principal din bunăstarea unei seri, dar și un actor bun!"

cine este mane voicu
Cine este Mane Voicu

Mane Voicu este unul dintre cei mai apreciați oameni de standup comedy, de la noi din țară. Insă știați că acesta și-a început cariera încă de la vârsta de 16 ani?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Mane Voicu, ce vârstă are acesta, dar și cum și-a început cariera în stand-up comedy. În plus, descoperiți și ce a declarat acesta, cu privire la persoanele din jurul său.

 

Ce vârstă are Mane Voicu

Mane Voicu are în prezent vârsta de 34 de ani și locuiește în București.

Citește și: Cine este Ioana State.” Îmi place buna dispoziție. Nu e nimic forțat.”

stand up mane voicu
Cine este Mane Voicu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cine este Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”. Aceasta a fost campionă mondială la kempo!

Cum și-a început cariera Mane Voicu

Mane Voicu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de stand-up, de la noi din țară. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care știu faptul că acesta și-a început cariera de comediant încă de la vârsta de 16 ani, atunci când și-a făcut curaj să urce pe scenă alături de Cătălin Bordea și Mihai Bobonete. Încă de la o vârstă fragedă, acesta a fost pasionat de glume și-a dorit să se implice din ce în ce mai mult în diverse activități, care odată cu trecerea timpului l-au

ajutat să se dezvolte. Din dorința de a face acest lucru, Mane Voicu obișnuia să meargă la spectacole de stand-up, doar din simplul motiv că își dorea să acumuleze cât mai multă experiență, iar totodată să își dezvolte și abilitățile de a improviza.

Acesta a început de la practicarea șahului în clasa a 2-a, până la a se implica mult mai mult în domeniul sportului, în special la baschet, în perioada în care era la liceu.

Odată cu înaintarea în vârstă, acesta a fost inspirat de către actorul Doru Octavian Dumitru cel pe care a decis să își imite la primul său spectacol de stand-up, din carieră. Cu toate acestea, și-a dorit să se perfecționeze din ce în ce mai mult în ceea ce privește arta comediei, dându-și frâu liber pentru a participa la diverse spectacole astfel încât să acumuleze experiență, ajungând să performeze și la diverse emisiuni TV de umor.

De atunci și până în prezent, acesta a reușit să impresioneze publicul larg inclusiv pe Instagram, acolo unde deținea o comunitate de peste 10.000 de urmăritori, cea pentru care postează fotografii și filmulețe, zilnic. În plus, Mane Voicu a creat în anul 2022 și o serie de podcasturi.

mane voicu varsta
Cine este Mane Voicu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Mane Voicu

În prezent, Mane Voicu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de stand-up comedy. Dat fiind faptul că acesta și-a dorit cu ardoare să persevereze din ce în ce mai mult și mai repede în cariera sa de comediant, eforturile sale au avut un rezultat pe măsura așteptărilor, iar odată cu prima sa apariție pe scenă, au mai urmat totodată o serie de nenumărate numere de stand-up, pe care le-a susținut chiar și în deschiderea marilor spectacole ale comedianților de top, de la noi din țară, printre care se

află și Cătălin Bordea, Teo, Costel sau Dan Badea. Mai mult de atât, acesta a reușit în anul 2013 să câștige și concursul Open Mic, care a avut loc în cadrul Festivalului Internațional de Stand-up Comedy.

În ceea ce privește timpul său petrecut în afara scenei, se pare că Mane Voicu susține faptul că niciodată nu a crezut faptul că persoanele care sunt cele mai amuzante în timpul liber, ar putea să se ocupe și cu alte lucruri artistice, în viața lor de zi cu zi.

Niciodată nu am fost de părere că oamenii care sunt amuzanții grupului în timpul lor liber, ar putea face lucruri artistice sau să joace în piese de teatru. Sunt oameni cu un spirit comic, care au glume extraordinare și chiar expresia feței când ieși cu ei la masă te face să râzi, dar nu cred că ar fi în stare să joace. Sunt foarte puține cazurile de oameni ce pot fi și omul principal din bunăstarea unei seri, dar și un actor bun ”, a declarat acesta.

instagram mane voicu
Cine este Mane Voicu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion”. Aceasta este profesoară de limba engleză!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies