Cine este Diana Enache. „Cântam de mică prin casă, cântam prin baie, dar mă ascundeam de tatăl meu.”

Cine este diana enache
Cine este Diana Enache

Diana Enache este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România, fiind o apariție extrem de plăcută pe micul ecran. Nu doar că stăpânește de minune arta televiziunii, dar tânăra are și înclinație spre industria artistică.

Diana este fiica unuia dintre cei mai mari artiști de la noi din țară, Adrian Enache. Cei doi au o relație minunată, iar cântărețul este extrem de mândru de toate reușitele fiicei sale.

Ce vârstă are Diana Enache

diana enache
Diana Enache[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Corina Bud. “Această piesă s-a născut dintr-o poveste personală!”

La doar 26 de ani, vedeta poate spune că a atins succesul, deoarece își urmează visul, din punct de vedere profesional.

Frumusețea, dicția și talentul i-au oferit rolul de prezentatoare la o emisiune cunoscută de la noi din țară.

Cum și-a început Diana Enache cariera

varsta diana enache
Ce vârstă are frumoasa blondină[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Adrian Enache. „Nu mă crede nimeni că am 56 de ani”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fiind fiica unui mare artist, frumoasa blondină a mărturisit că era obișnuită cu lumea televiziunii. Așadar, se pare că a urmat același drum ca tatăl ei, dorind să fie în lumina reflectoarelor. Cu toate că au o relație excepțională, Diana a mărturisit că în copilărie, îi era teamă să nu greșească în fața tatălui său, atunci când venea vorba de cântat.

Cântam de mică prin casă, cântam prin baie, dar mă ascundeam de tatăl meu.

Mi-era ruşine să nu greşesc. Pentru prima oară când am realizat că îmi iese foarte bine şi ar trebui să iau în serios această meserie a fost când am participat la o emisiune alături de el, şi am realizat un duet după o melodie cântată de Enrique Iglesias şi Whitney Houston. Atunci am spart gheaţa şi mi-am învins e-moţiile, frica, tot. , a povestit prezentatoarea TV.

În prezent,  vedeta își demonstrează talentul alături de Adrian Enache la evenimente și pe scenă, dar are și propriile piese, de care este foarte mândră. Diana formează un cuplu de prezentatori foarte îndrăgit, alături de Alin Pascal. Cei doi erau prieteni de foarte mult timp, prin intermediul părinților acestora. Cu o carieră în televiziune și una în muzică, Diana are o viață extrem de aglomerată, însă nu se plânge de acest aspect.

Filmările pentru emisiunea pe care o moderează au loc la Cluj, în timp ce ea stă în București. Așadar, vedeta este nevoită să facă mai mereu naveta între cele două orașe.

Ce relație are Diana Enache cu tatăl ei, Adrian Enache

diana si adrian enache
Diana și Adrian Enache[Sursa foto: Instagram]

Relația dintre Diana și Adrian este una foarte specială, nu doar pentru că este bazată pe iubirea dintre părinte și copil, ci și pentru faptul că împărtășesc aceeași pasiune.

Fata artistului a mărturisit că îl vede pe tatăl ei mai mult ca pe un prieten sau ca pe un frate, deoarece au o comunicare foarte deschisă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Trebuie să recunosc că am emoții și mai mari atunci când este el alături de mine, pentru că este ca un examen pe care îl dau constant. Vreau să fie bine și nu vreau să dezamăgesc și vreau să avem reușite împreună. Am avut întotdeauna o relație foarte deschisă, am vorbit aproape orice, am fost ca un frate și soră tot timpul ”, a declarat vedeta.

Cine este partenerul de viață al Dianei Enache

De câțiva ani, Diana și Ionuț Vîntu formează un cuplu fericit. Tânărul este fiul lui Sorin-Ovidiu-Vîntu și se ocupă și el de afaceri. În urmă cu scurt timp, frumoasa prezentatoare TV a mărturisit că are planuri mărețe alături de iubitul ei și că își dorește să devină mămică.

Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important. Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor .”, a povestit Diana Enache.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies