Cine este Paula Seling. „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce!”

cine este paula seling
Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Însă știați că aceasta a debutat în muzică prin rock, jazz și nu numai?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artista Paula Seling, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cum și-a început cariera în muzică, dar și care a fost motivul pentru care a ajuns la despărțirea de soțul său, Radu Bucura.

 

Ce vârstă are  Paula Seling  

Paula Seling  s-a născut pe data de 25 decembrie, în Baia Mare. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 44 de ani.

paula seling studii
Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andreea Bălan. "Din punctul acela mi s-a creat această identitate ca Andreea Bălan!”

 

Ce studii are Paula Seling 

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Paula Seling  a absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai”, din Baia Mare, iar ulterior și studiile în cadrul Școlii Superioare de Jurnalistică, din București. În plus, aceasta a studiat și canto, dar și pian.

paula seling varsta
Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andreea Antonescu. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Cine este Paula Seling 

Paula Seling  este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În plus, aceasta este și compozitoare, fostă realizatoare de emisiuni radio, dar și fostă jurată în cadrul unei competiții muzicale internaționale TV. Pe lângă toate acestea, este cunoscut deja faptul că Paula Seling a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2010 și la Eurovision 2014.

Cu toate acestea, debutul său în muzică a fost prin intermediul genurilor muzicale precum rock, jazz, jazz-rock, soul, ritm și blues și multe altele. În ciuda acestui fapt,  Paula Seling  a primit ajutor din partea lui Nicu Alifantis, pentru a compune și produce primul său album, alegând ca prima sa piesă să fie "Ploaie în Luna lui Marte".

Astfel, de-a lungul anilor, artista Paula Seling a lansat mai mult de 13 albume și peste 20 de single-uri, printre care se află și “Believe” (2009), “Playing With Fire” (2010), “Miracle” (2014) și multe altele.

În plus, Paula Seling  a fost cea care și-a împrumutat vocea într-un film animat, fiind “Holley Viteză”, în filmul Cars 2, iar în anul 2012 a fost aleasă de Walt Disney pentru a înregistra piesa "Duhul Meu Flies”, pentru Pixar Academy Award.

Succesul i-a urmărit cariera artistei  Paula Seling, reușind de-a lungul anilor să performeze alături de mari artiști din toată lumea, printre care se află și Al Bano, Michael Bolton, Beyonce și nu numai.

paula seling wikipedia
Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este mama Biancăi Adam. „M-a șantajat emoțional ca să mă convingă!"

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Paula Seling a ales să divorțeze după mai bine de 15 ani de căsnicie

Paula Seling  este una dintre artistele care preferă să își păstreze viața personală, departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, se pare că după mai bine de 15 ani de căsătorie, evenimentul având loc în anul 2005, Paula Seling a decis să se deschidă în fața publicului, după câteva luni de la decizia luată, și să declare care a fost motivul care a dus la divorțul de soțul său, Radu Bucura.

„Nu știu să vă spun multe… De fapt, cred că viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creșterea copilului nostru.

Ba chiar facem tot ce putem să îi fim alături, să simtă că iubirea există, într-o altă formă, între părinți, uriașă pentru copilul nostru, și vom face tot ce putem să o creștem simțind că suntem o celulă a iubirii, toți trei, indiferent ce se întâmplă între adulți”,  a declarat artista.

Astfel, Paula Seling a dezvăluit faptul că cei doi se află pe drumuri separate încă din data de 13 aprilie 2022, în ciuda faptului că aceștia au adoptat o fetiță împreună, care le-a făcut viața mult mai frumoasă. Poate că și acesta este unul dintre motivele pentru care a mărturisit faptul că această despărțire este un eșec.

„Din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu! Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă. Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic.

Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datorăm unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu ești ceea ce omul tău are nevoie”, a adăugat Paula Seling.

paula seling divort
Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Bianca (Bie- Tequila) Adam. "Dacă e să ştie cineva un singur lucru despre mine, acela este că trăiesc periculos!"



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Andreea Antonescu. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies