Cine este IONUȚ GHENU. „Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm”

Cine este iubitul Lorei
Cine este iubitul Lorei

Despre Lora se știu foarte multe lucruri. Se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi, are o carieră de invidiat, iar din punct de vedere personal lucrurile îi merg foarte bine. Ionut Ghenu este iubitul ei, dar mulți nu știu cu ce se ocupă acesta și cum și-a început povestea de dragoste alături de cântăreață.

Lora și Ionuț Ghenu se iubesc de mai bine de 7 ani de zile, însă nu au ajuns în fața altarului nici până acum. Relația celor doi este bazată pe încredere și sentimente sincere, lucru confirmat chiar de frumoasa cântăreață. Toți au auzit de Lora, dar despre Ionuț Ghenu nu se cunoscu foarte multe detalii. Iată tot ce nu știai despre partenerul solistei:

Citeste si: Biografie ADINA HALAS. "Pe Lucian l-am cunoscut la cycling şi după 5 luni ne-am căsătorit."

Cine este iubitul Lorei
Cine este iubitul Lorei[Sursa foto: Instagram]

Cine este Ionuț Ghenu

Ionuț Ghenu s-a născut pe data de 7 mai 1985 în Târgoviște și este de profesie actor. Acesta a studiat în cadrul Școlii Populare de artă, secția actorie, iar mai apoi a jucat diferite roluri la Teatrul Masca. Ionuț Ghenu a intrat în atenția presei datorită relației cu Doinița Oancea, cea cu care a și fost logodit în urmă cu mult timp.

Ionuț Ghenu și Doinița Oancea erau foarte buni prieteni cu Lora și Dan Badea, care formau la vremea respectivă un cuplu. Lucrurile nu au mers deloc bine pentru cele două culuri, astfel că Lora a divorțat de Dan, iar Doinița s-a despărțit de Ionuț Ghenu, care a început o relație cu frumoasa cântăreață.

„Ionuț Ghenu este cel mai important om din viața mea, avem sentimente unul față de celălalt, însă dacă voi fi într-o relație oficială cu Ghenu este un lucru pe care mi-l voi asuma, așa cum și el și-l

va asuma. Nu m-am despărțit de soțul meu din cauza lui Ghenu, eu cu Dan nu mai locuiam împreună de mai bine de un an. Divorțul a fost ceva ce a urmat inevitabil”, a declarat Lora la începutul relației cu Ionuț Ghenu, cel care nu îi este doar partener de viață, ci și manager.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Biografie ANCA DUMITRA. „În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Nu știam că am și latura asta comică”

Cine este iubitul Lorei
Cine este iubitul Lorei[Sursa foto: Instagram]

Lora și Ionuț au vrut să se căsătorească

Pandemia de coronavirus a fost cea care i-a împiedicat pe cei doi să se căsătorească, după cum a menționat frumoasa artistă în urmă cu scurt timp.

Pe lângă acest lucru, Lora a mai trecut printr-un eveniment tragic în 2020. Atunci s-a stins din viață mama sa, perioadă care a devastat-o din toate punctele de vedere. La scurt timp după acest eveniment dureros, Lora și Ionuț Ghenu au rămas blocați în Bali timp de două luni.

„Anul ăsta împlinim 7 ani de relație „non-stop.” (…) Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun.

Cât veți avea un scop, un ideal comun, veți fi meniți să fiți împreună”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Lora a mărturisit că atât ea, cât și Ionuț Ghenu, sunt foarte fericiți și fără certificatul de căsătorie, care să ateste faptul că sunt împreună. Despre nuntă spune că va avea loc la momentul potrivit.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Nunta se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi, spunea Lora în cadrul unui interviu.

Citeste si: Ce înălțime are ROXANA CIUHULESCU. "Am stat în Baba Novac, dar cea mai mare parte acolo am copilărit, în Dristor"

Cine este iubitul Lorei
Cine este iubitul Lorei[Sursa foto: Instagram]

Lora își dorește să adopte un copil

În urmă cu ceva timp, Lora a fost întrebată de fani pe rețelele de socializare dacă și-ar dori să adopte un copil, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară. Lora a dezvăluit, tot atunci, că i-ar plăcea nespus de mult acest lucru, în principal pentru că mama ei a fost, la rândul său, adoptată.

„Da! Mama mea a fost adoptată!”, a fost răspunsul pe care Lora l-a oferit fanului său.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies