Cine este Daniela Condurache. „M-am născut în Iași, dar copilăria am petrecut-o în comuna Mihai Eminescu, în satul Stâncești."

cine este daniela condurache
Daniela Condurache este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară

Daniela Condurache este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară. Însă știați că aceasta și-a găsit marea iubire la doar șase ani?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Daniela Condurache, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și ce face în preajma sărbătorilor care se apropie, dar și care a fost prima sa dragoste, cunoscută la o vârstă foarte fragedă.

 

Ce vârstă are Daniela Condurache

Daniela Condurache s-a născut pe data de 4 octombrie, în Iași.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 66 de ani.

M-am născut în Iași, dar copilăria am petrecut-o în comuna Mihai Eminescu, în satul Stâncești.(...) Mi-am dorit dintotdeauna să am o casă cu cer dac și cu pridvor, unde să-mi primesc toți colegii și unde să primesc pe toată lumea. Așa mi-am dorit de mică.”, a mărturisit Daniela Condurache.

daniela condurache studii
Daniela Condurache este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Bianca Drăgușanu. „Există o singură competiție: eu cu mine!”

 

Ce studii are Daniela Condurache

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că este cunoscut faptul că   Daniela Condurache a urmat Școala de Muzică, din Botoșani.

Ne-au dat pe amândouă la Școala de Muzică din Botoșani.

Am mai avut o singură soră care s-a prăpădit la 7 ani, a fost bolnăvioară. Eu mi-o amintesc ca prin vis. Anișoara se chema. Pentru fiecare copil, părinții sunt extraordinari, dar noi chiar am avut niște părinți foarte frumoși, foarte distractivi, oameni de viață. Erau cu zâmbetul pe buze chiar dacă aveau necazuri.”, a declarat Daniela Condurache.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

daniela condurache varsta
Daniela Condurache este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Augustin Viziru. „Niciodată n-am să-i cer ei, să facă ceva ce nu fac eu!”

 

Cine este Daniela Condurache

Daniela Condurache  este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară. Astfel, odată intrată în lumea muzicii, interpreta de muzică populară a participat timp de peste 30 de ani la diverse emisiuni folclorice.

Bineînțeles că nici nenumăratele festivaluri nu aveau cum să lipsească, motiv pentru care, Daniela Condurache a și câștigat Festivalul – Concurs Național al Interpreților Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase”, reușind să se afle de multe ori printre membrii spectacolelor cu specific folcloric.

Cu toate acestea, interpreta de muzică populară, Daniela Condurache  nu uită să-și ocupe timpul și cu alte activități în viața sa de zi cu zi, printre care se află și grădinăritul, iar cum se apropie sărbătorile, se pare că aceasta s-a ocupat și de pusul murăturilor.

Să mai spun că m-am ocupat cu grădinăritul.(...) Am pus murături, am pus gogoșari umpluți cu vinete și cu usturoi, cu foi de dafin, cu piper și cu inibahar și cu un clocot acolo cu apă și cu oțet și cu miere de albine. După aceea am pus în cuptor la sterilizat ”, a menționat aceasta.

daniela condurache wikipedia
Daniela Condurache este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Amarah. „Efectiv realizezi că nu te susține nimeni!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Cine a fost prima dragoste a Danielei Condurache

În ciuda faptului că   Daniela Condurache a fost căsătorită vreme de peste 15 ani, aceasta este în prezent divorțată de cel care i-a fost aproape atât de mult timp, Constantin Mândrișteanu. Cu toate acestea, interpreta de muzică populară nu poate uita nici până în ziua de astăzi, parcursul tumultos al celor doi, mai ales ținând cont de faptul că s-au găsit pentru prima dată, la vârsta de doar șase ani.

Prima dragoste... la șase ani eram la preșcolari amândoi, am fost colegi, cu Constantin Mândrișteanu, căruia i-am devenit soție.(...) Ne-am regăsit după ani la orchestra „Rapsozii Botoșanilor”.(...) Ne-am văzut acolo la orchestra populară.

A fost reciproc, bucuria de a ne vedea după atâta timp. Eu veneam de la Ploiești, dânsul a făcut armata. Am revenit practic descoperindu-ne unul pe celălalt și depănând tot felul de amintiri. El avea atunci altă prietenă, eu aveam alt prieten.(...)

Fiind acolo în fiecare zi, am mers în turnee.(...) El a făcut primul pas, eu fiind atât de răsfățată... într-una din solicitările făcute, i-am întors puțin spatele. Nu i-am întors spatele, nu a fost un refuz categoric, dar m-am lăsat eu așa mândră cum sunt de fel. A trecut o perioadă bună de timp, am calculat și mi-am dat seama că am făcut o mare prostie. Simțeam pentru el ceva deosebit, ceva mult mai profund.(...) Pe parcursul timpului și a vremii care trecea, eu îmi dădeam seama că însemna extraordinar de mult pentru mine, îl iubeam!(...)

Am fost căsătoriți 16 ani, motivul nostru la divorț: am fost prea mult timp plecată de acasă. (…) Flacăra încă există, ne purtăm respect reciproc ”, a povestit interpreta de muzică populară.

daniela condurache 40 de intrebari
Daniela Condurache este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Cristian Țânțăreanu: „Mi-a fost frică la început”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Elena Gheorghe. „ Mă bătea la cap să mă căsătoresc cu un machidon”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies