Cine este Chef Florin Dumitrescu. "Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea"

Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu

Iată, din rândurile următoare, cine este chef Florin Dumitrescu, cu ce se ocupă, cum a ajuns cunoscut și cum arată familia lui.

Chef Florin Dumitrescu are o carte de vizită impresionantă și este unul dintre cei mai apreciați chefi din România, fiind prezent la numeroase show-uri culinare de la televizor. Până să ajung în postura de jurat, acestaa muncit foarte mult, iar multe dedesubturi din viața lui au fost ținute o perioadă de timp departe de ochii curioșilor. Chef Florin Dumitrescu este un bucătar desăvârșit, dar și un soț și un tată devotat.

Acesta reușește să se împartă între viața profesională și viața personală și nu ezită de fiecare dată să facă cele mai bune alegeri atât pentru el, cât și pentru familie. Acesta a devenit cunoscut în toată țara după ce a fost în juriul a două show-uri culinare, însă puțini știu că acesta și-a început cariera la o vârstă extrem de fragedă, pe când avea 14 ani. Bucătarul a descoperit pasiunea pentru gătit de la televizor, atunci când un chef italian a preparat o farfurie cu spanac.
A fost ajutat de tatăl său pentru a se angaja la un restaurant din București, unde avea încet, încet, să capete experiență. Ceea ce mulți nu știu este că Florin Dumitrescu a făcut o școală cu profil sportiv iar din clasa a 2-a s-a axat pe polo și a reușit să înregistreze succese notabile, devenind de câteva ori campion național și municipal, în ciuda marii sale iubire de acum.

„Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui. Lucram în Italia într-un restaurant unde făceam singur 800 de porții de paste: 400 pe prânz, 400 pe cină.

Am plecat de acolo și am ajuns într-un hotel unde doar eu și șeful bucătar făceam mese pentru 250 de persoane. Totul ține de matematică și planificare', a declarat bucătarul în urmă cu ceva timp, pentru un interviu.

Cum arată viața personală a lui chef Florin Dumitrescu

Citește și: ”Eu am învățat în Italia o chestie! Nu bea niciodată o cafea la restaurant, intră la cafenea.” Chef Florin Dumitrescu a explicat de ce nu este bună cafeaua de la restaurante

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Chef Florin Dumitrescu și soția lui
Chef Florin Dumitrescu și soția lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu lua niciodată ce-ți recomandă ospătarul!” Florin Dumitrescu a dezvăluit trucurile sale de bucătar! De ce trebuie să ținem cont atunci când mâncăm la restaurant

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina Sima, trăiesc o frumoasă poveste de iubire încă din anul 2010, atunci când cei doi s-au cunoscut la restaurantul unde el lucra pe atunci.

Ea venise pentru a realiza un material pentru blogul său, iar viața se pare că i-a adus să fie împreună. Chiar dacă cei din jur nu aveau prea mult încredere în relația lor, ea fiind mai mare cu cinci ani, se pare că lucrurile s-au transformat imediat într-o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă el este de profesie bucătar, se pare că acest rol este luat în casă de soția lui sau de mamă.
În 2014, aceștia și-au unit destinele și au devenit soț și soție, iar înainte de asta, în 2013, a venit pe lume primul lor copil, iar în 2015 cea de-a doua fiică a cuplului. Bucătarul are o relație specială cu fetițele sale și încearcă de fiecare dată să petreacă tot mai mult timp alături de ele și să se împartă între viața profesională și cea de familie.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar. Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi. Tin minte si acum, poza asta ii era profil pe facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul. Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti! Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti! Te iubesc, Sima!’, a fost mesajul lui Florin Dumitrescu cu ceva timp în urmă.

Chef Florin Dumitrescu și soția lui
Chef Florin Dumitrescu și soția lui[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Secretul pentru a pregăti cea mai bună salată boeuf de Paște. Care este rețeta lui chef Florin Dumitrescu

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies