Cine este Andreea Șerban, iubita lui Bursucu. „Viitoarea mea soție s-a lăsat impresionată greu. Ea trecuse printr-o traumă”

Cine este Andreea Șerban, iubita lui Bursucu
Cine este Andreea Șerban, iubita lui Bursucu

Află din rândurile următoare cine este mai exact Andreea Șerban, femeia care i-a furat inima lui Bursucu și i-a dăruit o familie frumoasă.

Bursucu, pe numele său real, Adrian Cristea, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune de la noi din țară. Carismaticul prezentator de la Kanal D, are o carieră longevivă în lumina reflectoarelor, fiind de mulți ani în această industrie.

Cu toate acestea, în ceea ce privește viața personală, vedeta Kanal D a preferat să păstreze discreția cu privire la familia sa.

Astfel, puțini sunt cei care știu cine este femeia care i-a furat inima și i-a dăruit o familie frumoasă.

Cine este Andreea Șerban, iubita lui Bursucu

Citește și: Bat clopotele de nuntă! Bursucu și aleasa inimii sale se vor căsători în acest weekend

Cine este Andreea Șerban, iubita lui Bursucu
Cine este Andreea Șerban, iubita lui Bursucu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

Andreea Șerban este numele celei care îi este alături de mai bine de un deceniu lui Bursucu. Aceasta este mai mare cu 5 ani decât cunoscutul prezentator, dar acest lucru nu a reprezentant un impediment în relația lor.

Mai mult decât atât, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, au întemeiat o familie frumoasă și urmează să devină în mod oficial soț și soție.

Cu ce se ocupă iubita lui Bursucu

Cine este Andreea Șerban, iubita lui Bursucu
Cine este Andreea Șerban, iubita lui Bursucu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În timp ce partenerul său de viață are o carieră longevivă în televiziune, Andreea Șerban este manager la cel mai mare parc de distracții din Mamaia, acolo fiind și locul unde cei doi s-au cunoscut și au pus bazele poveștii lor de iubire.

Acest eveniment s-a întâmplat pe vremea când Bursucu avea doar 25 de ani și, chiar dacă la început Andreea s-a lăsat foarte greu cucerită, în cele din urmă a ajuns să aibă încredere în Bursucu, ajungând astfel în punctul în care se află în prezent.

 „ Ne-am cunoscut într-un parc de distracții, într-un parc acvatic, cel mai mare din Constanța. Toată familia lucrează acolo.

Se produce contactul, eu o contactez mai tare, ea mă contactează mai puțin. A fost gheață, dar eu cum mă știi, insistent. M-am dus după ea și la un moment dat, după o oră și jumătate, când dăm să plecăm fiecare la casa lui, am dat să o pup. A fost pentru prima oară când am pupat-o pe ceafă. S-a întors și am zis că nu avem nicio șansă în relația asta .”, a povestit Bursucu în cadrul emisiunii „ Teo Show ”.

La rândul său, Andreea a mărturisit că a fost destul de reticentă la început, dar ulterior, datorită carismei vedetei Kanal D, a ajuns să se deschidă mai mult și să fie mai prietenoasă.

« Când l-am cunoscut eu eram „cea mai prietenoasă”. Între timp, chiar am devenit puțin mai prietenoasă, mulțumită lui. El este foarte sociabil, amuzant, tot timpul plin de viață și atunci nu mai puteam să stau așa încordată .», a povestit Andreea Șerban.

Drama prin care a trecut iubita lui Bursucu

Cine este Andreea Șerban, iubita lui Bursucu
Cine este Andreea Șerban, iubita lui Bursucu[Sursa foto: Facebook]

Comportamentul său ușor reticent se datorează unei drame prin care partenera de viață a lui Bursucu a trecut înainte să îl cunoască pe acesta.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”- stirilekanald.ro

Andreea Șerban a mai fost căsătorită, având și o fetiță în vârstă de 17 ani. Din păcate, însă, primul soț al Andreei a decedat când fetița lor avea doar 3 ani.

Viitoarea mea soție s-a lăsat impresionată greu, e și mai mare ca mine cu 4-5 ani și îți dai seama, experiența vieții ei era mult mai mare. Când ne-am cunoscut eu aveam 25 de ani. Ea trecuse printr-o traumă, printr-un moment nefericit. Fostul ei partener de viață… Cumva era sceptică, nici nu era pregătită pentru o nouă relație, nici nu își dorea. Părea doar o relație de vară. Primele două-trei săptămâni a fost mai greu, dar la un moment dat mi-am luat inima în dinți și am zis că o sărut. Atunci a întors capul, dar a doua zi a venit pregătită și așa a început totul .”, a povestit Bursucu în urmă cu ceva timp.

Pe lângă fetița pe care o are din prima căsnicie, Andreea i-a dăruit lui Bursucu încă o fetiță, Anays, în vârstă de 4 ani. Astfel, vedeta Kanal D este tăticul fericit a două fete, fiind foarte mândru de familia sa.

«Eu am reușit să am o relație bună cu fiica cea mică datorită Alessiei. Eu am învățat cu Alessia cum se crește un copil. Iar copilul ăsta a avut o răbdare cu mine, crede-mă. Și eu am dat în străchini, dar pe mine m-a ajutat Dumnezeu să am un copil înțelept, așa cum era ea, mică, era foarte înțeleaptă, înțelegea că tati nu a înțeles situația, dar „Tati o să își revină, tati mă iubește”. Și asta ne-a apropiat foarte tare, iar pe mine m-a ajutat foarte mult în relația cu asta mică.   Suntem prieteni, da. E adevărat că prietenă mai bună e cu maică-sa și e și normal să fie așa. Dar la 17 ani nu ascunde absolut nimic, vorbește deschis despre orice. », a declarat Bursucu despre relația cu fiica sa vitregă, pentru  CanCan.ro.

Bursucu și Andreea se căsătoresc după un deceniu de iubire

După 10 ani de relație și o familie minunată, Bursucu și aleasa inimii sale urmează să devină soț și soție weekendul acesta, în data de 14 octombrie 2023.

Nunta celebrului prezentator va avea loc la Constanța, cununia religioasă și cea civilă  urmând să aibă loc în aceeași zi.  

Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri și abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială pentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos !”, a declarat Bursucu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Edy Kovacs, soțul Anei Baniciu. „Este o nuntă total atipică, ăsta a fost primul nostru gând când ne-am apucat de organizare!”

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 ani era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză

VIDEO „Nenorocirea s-a întâmplat” Mărturiile cutremurătoare ale iubitului fetei omorâte de urs! Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi i-a adus tinerei un sfârșit crunt


Cookies