Cine este Carmen Negoiță. "Eu sunt o persoană impulsivă și am nevoie de un bărbat care să mă calmeze, nu să-mi ridice mingea la fileu să încep să bat.”

Cine este Carmen Negoiță.
Cine este Carmen Negoiță

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Carmen Negoiță!

Carmen Negoiță, în vârstă de 42 de ani, se numără printre cele mai cunoscute și apreciate personalități din mediul online. 

Cine este Carmen Negoiță

Cine este Carmen Negoiță[Sursa foto: Captură KANAL D]

Carmen este o îndrăgită influenceriță care s-a făcut remarcată în mediul online datorită pasiunii ei pentru domeniul beauty, în care activează și în prezent. Pe lângă postările de pe social media, blondina are și un blog în care discută despre frumusețe și fashion.

Mai mult decât atât, Carmen Negoiță și-a făcut apariția la mai multe emisiuni televizate, printre care se numără și „Bravo, ai stil!”, emisiunea de fashion difuzată la Kanal D.

Citește și: Cele mai bune recomandări de călătorie. Carmen Negoiță: „Am făcut tot felul de chestii”

Cu ce se ocupă Carmen Negoiță

Cine este Carmen Negoiță[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, aceasta are și câteva afaceri pe care le coordonează de mai mulți ani alături de mama și sora ei.

Potrivit unui interviu de acum ceva timp pentru revista OK! Magazine, de lucrurile administrative se ocupă familia ei, iar ea nu stă foarte mult la firmă. Din spusele vedetei, aceasta conduce o afacere cu produse raw-vegan și o afacere care se ocupă cu importul de acoperitoare de sol.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Una cu preparate raw-vegan şi alta cu import de acoperitoare de sol: mochetă, parchet, LVT, linoleum. Dar toată lumea crede că, dacă faci business, automat ai şi foarte mulți bani cash. Dar, ca să conduci o afacere şi să supraviețuiești pandemiei şi crizelor, să renovezi sediul, să faci investiții ai nevoie să pompezi bani. Plus că eu nici nu stau foarte mult la firmă, fac doar anumite lucruri, iar pe administrativ se ocupă mama şi sora mea”,

a explicat vedeta, care a spus că o parte din veniturile ei vin din activitatea în mediul online, iar cealaltă parte din afacerile de familie.

Citește și: Carmen Negoiță s-a despărțit de iubit: „Nu am foarte multe ce să îți povestesc”

Ce studii are Carmen Negoiță

Cine este Carmen Negoiță[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a absolvit studiile superioare în cadrul Universității Româno-Americană din Capitală. 

Viața amoroasă a lui Carmen Negoiță

Cine este Carmen Negoiță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Despre viața sentimentală a lui Carmen Negoiță nu se cunosc multe detalii. Cu toate astea, aceasta are doi copii, Ingrid și Harold, dintr-un fost mariaj care a durat 11 ani, alături de Ionuț Negoiță. Băiatul vedetei are vârsta de 21 de ani, și Ingrid are vârsta de 22 de ani. Însă, cei doi au hotărât să se despartă în anul 2010. Din spusele vedetei, separarea de fostul partener de viață a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua.

„A fost o eliberare care s-a produs în timp. Pentru mine a fost ca un câștig. Aveam tot spațiul pentru mine, aveam loc să mă desfășor, aveam loc să mă ocup de mine și să fac ceea ce vreau eu.”, a declarat Carmen Negoiță, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu televizat.

Cine este Carmen Negoiță[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, într-un interviu pentru Click de acum ceva timp, Carmen a discutat deschis despre lucrurile pe care nu le poate suporta la un bărbat.

„Am un lucru pe care nu-l suport, minciuna! Mă enervează cel mai tare! Doi la mână, e furia! Eu sunt o persoană impulsivă și am nevoie de un bărbat care să mă calmeze, nu să-mi ridice mingea la fileu să încep să bat! Și asta cu minciuna e de mult!” „Pe măsură ce știi ce vrei, ești sigură pe tine, nu mai accepți multe lucruri. Îți dorești pe cineva care să te ridice, să te ajute, să fie partener egal cu tine, dacă găsești pe cineva care te seacă de energie, atunci e cam complicat. Eu ca femeie sunt extrem de tolerantă, dar am și eu mici pitici pe care nu-i tolerez! Când mi se pune pata neagră, s-a terminat! După toate aceste experiențe, am încercat să fac o introspecție cu mine, să mă analizez, unde sunt atât de intolerantă, atât de drastică. Mi se pare că de multe ori dăm vina pe cei din jur, dar trebuie să ne mai uităm și la noi. E ideea aia de a reuși să comunici unul cu celălalt într-o manieră în care să stabilești niște limite, priorități, să descoperi ce-și dorește unul de la celălalt, nu să descoperi pe parcurs și să te lovești, să te ciocnești”, a spus ea.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cele mai bune recomandari de calatorie. Carmen Negoita: „Am făcut tot felul de chestii”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies