Cine este Claudia Pavel. „Aveam nevoie de o provocare personală!”

cine este claudia pavel
Cine este Claudia Pavel

Claudia Pavel este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Și-a început cariera acum mai bine de 20 de ani și de atunci a acumulat o mulțime de fani care o apreciază atât pentru talentul, cât și pentru frumusețea ei.

Deși este o persoană publică, vedeta alege să fie destul de rezervată cu privire la viața personală. Cu toate acestea, frumoasa brunetă este activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii, momentele frumoase din viața ei.

Cum a decurs cariera Claudiei Pavel

claudia pavel varsta
Ce vârstă are Claudia Pavel[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Paula Seling. „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce!”

Cântăreața a debutat în muzică încă din copilărie, de la vârsta fragedă de 7 ani. În adolescență, la doar 15 ani, Claudia și-a făcut pentru prima dată apariția în fața publicului, în trupa Candy. Deși aceste momente i-au adus o ascensiune în carieră, vedeta a ales să urmeze o carieră solo, purtând numele de scenă Claudia Cream. De-a lungul timpului, piesele artistei au devenit adevărate hit-uri în România.

În prezent, vedeta nu s-a mai axat atât de mult pe cariera sa muzicală. Claudia a debutat și în lumea filmului, având rolul principal într-un film de acțiune.

Claudia Pavel vârstă

La 38 de ani, Claudia a hotărât că este timpul să se axeze mai mult pe dezvoltarea personală și a ales să urmeze un program de doctorat, în cadrul facultății de filozofie.

„Eu am fost de când m-am născut pasionată de tot ce înseamnă comunicare și discurs. Imagine și discurs, cam aici se învârte viața mea dintotdeauna. Aveam nevoie de o provocare personală.”, a declarat vedeta.

De asemenea, în urmă cu trei ani, Claudia a vrut să demonstreze cât de puternică este, atât fizic cât și psihic, participând la emisiunea Exatlon.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Divorțul Claudiei Pavel

claudia pavel divort
Ce a declarat Claudia despre divorț[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andreea Antonescu. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”

 

În urmă cu câțiva ani, vedeta a intrat într-o relație cu un basketbalist din SUA, Jeremy Lewis. La scurt timp, cei doi au făcut un copil pe nume Noah, însă căsnicia dintre ei s-a rupt.

La vremea aceea, despărțirea dintre Claudia și tatăl copilului ei a fost foarte mediatizată în showbizul românesc, fiindcă cei doi erau în mari scandaluri.

„Am plecat în SUA unde m-am îndrăgostit de tatăl copilului meu. Cariera mea era în România, dar am rămas gravidă. Am alăptat doi ani de zile. Copilul meu a fost și este prioritatea mea și cam despre asta este vorba. E un pic mai complicat.

Viața mea privată este viața mea privată. Eu îmi respect copilul mai mult decât orice pe lumea asta și acestea sunt intimități ce țin de viața copilul meu. Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari. Și să știi că ginecologul meu mi-a spus când eram gravida că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o sa ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.”,
a mărturisit Claudia.

Cum se menține Claudia Pavel

claudia pavel vegana
Cum se menține Claudia Pavel[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Maria Lungu. „În momentul în care am fost pusă la încercare să aleg între televiziune și o carieră într-o țară dezvoltată, am ales televiziunea”

Deși are aproape 40 de ani, vedeta se poate mândri cu un trup de invidiat. De mulți ani, Claudia a adoptat un stil de viața vegan, pe care l-a urmat chiar și în sarcină. Odată ce fiul ei a împlinit vârsta de 8 ani, cântăreața a explicat că Noah și-a dorit să devină și el vegan, precum mama lui. Cu toate că decizia vedetei cu privire la copilul ei a stârnit multe reacții negative în mediul online, Claudia a mărturisit că aceasta este cea mai bună decizie pentru fiul său, căruia oricum nu îi plăceau produsele animale.

„Când m-am întors din America în România cu copilul, bunica a început să-i dea carne, brânză, să crească mare. Dar el a refuzat, i-a fost chiar rău, e alergic la multe lucruri. Mănâncă mult avocado, fructe de pădure, brânză de caju, pâine integrală fără drojdie. Bea doi litri de suc natural pe zi”, a declarat artista.

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Micutzu. „Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies