Cine este Cătălin Țociu. „Sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar”

Cine este Cătălin Țociu
Cine este Cătălin Țociu

Cătălin Țociu este fiul celebrului actor Romică Țociu. Tânărul nu i-a călcat pe urme tatălui său.

Pe Romică Țociu îl cunoaște o țară întreagă ca fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie de la noi din țară. Însă, cu toate acestea, în ceea ce privește viața personală, actorul a preferat să păstreze discreția cu privire la familia lui. Nu multă lume cunoaște faptul că Romică Țociu are doi copii, o fată și un băiat.

Cătălin Țociu este fiul celebrului actor Romică Țociu.

Află din rândurile următoare cu ce se ocupă Cătălin Țociu și descoperă mai multe detalii din interiorul familiei Țociu.

Cine este Cătălin Țociu

Citește și: Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea"

Cine este Cătălin Țociu
Cine este Cătălin Țociu[Sursa foto: Facebook]

Cătălin Țociu are frumoasa vârstă de 26 de ani și este unul dintre cei doi copii pe care celebrul actor Romică Țociu îi are cu minunata sa soție, Nicoleta Țociu.

Actorul se poate mândri cu o fată, Daria, în vârstă de 19 ani, care i-a urmat cariera tatălui său, fiind la rândul său pasionată de actorie.

În ceea ce-l privește pe Cătălin, tânărul în vârstă de 26 de ani nu este pasionat de actorie și nu a dorit să calce pe urmele tatălui său.

Cu toate acestea, Cătălin Țociu este pasionat de arta culinară, petrecându-și majoritatea timpului în bucătărie. Fiul lui Romică Țociu își dorește să își deschidă o afacere în domeniul gastronomic și studiază în acest sens.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar.

Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv. După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență.”,
 
a declarat fiul lui Romică Țociu, Cătălin Țociu.

Cătălin Țociu este căsătorit și are doi copii

Cine este Cătălin Țociu
Cine este Cătălin Țociu[Sursa foto: Instagram]

La vârsta la care mulți bărbați își doresc încă să se bucure de plăcerile vieții, Cătălin Țociu a hotărât să se așeze la casa lui, astfel încât s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Ligia.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, un băiat și o fată. Actorul a dezvăluit în cadrul unui interviu că băiatul lui este un familist convins, având multe calități atât de la el, cât și de la mama sa.

„Cătălin este un copil extraordinar, cu un suflet foarte mare. Seamănă cu mine din acest punct de vedere. Este mai familist un pic, nu că eu nu aș fi, dar îi iubește foarte tare pe Ligia și pe copii.

Seamănă cu Nicoleta din foarte multe puncte de vedere. De la mine a luat darul acesta de a face cadouri, de a-i bucura pe cei dragi. Acum are un business al lui și face treabă foarte bună.”, a declarant Romică Țociu despre fiul său.

Pe lângă familia pe care și-a construit-o singur, Cătălin Țociu este foarte mândru de familia pe care i-a dat-o Dumnezeu, dat fiind că tânărul are doar cuvinte de laudă la adresa părinților săi. Mai mult decât atât, în semn de apreciere și recunoștință pentru tatăl și pentru mama sa, Cătălin Țociu și-a tatuat o imagine cu cei doi pe spate, iar ulterior a împărtășit cu prietenii săi din mediul online acest lucru.  

Cătălin și Romică Țociu vor participa împreună la un show televizat

Citește și: Cine este Romică Țociu. „Am avut o viață mai agitată”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Cătălin Țociu
Cine este Cătălin Țociu[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Țociu îl va însoți pe tatăl său, Romică Țociu în cadrul unui cunoscut show de televiziune. Cei doi vor face o echipă pe cinste în America, acolo unde sunt pregătiți să facă față tuturor provocărilor în calitate de tată și fiu.

„În sfârșit putem sa împărtășim cu voi aceasta veste ca... o sa participam la cea mai minunata experienta ever. Abia așteptam sa vedem ce surprize ne așteaptă pe drumul soarelui. Plecam încărcați cu o energie imensa si pozitiva plina de umor și totodată cu emoții și frica, dar fiind tata și fiu vom depășii orice obstacol .”, a scris Cătălin Țociu pe contul său de Instagram.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Aris Eram. "Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies