Cine este Diana Munteanu. „Nu am scăpat nici în ziua de azi”

cine este diana munteanu
Cine este Diana Munteanu

Diana Munteanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Blondina și-a început cariera în urmă cu mulți ani și ulterior a ajuns să devină una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară.

Prezentatoarea TV a fost întotdeauna atentă la imaginea pe care o afișează în showbiz, chiar și atunci când a trecut prin momente mai dificile din viața ei.

Cariera Dianei Munteanu. În ce filme a jucat vedeta

diana munteanu iubit
Cine este iubitul Dianei Munteanu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Diana Munteanu este bolnavă?! Șatena este extrem de slabă!

Cu toate că majoritatea urmăritorilor vedetei o cunosc de pe rețelele de socializare sau din emisiunile pe care le prezintă, frumoasa blondină a ajuns să fie cunoscută în urma carierei în actorie.

La doar 25 de ani, Diana a jucat în filmul american „Seed of Chucky”. Ulterior, vedeta a primit mai multe oferte de colaborare de la diverși designeri vestimentari și a apărut în multe reviste. La scurt timp, Diana a intrat în lumea televiziunii, ocupând postul de DJ la un post muzical. În anul 2007, blondina a devenit prezentatoarea unei emisiuni, la un alt post de televiziune. De atunci, Diana a prezentat diverse emisiuni, la același post TV, căruia îi este fidelă.
Cu toate că vedeta s-a axat foarte mult pe cariera de prezentator TV, nu a neglijat actoria și a mai jucat în câteva pelicule. În prezent, blondina prezintă o emisiune matinală în weekend, dar are și numeroase contracte de colaborare în mediul online, acolo unde are o comunitate numeroasă.

Viața amoroasă a Dianei Munteanu

diana munteanu copil
Ce a declarat vedeta despre David, copilul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu. „Sunt pasionată de tehnologie și de oamenii care vor să schimbe lumea în bine."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În anul 2005, Diana l-a întâlnit pe fotbalistul Claudiu Niculescu, cu care a început o relație. După doi ani, cei doi s-au căsătorit, iar la câțiva ani după, blondina a adus pe lume un băiețel, pe nume David. Cu toate că păreau una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc, după 7 ani de căsnicie, prezentatoarea TV și fotbalistul au divorțat. În prezent, băiatul lor are 13 ani și se pare că îi calcă pe urmele tatălui său.

„David, de la doi ani, învârte orice capac prinde prin casă. Mama mi-a zis: Hai mai bine să îl duci la fotbal, că probabil dacă îl duci acolo scapă de treaba asta. Că dacă îl ții, o să își dorească și mai tare. Am zis că îl duc, să facă un pic de mișcare. Am zis că e foarte bine, se mai disciplinează. Uite că nu am scăpat nici în ziua de azi.

Eu sunt mamă liniștită. Sunt liniștită pentru că știu că lui David nu îi place deloc să mă audă (n.r. – strigând pe stadion, la meciurile lui). Acum nu mă pot pronunța (n.r. – dacă e talentat la fotbal băiatul ei), dar din ce zice lumea probabil că o avea ceva în genă”, a declarat vedeta.

Citeste si: Cine este Brigitta Marta Gheorghe. „M-am mutat la București pentru că am încercat să am o carieră muzicală."

„Diana mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacante. Asta îi face bine copilului. Mă interesează viața Dianei, îmi doresc să fie sănătoasă.”, a mărturisit fostul soț al Dianei, Claudiu Niculescu.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

După ce a divorțat de tatăl copilului ei, Diana a început o relație cu Bogdan Nemțeanu, un celebru om de afaceri. Cei doi au fost împreună câțiva ani, însă diferența de vârstă a fost unul dintre motivele pentru care relația a luat sfârșit, Diana fiind cu 12 ani mai în vârstă decât fostul iubit. De atunci, vedeta este foarte discrete referitor la viața amoroasă.

Diana Munteanu vârstă

diana munteanu varsta
Diana Munteanu arată impecabil la 43 de ani[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cleopatra Stratan. „Felul în care s-a uitat la mine... efectiv îi sclipeau ochii!”

La 43 de ani, blondina se poate mândri cu un corp de invidiat. Vedeta postează pe rețelele de socializare imagini cu ea în costum de baie, unde se pot observa picioarele tonifiate și abdomenul plat. Diana are un stil de viață activ și încearcă să facă sport, cât de des poate. De-a lungul timpului, înfățișarea prezentatoarei TV s-a schimbat, însă a declarat că nu este vorba de operații estetice, ci doar de mici intervenții.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine a fost medicul Călin Doboș. „Rămas bun, prieten drag!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies