Cine este Denise Rifai. „Sunt un om bun care își iubește foarte tare meseria”

Cine este Denise Rifai
Cine este Denise Rifai. „Sunt un om bun care își iubește foarte tare meseria”

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. Cum a ajuns vedeta Kanal D cunoscută?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Denise Rifai, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care a fost debutul său în televiziune și alte aspecte interesante din viața sa personală.  

Cine este Denise Rifai

Citește si: Ce stil de viață are Denise Rifai. „Unicul cadou pe care mi-l pot face este să am grijă ce mănânc și când mănânc.”

Cine este Denise Rifai

Ce vârstă are Denise Rifai

Denise Rifai s-a născut în data de 26 septembrie 1985 dintr-o familie pe jumătate arabă. Tatăl său este originar din Iordania, iar mama este româncă, iar pe întreg parcursul copilăriei sale, lui Denise i-au fost implenentate cele mai bune valori din ambele lumi ale părinților ei „ Le datorez foarte multe părinților mei.

Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare.”, a declarat Denise în cadrul unui interviu.

Ce studii are Denise Rifai

Vedeta Kanal D a terminat două facultăți, niciuna dintre ele nefiind în domeniul jurnalismului.

Denise Rifai este absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză-Arabă și a Academiei de Studii Economice din București, secția Comerț Internațional.

Cariera lui Denise Rifai

Citește si: Denise Rifai și Ilinca Vandici, premiate la "Gala Performanței și Excelenței"

Cine este Denise Rifai

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Denise Rifai a declarat în nenumărate rânduri că și-a dorit din totdeauna să devină jurnalist.

Astfel, după ce a terminat cea de-a doua facultate, Denise a făcut un curs de jurnalism post-universitar și a început cariera de jurnalist la un post de radio, unde prezenta știri. După aproape 6 luni, frumoasa prezentatoare a devenit jurnalism în adevăratul sens al cuvântului la un post de televiziune cunoscut de la noi din țară, unde a petrecut aproape 9 ani.

Odată cu emisiunea pe care o moderează la Kanal D, „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, Denise a declarat că a cunoscut succesul în adevăratul sens al cuvântului, iar acum se află

în perioada de maturitate jurnalistică.

Emisiunea pe care o moderează este una dintre cele mai apreciate emisiuni la nivel național, iar Denise este apreciată de publicul larg pentru naturalețea și capacitatea sa de a-și face meseria la cel mai înalt nivel.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, vedeta Kanal D a declarat că își iubește foarte mult meseria, iar momentan, acesta este scopul său în viață „ Sunt un om bun care își iubește foarte tare meseria.

Momentan pentru asta trăiesc, pentru meseria mea și fac parte din categoria oamenilor care cred că trebuie să lase ceva în urma lor în viață. Toată viața mea mi-am dorit ca vocea mea să meargă, să se audă și să rezolve ”, a declarat Denise în cadrul podcastului.

Care este secretul din spatele emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai

Citește si: Cine este Cristian Onețiu. ”Eu știu că pentru a avea o viață bună, oriunde în lumea asta trebuie să ai un pic mai mult de 10.000 de euro lunar fără să faci nimic."

Cine este Denise Rifai

Întrebată cum reușește să -și facă atât de bine meseria, Denise a declarat că este o persoană care nu face compromisuri și își urmărește principalul său scop: acela de a aduce în fața telespectatorilor adevărul despre invitat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Noi în meseria noastră trebuie să fim foarte buni psihologi. Dacă eu nu îmi înțeleg invitatul în toată structura lui de individ, cu problemele lui, cu fricile lui, eu niciodată nu aș reuși să fac un interviu bun. Trebuie să intru prin el, să înțeleg unde este zona prin care pot intra, care sunt limitele, care sunt zonele fragile .”, a declarat Denise Rifai în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Determinarea și perseverența sunt principalele caracteristici ale frumoasei moderatoare. Denise a declarat că este o persoană foarte muncitoare și tocmai din acest motiv îi este foarte greu să accepte un eșec.

Eu nu știu dacă aș fi făcut față unui eșec. Sunt foarte muncitoare, foarte determinată, muncesc foarte mult, dar nu știu dacă aș fi făcut față unui eșec. ”, spune Denise.

Denise Rifai trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Citește si: Cine este Cristina Belciu. ,,Eu știu ce valorez, nu concurez cu nicio femeie, nu am competiție"

Cine este Denise Rifai

Denise este o persoană discretă în ceea ce privește viața sa personală. În schimb, tot în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, vedeta a declarat că se simte un om împlinit. Bruneta a vorbit și despre bărbatul din viața ei.

Sunt un om împlinit. Mai am niște elemente pe care trebuie să le așez în viața mea, dar mă simt un om împlinit.(...) Există un bărbat în viața mea. Trebuie să existe. Iubesc, da.(...) Este foarte deștept și inteligent. Are răspunsuri la toate întrebările mele. ”, a declarat Denise Rifai.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu. „Sunt pasionată de tehnologie și de oamenii care vor să schimbe lumea în bine."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies