Cine este Dima Trofim. "Ca și orice om, am trecut și prin bune și prin rele!"

cine este dima trofim
Cine este Dima Trofim

Dima Trofim este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, actori, dansatori și oameni de televiziune de la noi din țară. Insă știați că acesta s-a născut în Chișinău?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Dima Trofim, ce vârstă are acesta dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cum și-a început acesta cariera, dar și câteva aspecte legate de planul său personal.

 

Ce vârstă are Dima Trofim

Dima Trofim, pe numele său întreg, Dumitru Gheorghiță Trofim, s-a născut pe data de 14 ianuarie 1989, în Chișinău, iar în prezent locuiește în București.

Prin urmare, în prezent acesta are frumoasa vârstă de 35 de ani.

Citește și: Cine este Andreea, sora lui Carmen Negoiță. "Pe lângă partea de blog, mai am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea!”

dima trofim instagram
Cine este Dima Trofim[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Nicolai Tand. "Pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce studii are Dima Trofim

In ceea ce privește studiile sale, se pare că Dima Trofim a absolvit Liceul "Mihai Viteazu" și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, din orașul său natal, Chișinău.

dima trofim wikipedia
Cine este Dima Trofim[Sursa foto: Instagram]

Cum și-a început cariera Dima Trofim

Încă din anul 2008, artistul a început să participe la diverse emisiuni de tip concurs din Republica Moldova, însă ulterior acesta a decis să părăsească Republica Moldova și să se mute definitiv în București.

Dima Trofim a reușit să se facă cunoscut publicului larg prin intermediul rolului său pe care l-a avut într-un serial TV, urmând să devină și membru al formației Lala Band. Aceasta a reprezentat totodată și o portiță pentru artist, pentru a se dezvolta mai mult, atât pe plan actoricesc, cât și pe plan muzical, dat fiind faptul că de atunci acesta a continuat să lanseze single uri, dar și colaborări cu diverși artiști de la noi din țară.

Astfel, odată cu trecerea timpului și cu înaintarea în vârstă și în experiența pe care a căpătat o în carieră, Dima Trofim a participat la mai multe emisiuni TV de muzică, dans și actorie, ajungând chiar să fie și prezentator TV. În plus, puține sunt persoanele care știu faptul că Dima Trofim este pasionat și de bucătărie și deține un restaurant cu specific japonez și european, în București.

Am un restaurant cu specific japonez și european, pe care l-am deschis împreună cu cel mai bun prieten al meu. La noi se servește sushi pentru că, da, sunt pasionat de gătit și de sushi", a declarat acesta, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Dima Trofim[Sursa foto: Instagram]

Cine este Dima Trofim

Dima Trofim este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, actori, dansatori și oameni de televiziune de la noi din țară. Dat fiind faptul că acesta deține o adevărată comunitate și în mediul online, având cu până la 100.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, reușește să țină la curent persoanele care îi urmăresc activitatea postând frecvent fotografii și filmulețe cu activitatea sa de zi cu zi.

De asemenea, succesul și împlinirea sunt resimțite și pe plan personal, în ceea ce privește viața artistului, dat fiind faptul că acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera sa de viață, dar și de fiica lor. Odată cu venirea sa pe lume, viața lui Dima Trofim a luat o întorsătură destul de dificilă cu multe schimbări, dar totodată o consideră a fi cea mai frumoasă.

Ca și orice om, am trecut și prin bune și prin rele. Însă, de câteva luni, viaţa mea a luat o întorsătura la 180 de grade. A venit pe lume fetița mea. Cea mai frumoasă ființă. Da, viața mea s-a schimbat. Nu este ușor, însă nu sunt nici primul, nici ultimul tătic care spune asta, e greu, dar este şi cel mai frumos, în acelaşi timp, iar părinţii ştiu exact la ce mă refer", a mai declarat acesta.

dima trofim
Cine este Dima Trofim[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Betty Salam. „Îmi e greu că sunt fata lui Florin Salam.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies