Cine este Cristian Țânțăreanu: „Mi-a fost frică la început”

Cine este Cristian Țânțăreanu
Cristian Țânțăreanu are 78 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România

Descoperă în articolul de mai jos cine este Cristian Țânțăreanu, ce vârstă are, cum a devenit cunoscut în România, dar și cine este partenera sa de viață. Știați că prima soție i-a murit?

Cine este Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu s-a născut la 16 aprilie 1944 în Fierbinți-Târg, judeșul Ialomița, așadar are 78 de ani.

„Doar m-am născut la Fierbinți, taică-miu era pe front la ruși, eu eram la ordonanța lui taică-miu care era din Fierbinți. Îmi pare rău că nu am mai fost, că am stat, o lună-două, nu știu cât am stat. Era nostim, că în momentul în care bombardau Ploieștiul și treceau peste Fierbinți, maică-mea iute în copăiță să mă limpezească, să mă scoată sub nuc afară.

Când s-a uitat la mine, eu eram murdar, plin de rahat pe față, făcusem treabă mare în scăldătoare, lumea spune că de asta am noroc. S-ar putea ca asta să fi contribuit, s-ar putea”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu  d espre copilăria sa în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

C ristian Țânțăreanu a dezvăluit într-un interviu pentru revistatango.ro acordat în urmă cu mai mulți ani, cum a ajuns să facă facultate la insistențele mamei.

Acesta a recunoscut că nu i-a plăcut cartea și a reușit să termine facultatea în 7 ani, pentru că a rămas corigent de două ori. Mai mult decât atât, în cadrul aceluiași interviu, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit că a fost coleg de școală cu regetatul poet Adrian Păunescu.

Cristian Tantareanu avere
Cristian Tantareanu este nasul Ancai Turcasiu[Sursa foto: Facebook Anca Turcasiu]

„Eu am învățat relativ prost. Am căzut la examenul de la a VIII-a la a IX-a.
Eu eram coleg la Zoia Kosmodemianskaia cu Adrian Păunescu. El era cu un an mai mare. Jucam fotbal în curtea Bisericii Icoanei, acolo unde stătea el. Am intrat la Lazăr. Și acolo era greu că trebuia să intre muncitori… nu știu cum era… Nu știu dacă ăsta a fost motivul că eu n-am intrat din prima. Dar apoi am intrat, în toamnă, la Lazăr și acolo am făcut liceul. Nici acolo nu am excelat.
Nu am fost corigent, nu am fost repetent… Eram mediocru. Mi-au mai pus meditator, dar eu habar nu aveam. Dar răbdare am. Toate proiectele pe care le vedeți aici eu le fac în excursii. Îmi iau caiet de matematică și cu rigla trasez tot. Dar, revenind, mama mi-a spus „dă la facultate!”. Și m-am dus la Construcții. Erau doi pe un loc. După proba scrisă am rămas unu’ pe două locuri.
Deci eu, ca să intru, trebuia să iau 5. Am luat 5.33. Îmi trebuia 4.66 în oral. M-am dus, nefiind bine pregătit. Mă examina un asistent cu vreo 5 ani mai mare decât mine. Avram îl chema. A murit… chiar acum puțin timp, când am împlinit 45 de ani de la absolvire. La oral… m-am dus cu primul subiect și n-am știut nimic. „Măi, băiete, dar chiar nimic?! Spune două vorbe”.
Erau notele până la zece. „ai doi la primul subiect, mi-a spus, vino la al doilea”. La al doilea iar nu știam nimic. Mi-a spus „bă, tu chiar ești prost, mă băiete”. Și atunci am fost obraznic. Șmecher. Și m-a luat tare „măi, băiete, după ce că ești prost și nu știi mai ești și obraznic?! Dar mi-a plăcut cum ai răspuns. Pentru asta îți dau 3, că ai fost obraznic.
2 și cu 3 fac 5, împărtit la 2… 2.50”. Iar i-am răspuns urât. Și mi-a dat 3. Dacă îmi dădea 2.50 nu intram. Nu era Paradisul Verde, aveam alt destin, poate eram mort…", a dezvăluit omul de afaceri Cristian Țânțăreanu pentru revistatango.ro.

Cristian Țânțăreanu avere

În anul 1990, Cristian Țânțăreanu era deja o figură cunoscută în România. Acesta era director adjunct într-o societate cu 10000 de angajați, însă a deci să o ia pe un alt drum și în scurt timp s-a îmbogățit.

Citește și: Cristian Țânțăreanu, primele declarații despre divorțul Ancăi Țurcașiu: „Nu e un capăt de lume”

Cristian Tantareanu copii
Cristian Tantareanu are trei copii[Sursa foto: Captură YouTube]

În martie 1990, am vrut să facem, era o tâmpenie, să privatizăm tot trustul, unii au fost pentru, alții contra, mi-am dat demisia și am luat-o de unul singur. Am lăsat secretara, mașina la scară și am pornit. Și mi-a fost frică la început, dar într-o lucrare de 4 zile, am câștigat salariul meu de pe un an. Și încet-încet, din aproape în aproape. Era trust de izolații și atunci, era bine la început, că mergeam cu prețuri la jumătate de preț decât vechiul meu trust, eu nu aveam în spate cheltuieli, cu garanție dublă, cu termen de execuție dublu și așa mai departe. Dar, la început, nu am putut lucra decât la stat și după aceea nu mai puteai intra, te lua de la poartă. A ținut un an, doi și am zis că trebuie să fac altceva. Am ajuns întâmplător în Corbeanca, făcusem destui bani, am mai lucrat și prin Germania. Am câștigat din Germania două milioane de mărci. Eu sunt mulțumit că fac ce vreau, că am făcut toată viața ce am vrut și lucruri care îmi fac plăcere”, a mai dezvăluit Cristian Țânțăreanu despre cum a început să fie milionar.

În anul 2007, averea lui Cristian Țânțăreanu era estimată la 40-50 de milioane de dolari și, în cadrul unui interviu, acesta a dezvăluit că nu are bani lichizi și nu îi ține nici la bancă, ci preferă să îi țină îngropați.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„B ani lichizi nu am avut niciodată și nici acum nu am. Niciun leu! Gică (n.a. – administratorul casei) e banca mea. Lui îi cer mereu. N-am nici conturi în străinătate, nici carte de credit! A fost un moment în care am avut bani în mână, totuși, când am vândut casa veche cu trei milioane de euro, banii jos. Apoi am ridicat SPA-ul. Eu mă împrumut la bancă. Chiar acum am luat un împrumut de 300.000 de euro. Ce să fac cu banii? Să fac poze?", a spus Cristian Țânțăreanu despre averea sa.

Citește și: Cine este Elena Gheorghe. „ Mă bătea la cap să mă căsătoresc cu un machidon”

Cristian Țânțăreanu soție. Omul de afaceri se iubește de 30 de ani cu aceeași femeie

De mai bine de 30 de ani, Cristian Țânțăreanu se iubește cu Manuela Vrânceanu. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată și trăiesc în concubinaj. Cu toate acestea, formează o familie extrem de unită, iar atunci când omul de afaceri s-a confruntat cu o mare problemă de sănătate, cancerul de colon, femeia i-a fost alături la bine și la greu.

Cristian Tantareanu sotie
Cristian Tantareanu este de 30 de ani cu partenera sa[Sursa foto: captura Youtube]

Cei doi s-au cunoscut în anul 1992, la locul de muncă. Manuela Vrânceanu era stagiară, iar el era șef de șantier. Fiecare trăise o dramă: erau amândoi văduvi, așa că au decis să formeze un cuplu. Împreună, cei doi au construit un adevărat imperiu la Corbeanca, numit „Paradisul Verde”.

Citește și: Cine este Serghei Mizil. „Avea pijamale sub haine”

 

Întrebat în cadrul unui interviu de ce nu s-a căsătorit niciodată cu partenera sa, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit:

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Nu-mi mai amintesc dacă am cerut-o. Dacă nu am făcut-o la vremea aia, nu mai are rost să o facem acum, la bătrânețe ”, a mai spus afaceristul, potrivit cancan.ro.

Cristian Țânțăreanu copii. Omul de afaceri și-a dezmoștenit fiul

Din prima căsătorie, Cristian Țânțăreanu are un fiu, pe nume Dragoș, cel care a devenit cunoscut după ce a făcut doi copii cu Adriana Nicolae, instructoare de fitness si fosta dansatoare la emisiunea “Surprize, surprize”. În plus, omul de afaceri mai are doi fii vitregi, copiii din prima căsătorie a Manuelei Vrânceanu. Acesta a decis să le construiască celor trei copii câte o casă în „Paradisul Verde”.

Cea mai mare dezamăgire a lui Cristian Țânțăreanu a fost faptul că băiatul său și-a părăsit soția și cei doi copii, pentru amantă, cu care are alți doi copii.

„Mi-am cunoscut cele două nepoţele, am fost să le văd. Sunt copii, sunt nevinovaţi. Însă cu Dragoş am în continuare o relaţie rece. Mai mult nu vreau să comentez. ”, a declarat milionarul.

Un alt episod care a fost relatat în presă și care l-a mâhnit pe omul de afaceri a fost o urare pe care Dragoș i-a făcut-o tatălui său. În stare de ebrietate, acesta ar fi spus: “ Îi urez tatei să moară, să-mi rămână averea mie !”. Replica lui Cristian Ţânţăreanu a fost însă devastatoare pentru Dragoș, pentru că l-a dezmoștenit.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Augustin Viziru. „Niciodată n-am să-i cer ei, să facă ceva ce nu fac eu!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies