Cine este Diana Matei. „El fiind mai mare decât mine, având doi copii, fiind și țigan, eu româncă, părinții mei nu l-au vrut, dar finalul a fost fericit."

Cine este Diana Matei
Cine este Diana Matei

Talentată și frumoasă, Diana Matei a furat inima publicului încă de la primele apariții pe scenă. Cum a ajuns frumoasa cântăreață celebră?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artista Diana Matei, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care a fost debutul său în muzică și în ce stadiu se află relația cu soțul ei.

Cine este Diana Matei

Citeste si: Cine este Carmen de la Sălciua. „Dumnezeu mi-a dat vocea să îi cânt Lui”

Cine este Diana Matei
Cine este Diana Matei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este soţul Dianei Matei. „Eu am învățat că orgoliul nu aduce nimic bun într-o relație”

Diana Matei în vârstă de 40 de ani este o frumoasă și talentată cântăreață de la noi din țară. Aceasta s-a născut în localitatea Măneciu, pe lângă poalele Muntelui Ciucaș și a cucerit inima publicului prin vocea și talentul său excepțional.

Diana a început să cânte încă de la vârsta de 13 ani și acum trăiește din pasiunea ei pentru muzică. A urmat studiile Liceului de muzică „Dinu Lipatti” și ulterior, după multă muncă a absolvit studiile Universității Naționale de Muzică.

Frumoasa cântăreață și-a început cariera muzicală interpretând muzică ușoară și a continuat să cânte, alternând mai multe genuri muzicale. Printre genurile muzicale care au consacrat-o se numără folclorul, muzica ușoară, dar și muzica lăutărească reinventată.

Jazz-manoush este o combinație între jazz și muzică țigănească pe care Diana îl cântă adesea la evenimentele la care este invitată și prinde foarte bine la public.

Diana Matei este angajata Ansamblului Profesionist al Armatei și colaborează cu Tarful din Cleante, alături de care scoate piese frumoase care ajung la inima oricărui iubitor de muzică de petrecere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Frumoasa interpretă este adesea invitată să cânte la emisiuni la radio și televiziune și merge în concerte, la evenimente, recepții și ambasade, dar și la concerte în țară și în străinătate.

Pe lângă cariera sa muzicală de succes, Diana Matei este apreciată și pentru energia debordantă pe care o are atunci când este pe scenă, dar și pentru faptul că se adaptează foarte repede la cerințele publicului.

Într-un interviu pe care l-a acordat, frumoasa interpretă a declarat că este mulțumită că a reușit să găsească o nișă în muzica pe care o cântă și de aceea nu își dorește colaborări cu alți artiști „Detest rutina și am această dorință de a-mi exploata toate laturile personalității mele”, a declarat Diana Matei.

Diana Matei și secretul unei siluete de invidiat

Citeste si: Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

Cine este Diana Matei
Cine este Diana Matei[Sursa foto: Instagram]

La vârsta de 40 de ani, Diana Matei reușește să arate mult mai bine decât multe fete tinere. De asemenea, fiecare apariție a ei este o plăcere pentru ochiul publicului, care se bucură de fiecare dată când o vede pe Diana în rochițe mulate sau decoltate.

Pentru că ce e frumos și lui Dumnezeu îi place, Diana se bucură în continuare și de aprecierea mai multor persoane publice, fiind invitată să cânte la diverse evenimente private.

Deși acum are o siluetă de invidiat, până la vârsta de 17 ani, Diana Matei s-a confruntat cu kilogramele în plus. Atunci a început să țină o dietă strictă și a recurs la un program echilibrat. Stilul de viață sănătos format printr-un echilibru între sport și o alimentație sănătoasă o fac pe Diana Matei să arate ca la 20 de ani.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vedeta susține că secretul unei siluete de invidiat este mâncatul cu măsură. Astfel, chiar dacă are anumite pofte culinare, cum ar fi brânzeturile sau prăjiturile de casă, frumoasa interpretă nu face niciodată abuz de mâncare.

Diana Matei și Marian Cleante, dragoste cu năbădăi

Citeste si: Cine este Bogdan de la Ploiești. „Viața m-a pus la încercare”

Cine este Diana Matei
Cine este Diana Matei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Frumoasa interpretă de muzică de petrecere trăiește o minunată poveste de dragoste de mai bine de 17 cu Marian Cleante, bărbatul care i-a furat inima și alături de care a rămas indiferent de greutățile la care viața i-a supus.

Blondina a povestit în cadrul unei emisiuni televizate despre începutul relației lor, care nu a fost însă atât de promițător pe cât și-ar fi dorit. Părinții Dianei nu au fost de acord la începutul relației cu Marian ca aceștia să formeze un cuplu, dar ulterior lucrurile au evoluat în favoarea lor “El fiind mai mare decât mine, având doi copii, fiind și țigan, eu româncă, părinții mei nu l-au vrut, dar finalul a fost fericit. A fost fericit pentru că au fost lucruri care au fundamentat relația.”, a declarat vedeta.

Cine este Diana Matei
Cine este Diana Matei[Sursa foto: Instagram]

 


Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Carmen Harra. „În copilărie nu aveam nimic, mâncam ce apucam”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies