Cine este Ioana State.” Îmi place buna dispoziție. Nu e nimic forțat.”

Ioana State
Ioana State

Iată, din rândurile următoarele, cine este și cu se ocupă Ioana State.

Află cine este Ioana State, cu ce se ocupă și cum a ajuns în atenția publicului.  

Cine este Ioana State

Citește și: Cine este Liviu Teodorescu. "Piesa era menită să facă loc momentului!"

Ioana State
Ioana State[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cine este Romică Țociu. “Respectul pentru părinți a fost un lucru care mi-a rămas imprimat”

Ioana State este una dintre cele mai îndrăgite comediante din ultimii ani, în urma participării ei la un show de televiziune. Aceasta este născută în anul 1991, în județul Ilfov, iar în prezent locuiește în București. Pasiunile ei încă de la o vârstă fragedă sunt legate de gramatică și de muzică, însă nu a reușit să studieze în domeniu. Tot în copilărie aceasta a avut parte și de jigniri din cauza aspectului ei fizic, povestind în cadrul unui poscast, însă lucrurile au devenit mai bune pentru ea în momentul în care a ajuns să studieze

la unul dintre cele mai bune licee.

A absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Capitală, profilul matematică informatică, ulterior a intrat la Facultatea de Litere, specializarea română-franceză, dar nu a absolvit. Într-una din declarațiile ei din cadrul unui podcast, Ioana a povestit a că fost pasionată de matematică în generală, ceea ce a făcut-o să meargă la un liceu cu profil real, însă ulterior și-a dat seama că își dorește să devină profesoară de română. 

„Deși am fost la profil de mate-info, îmi doream să devin profesor de limba română. În generală eram pasionată de matematică, dar la liceu am început să scriu chestii și mi-am dat seama că îmi doresc să fiu profesor de română.”, a povestit Ioana State.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce se ocupă Ioana State

Ioana State
Ioana State[Sursa foto: Instagram]

Ioana State a devenit cunoscută atunci când și-a luat inima în dinți și a urcat pe scenă, în cadrul unui show de televiziune, acolo unde a uimit pe toată lumea și a stârnit amuzamentul printr-un număr de umor. În urma show-ului, aceasta a început să aibă mai multe spectacole de stand-up, atât în țară, cât și în afară.

Înainte să fie cunoscută pe micile ecrane, Ioana a activat în mai multe domenii. A lucrat în domeniul asigurărilor și chiar a fost coordinator de marketing la o firmă de IT. Cât despre ideile și modul în care se desfășoară numerele ei atunci când urcă pe scenă, Ioana State a spus că nimic nu e forțat și că totul vine natural atunci când își pregătește momentele.  “Glumele se nasc spontan, inspirate din orice se întâmplă în jurul meu, ori de situații de care-mi amintesc.
Se întâmplă să văd o știre, aud o sintagmă și apoi de acolo eu mă duc pe cu totul alt subiect și se naște “duma”. Nu e nimic forțat. Faptul că îmi place buna dispoziție mă ține mereu montată pe a face glume, pe a extrage ceva amuzant din orice situație”,
spunea atunci Ioana State. Tot cu umor a povestit Ioana State, în cadrul unei emisiuni TV, cum a tras sperietura vieții ei, din care a trecut printr-un atac de panică, după ce a rămas blocată în propria baie și a vorbit cu pompierii timp de 45 de
minute. ”Am rămas blocată în baie, acasă la mine, singură. Nu avea cine să mă scoată de acolo. Neștiind că nu e o soluție imediată să ies, nu aveam geam la baie, baia mica, eu mare. Am făcut un atac de panică. Am crezut că nu îmi ajunge oxigenul. Aproximativ 45 de minute am stat, jumătate de oră am vorbit cu pompierii.”, a declarat Ioana State, în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion”. Aceasta este profesoară de limba engleză!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies