Cine este Elena Marin. „Dansul m-a ajutat foarte mult să mă descopăr”

Cine este Elena Marin
Cine este Elena Marin. „Dansul m-a ajutat foarte mult să mă descopăr”

Elena Marin este o cunoscută dansatoare și coregraf, asistentă TV și actriță.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Elena Marin și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute despre cunoscuta dansatoare și proiectele sale de viitor.

Cine este Elena Marin

Citește și: Elena Marin, probleme de sănătate după Survivor România! La ce a fost nevoită să renunțe Faimoasa: „Am fost devastată”

Cine este Elena Marin

Elena Marin s-a născut în data de 1 septembrie 1987, iar până la vârsta de 36 de ani a experimentat mai multe domenii de activitate pentru a ajunge în punctul în care este în prezent.

Elena este pasionată de sport și de dans încă din copilărie, atunci când a început să practice gimnastica și dans sportiv. Ulterior, Elena a fost instructor de dans și a predat balet clasic, participând la numeroase concursuri sportive.

Pasiunea pentru dans am avut-o de când mă știu. Am început cu gimnastica sportivă la vârsta de trei ani. La îndrumarea unui antrenor, părinții au decis să mă ducă la dans, deoarece aveam grația și dansam toată ziua: în casă, afară, în sala de gimnastică. Ulterior, am fost la Liceul de Coregrafia Floria Capsali, unde mi-am transformat pasiunea la nivel de artă. Eram așa de atrasă de dans încât am vrut să încerc toate stilurile: balet clasic, contemporan, dansuri populare, dans sportiv, street-dance, lucru care m-a ajutat enorm în dezvoltarea și în cariera mea.

Dansul m-a ajutat foarte mult să mă descopăr, să mă exprim, să prind curaj, să-mi controlez trupul și să transmit momente prin mișcare. M-a ajutat să ies din momentele dificile. Dansul e deja o terapie prin mișcare care favorizează integrarea emoțională, socială, cognitivă. Terapia prin dans te conectează la corpul tău, ajută la comunicarea nonverbală. Te ajută să te înțelegi mai bine pe tine ”, a declarat Elena Marin în cadrul unui interviu.

Pe lângă pasiunea pentru sport și dans, Elena și-a dorit mereu să fie în lumina reflectoarelor, astfel încât a fost și asistentă TV, dar și actriță, jucând în câteva seriale românești. Mai mult decât, cunoscuta dansatoarea a colaborat de-a lungul carierei sale cu artiști cunoscuți de la noi din țară, precum Andreea Bălan, Anda Adam și Connect-R.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Elena Marin s-a făcut remarcată în momentul în care a participat la o emisiune tip concurs sportiv, în cadrul căreia a impresionat publicul prin aptitudinile sale fizice. Din păcate, în cadrul acelei emisiuni Elena a suferit mai multe accidentări și a fost nevoită să fie supusă unor intervenții chirurgicale, iar ulterior a urmat o perioadă de pauză pentru dansatoare.

Elena Marin își deschide școală de dans

Cine este Elena Marin

După intervențiile chirurgicale suferite, Elena Marin a avut parte de o perioadă de recuperare, iar acum este pregătită pentru noi proiecte profesionale. Cunoscuta coregrafă își deschide toamna aceasta o școală de dans pentru copii în cadrul căreia va preda toate stilurile de dans.

Școala e dedicată în special copiilor cu care vreau să fac performanță. Vreau să ajungem să cucerim cele mai mari scene, dar e și pentru adulții dornici de mișcare și autocunoaștere.

Voi preda toate stilurile de dans. E un vis în care am investit toate resursele pentru a-l îndeplini .”, a spus Elena Marin pentru Fanatik.

Elena Marin s-a despărțit de iubitul său înainte de nuntă

Citește și: Elena Marin, mesaj emoționant de ziua lui Ștefan Ciuculescu! Faimosul a rămas fără cuvinte: „Mi s-a făcut pielea de găină!”

Cine este Elena Marin

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Din punct de vedere personal, cunoscuta dansatoare a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei. Cei doi au fost împreună din 2018, iar între timp dansatoarea a fost cerută în căsătorie de partenerul său într-un mod inedit, în cadrul unei emisiuni TV, atunci când bărbatul și-a făcut curaj și i-a pus partenerei sale inelul pe deget.

Ulterior, au tot existat planuri de nuntă, dar din păcate marele eveniment nu a mai avut loc deoarece fiecare a mers pe drumuri separare. Dansatoarea nu a dorit să comenteze prea mult acest subiect. 

„E ste un subiect extrem de delicat pentru mine și îmi doresc intimitate și discreție. Nu mă simt pregătită să vorbesc. Țin la ideea de căsnicie, mi-ar plăcea să îmbrac rochia de mireasă. Îmi doresc să îmi întemeiez o familie frumoasă și fericită. Îmi doresc copii… Dar, probabil, Doamne-Doamne știe mai bine când o să se întâmple și când este momentul. ”, a spus  Elena Marin, potrivit Fanatik.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

“Prefer să nu vorbesc momentan.” Cine este Giorgos Athanasiadis, noul partener de viață al Elenei Ionescu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies