Cine este Cosmin Cernat. „Am avut plăcuta supriză să mi se spună că am voce radiofonică”

Cine este Cosmin Cernat
Cine este Cosmin Cernat

Cosmin Cernat este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi din țară. Acesta are o vastă experiență în lumea televiziunii și este cel mai nou realizator în echipa Radio Impuls de la Kanal D. Află tot ce nu știai despre îndrăgitul prezentator.

Cosmin Cernat se află pe lista celor mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. Acesta s-a făcut remarcat la pupitrul știrilor sportive, însă de-a lungul anilor și-a extins aria de interes. Iată întreaga biografie a prezentatorului de la Kanal D.

Citeste si: Biografie ANA BANICIU. "Purtând numele de Baniciu am o responsabilitate foarte mare”

Cine este Cosmin Cernat

Cosmin Cernat s-a născut la data de 12 septembrie 1975 la Bucureşti şi este absolvent al Academiei de Educaţie Fizică şi Sport. După ce a lucrat departamentul de sport al ziarului Dimineața timp de doi ani, Cosmin Cernat s-a angajat, în 1994, la Televiziunea Română.

În 2007, imediat după lansarea postului de televiziune Kanal D, Cosmin Cernat era deja redactorul-șef al știrilor sportive, dar și prezentatorul emisunilor „Fluier final” și „Fluier de start”.

Printre emisiunile de succes pe care le-a prezentat se numără și „Ploaia de stele”, „Spune-mi prețul”, „Stele de 5 stele” și „Șatră”.

Citeste si: Cine este soțul Bellei Santiago. "Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe."

Cine este Cosmin Cernat
Cine este Cosmin Cernat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cosmin Cernat este un mare iubitor de sport. Acesta a comentat multe meciuri din hanbal, atletism, baschet şi alte sporturi de iarnă de-a lungul carierei sale. Acum, acesta este cel mai nou realizator în echipa Radio Impuls, experiență despre care are doar cuvinte de laudă. Pe data de 20 septembrie 2020 a avut prima emisiune, alăturându-se proiectului toamna trecută.

„Să prezint o emisiune pe undele radio reprezintă ceva cu totul nou în viața mea profesională, o provocare și o bucurie uriașă.

Lucrez în media de 25 de ani, în televiziune și comentariul sportiv, am trecut printr-o serie de etape și sunt fericit că pot să mă implic acum într-un asemenea produs radio.

Emisiunea de interviuri „Invitatul de 12” face apel și la experiența mea de intervievator și pot să spun că este o reală plăcere să stau de vorba cu invitații mei, să aflu cât mai multe lucruri despre viața lor, despre carieră și formarea lor.

Am avut plăcuta supriză să mi se spună că am voce radiofonică, cred că „timbrul”, cadența vin din comentariul sportiv. Tot ce am acumulat până acum în profesia mea mă ajută în această nouă etapă, căreia mă dedic cu mare bucurie”, a declarat Cosmin Cernat.

Citeste si: Cine este CHELOO. „Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut”

Cine este Cosmin Cernat
Cine este Cosmin Cernat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Cine este Cosmin Cernat- Viața personală a prezentatorului TV

Cosmin Cernat a fost căsătorit timp de nouă ani cu Monica Iagăr, atletă extrem de cunoscută care s-a remarcat prin performanțe deosebite la săritura în înălțime. Cei doi au pășit în fața altarului în anul 2009, însă au decis să divorțeze.

Cosmin Cernat are două fete, pe Ayana și Maya, din căsnicia cu fosta sa soție.

„Nu este greu să fii mama de trei copii. Este foarte bine, de multe ori am zis că îmi luminează zilele. Viața mea nu s-a schimbat în niciun fel, se cresc unul pe altul și este foarte frumos mai ales când îi văd că se înțeleg de minune. Am observat, de multe ori, cum se caută unul pe altul când lipsește unul, asta pentru că își simt lipsa și nu sunt indiferenți.

Cât privește relația lui Cosmin cu copiii săi este una bună, vorbesc la telefon, se interesează de ei. Sunt mari, se descurcă și când văd asta ca și mama îmi crește inima. Pentru mine acest capitol este închis nu îmi doresc să deschid acest subiect. Se descurcă fetele să țină legătura cu el, sunt mari”, a declarat fosta sportivă de performanță.

La doar câțiva ani distanță de separare, prezentatorul de la Kana D s-a căsătorit cu Mădălina Moroșanu, antrenor de fitness în Canada și cea care i-a dăruit între timp și un băiețel.

„A fost producătoare o viaţă, iar acum predă fitness. A antrenat în Canada un an şi jumătate, iar în România are proiecte, deci suntem bine. Am două fete din prima relaţie, Ayana (17 ani) şi Maya (10 ani), iar Mădălina îl are pe Matei (14 ani) din prima relaţie, dar noi spunem mereu că avem trei copii, indiferent de ce se întâmplă. Pentru noi contează foarte mult liniştea emoţională a copiilor”, a mărturisit Cosmin Cernat.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este DOMENICO BELLANTONI. "Familia noastră e mare, căci evident mergem pe principiul La Grande Familia"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies