Cine este Cătălin Scărlătescu. „La 7 ani am făcut la telefon prima mea tocană de cartofi cu bunica mea și uite așa am început să gătesc în bucătărie."

Cine este Cătălin Scărlătescu
Cine este Cătălin Scărlătescu. „La 7 ani am făcut la telefon prima mea tocană de cartofi cu bunica mea și uite așa am început să gătesc în bucătărie."

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai renumiți chefi bucătari de la noi din țară.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cătălin Scărlătescu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii din viața sa personală.

Cine este Cătălin Scărlătescu

Citește și: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. „M-a marcat puţin acel eveniment. Pentru a trece peste el, l-am folosit în meserie şi a fost ca un soi de terapie."

Cine este Cătălin Scărlătescu

Ce vârstă are Cătălin Scărlătescu 

Citește și: Cine este Andreea Bălan. "Din punctul acela mi s-a creat această identitate ca Andreea Bălan!”

Cătălin Scărlătescu s-a născut pe 20 iulie 1972 în Constanța, într-o familie care i-a insuflat pasiunea pentru gătit.

În cadrul podcastului lui Speak chef Cătălin Scărlătescu a povestit că a crescut în bucătărie și atât părinții cât și bunicii lui au lucrat toată viața în acest domeniu.

Astfel, pasiunea pentru gătit a descoperit-o încă din copilărie și a dezvoltat-o cu timpul, ajungând astăzi unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară.

La 7 ani am făcut la telefon prima mea tocană de cartofi cu bunica mea și uite așa am început să gătesc în bucătărie. La 17 ani am lucrat prima dată oficial în Eforie Sud în 1987 și am început așa ușor.

Nu știu să fac altceva .”, a povestit Cătălin Scărlătescu în cadrul podcastului „La fileu”.

Cum a ajuns Cătălin Scărlătescu să devină unul dintre cei mai cunoscuți bucătari

Citește și: Cine este Bianca (Bie- Tequila) Adam. "Dacă e să ştie cineva un singur lucru despre mine, acela este că trăiesc periculos!"

Cine este Cătălin Scărlătescu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Când urmărești prea mult viața altcuiva, devine și a ta!"

Provenind dintr-o familie pasionată de bucătărie, Cătălin Scărlătescu și-a dat seama încă din copilărie ce vrea să facă, visând ca într-o zi să dețină propriul său restaurant. Astfel, la vârsta de 20 de ani, Cătălin Scărlătescu a plecat în străinătate, unde a lucrat ca stewart pe un vapor.

„Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă. Am făcut un curs de preparat peşte la Academia Gastronomică Kempinski din Berlin. Abia la Koln, am dat peste mentorul meu, Filippo Nisi, un sicilian care ţine de 25 de ani o cârciumă, într-un oraş cu peste 5.000

de restaurante. M-a angajat dupa ce mi-a zis să-i tai o ţelină, i-am taiat-o şi am aruncat-o în tigaie”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

De-a lungul timpului a ajuns în peste de țări și ulterior s-a stabilit o bună perioadă în Germania, unde a lucrat pentru restaurante renumite la acea vreme.

Eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile locale .”, a spus cheful.

Cunoscutul chef susține că pe el l-a ajutat foarte mult practica și de aceea astăzi face parte din categoria bucătarilor buni.

Gastronomia este o știință. Arta apare atunci când tatuații pun mâna pe pensetă. În bucătărie este vorba de multă practică. Eu nu sunt un artist. De aia sunt bucătari buni și mai puțin buni. Artiștii nu, artiștii vin în bucătărie doar să ne salute .”, a declarat Cătălin Scărlătescu în cadrul unui podcast.

Deși de-a lungul carierei sale, Cătălin Scărlătescu a gătit pentru personalități importante din lume, acesta a ajuns în atenția publicului prin intermediul unui cooking show unde este jurat alături de chef Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Acum 10 ani când am intrat eu în televiziune eram un simplu bucătar. Eu, Bontea și Dumitrescu am reușit să punem un stigmat foarte frumos pe frunte .”, a declarat Cătălin Scărlătescu în cadrul unui podcast.

Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu

Citește și: Cine este Pufeh. „Participarea înseamnă depășirea limitelor noastre!"

Cine este Cătălin Scărlătescu

Citește și: Cine este Nelu Cortea. „Sigur o să ne distrăm!"

Deși de-a lungul carierei sale, cunoscutul chef și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, în urmă cu ceva timp a recunoscut povestea de iubire pe care o are cu actrița Doina Teodoru, care a devenit cunoscută datorită unei emisiuni de umor unde a participat, pe care a și câștigat-o, ajungând astfel în atenția lui Cătălin Scărlătescu.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă.”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu, potrivit presei mondene.

Așadar, cei doi nu s-au mai ascuns de ochii curioșilor și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă diferența de vârstă dintre ei doi este una considerabilă, de mai bine de 17 ani.

Astfel, relația dintre cei doi este una foarte serioasă, iar aceștia au planuri mari de viitor împreună, declarându-și iubirea în diferite rânduri. Mai mult decât atât, cei doi urmează să participe împreună la un reality show.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Bianca (Bie - Tequila) Adam. "Dacă e să ştie cineva un singur lucru despre mine, acela este că trăiesc periculos!"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies